Бащата на убитите деца в Сандански: За мен животът свърши онзи ден!

Той отрече всички обвинения на адвоката на съпругата си
24 ное 2020 17:45, Нели Христова
216
Бащата на убитите деца в Сандански: За мен животът свърши онзи ден!

За първи път пред медии говори бащата на зверски убитите деца от Сандански. По думите на горският служител Георги Трайков майката на децата, Кристина Дунчева, не е можела да се грижи пълноценно за тях и е изпадала "в състояния". Той отрича всички обвинения по негов адрес.

Още по темата

"Обожавах децата, аз ги къпех, с мен играеха с часове... Тя много пъти е злобеела срещу децата, защото им обръщам много внимание. Нямаше да говоря, ако не беше цялата тая помия, която близките и адвокатът й изляха върху мен и семейството ми... Не ме оставиха да погреба и оплача децата си", казва в интервю за "Струма" бащата през сълзи.

Трайков разказва, че съпругата му се променила след раждането на второто им дете: "Тя не можеше да се грижи пълноценно. След раждането на Ивон сякаш нещо стана с нея. Изпадаше в състояния, сякаш нищо не я интересува. Лежи, яде, не поглежда децата. Затова ми е много обидно от това, което чета и слушам по мой адрес. Аз къпех децата си, те спяха с мен, аз ставах през нощите, когато бяха болни. Нейните реакции бяха забавени, беше вечно отнесена и все нещо не й беше угодено. Ходеше си, връщаше се, понякога лъжеше безогледно. Много пъти ми е казвала, че я е яд, че обръщам толкова внимание на децата ни, ревнуваше от тях."

Той говорил с  лекари, с близките й, със социалните служби, с полицаи, тъй като осъзнавал състоянието й, но от никъде не дошла помощ.  Майка й и баща й така грубо се месиха в живота ни, че както е видно, съсипаха го. Но и нейния съсипаха. На 7 ноември с полиция успях да си я взема от тях", разказва Трайков. Той твърди, че тогава Кристина е била пребита от баща си.

"Имаше кръв по себе си, имаше оток под окото. Викнах полиция и си ги прибрах у дома. И след подобно нещо тези хора си позволяват мен да наричат насилник... Срам и позор, поругават паметта на децата ми", казва той.

"Като във всяко семейство и при нас имаше скандали", признава Трайков. "И на мен ми беше много трудно да проумея, че Кристина е болна, затова не се грижи за дома и семейството си. Измисляше си всякакви причини за това, че не е свършила едно или друго нещо. Аз исках да спрат тези нейни изблици - днес е при мен, утре при родителите си. Та това не беше полезно за децата. Исках те да не стават част от всичко това, а и не исках да са в средата на баща й, който така жестоко беше набил Кристина и това го знаят в полицията. Много лъжи за мен, изкараха ме звяр, треперели децата от мен, нея съм тормозел."

Той заяви, че по-скоро тя е тормозела него и децата. "Мълчал съм, защото не прилича на един мъж да се оплаква от психическия терор, на който бях подложен ежедневно. Изпаднеше ли в нейните състояния, просто ставаше страшно. Но никой не ми повярва, че тя има проблем. Оставиха ме съвсем сам."

"През ум не ми е минавало, че е способна чак на такова зверство. Не мога да го проумея. Защо не се върнах по-рано, защо не разбрах какъв звяр имам в къщата си, децата ми, децата ми погуби, мен уби. Не можете да си представите как боли, как не ми се живее. Как се преживява подобно нещо, кажете", пита Трайков.

"За мен тя е мъртва", категорично заявява той. "Тя е убиецът на децата ми, какво мога да искам, какво мога да кажа. И какъв е този адвокат, който така безогледно лъжеше, плачеше. Каква беше тази гадост за баща ми, че я нападал сексуално, хората са потресени от това безумие. Нищо повече не искам, нищо повече не мога да направя, за мен животът свърши онзи ден."

"Да тежи на съвестта на близките си, на родителите й, които си затваряха очите пред очевидните факти, че дъщеря им не е добре. Боже, каква жестокост, откъде сили у нея за подобно нещо. Не мога да повярвам. Сякаш не съм тук, при децата съм. Жив ме погребаха", казва Георги.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


216
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
98
2
 
9
 
! Отговори
До 99 преди 3 години
Ако сима мерите нормален мъж, ще върши повече от половината от изброените от вас неща. Да ама, като избирата искате да е нацепен батка нали, а "добро момче". Така че не мрънкайте за избора си.
97
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Някак си повече вярвам на този човек, отколкото на майката убила собствените си деца. Каква е истината няма как да знаем, но за майката е ясно, че не е с разсъдъка си!
96
12
 
15
 
! Отговори
До 99 преди 3 години
Е да. Жената е привилегирована 1. Да чисти 2. Да готви 3. Да пере.4. Да ражда.5. Да ходи на работа.6. Да отглежда и възпитава децата. 7. Да си мълчи.8. Да няма никакви претенции за себе си. 9. Да изпълнява сексуалните прищевки на мъжа си. 10. Да е отговорна навсякъде и по всяко време. 11. Да не боледува.12. Да не се оплаква дори да има защо. И т. н. ВСЕ ПРИВИЛЕГИИ.
95
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Истанбулска конвенцийка:Кога мъжа го вдига е насилник, кога не го вдига му колим децата.
94
18
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
това е верно - и най-евтиния вибратор е за предпочитане пред вечно вонящите на ракия къде не могат да го вдигнат
93
9
 
11
 
! Отговори
Както си знаем преди 3 години
Го знаем българският мъж , Твърде е вероятно женицата да е била съветвана физически и от мъжа си и от бака си, а тя просто не е била на себе си и е имала нужда от психиатър и медикаменти. Но близките си въобразяват че такива поведения подлежат на съзнание и самоконтрол. Няма такава нещо - става дума за чиста химия. Описоното състояние на инертност и превъзбуда в жената говори за биполярно разстройство или депресия.
92
20
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
:)) жените са единствените които могат да раждат - тоест да създават живот .при това технологиите позволяват това да става и без омекналите сламки на смукачите на ракия Аре чао нещастници ! :))
91
12
 
7
 
! Отговори
бъдещето преди 3 години
Редно е в 22 век вече да няма права особени за жените. Зачеването да става с епруветка, да износват бебетата и после да ги дават на мъже да ги отглеждат.
90
9
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Равноправие между мъжа и жената няма. Жената е много по-привилегирована.
89
9
 
13
 
! Отговори
нормален нефеминист преди 3 години
#МееТоо и ето го резултатът. Жените си мислят че всичко им е позволено и че ще им се размине
88
7
 
13
 
! Отговори
д-р Фройд преди 3 години
Твърдението че баща и я е бил е вероятно истина. Може да я е малтретирал още от детска възраст, точно така се отключва насилието и прави от невинна убийца.
87
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За цялото време на държавата СССР само 4 жени са осъдени на смърт и само на две им е теглен куршума.Този нещастен човек толкоз ли неможе да схване че ако жена му е имала отклонения, то и едногодишен адвокат ще докаже че той е виновен за отклоненията,разклоненият и поколенията.Ако я беше осакътил щеше да лежи 2 години и да го пуснат за да си гледа децата.а той е мрънкал и постоянно е сочил с пръст че другите са му виновни.никакво съжаление.Виновен е че не е предотвратил убийствата
86
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Въпрос: ако жена удари шамар на мъж какво следва? Колко НПО-та ще му помогнат? Колко хора от наблюдаващите ще му се притекат на помощ и ще я пребият, а няма да му се присмеят на него? Колко врява ще се вдигне по медиите? А колко хора ще го подкрепят ако той си заколи децата след шамара??? Колко? Добре дошли в света на "равноправието".
85
11
 
17
 
! Отговори
Ясно е преди 3 години
..че много мъже в БГ смятат жена си за движима собственост. Към колата проявяват по- голяма грижа и любов.
84
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако беше мъж дори и психолог нямаше да има. Защото мъжът е виновен по презумпция, дори и когато жената по такъв начин коли хора. Сега от девет кладенеца вода ще се вади, само и само жената да излезе невинна, а мъжът виновен. Накрая да не вкарат него в пандиза...
83
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Такава е обществената култура в днешно време, че заради един шамар към жена ще ти наскочат първо нейните родители, след това нейни приятелки, след това НПО-та и накрая държавните институции пак със силно женско лоби. Има някакъв криворазбран феминизъм който оправдава простакелското поведение само защото носиш дупка между краката си.
82
2
 
9
 
! Отговори
Додо преди 3 години
Защо не питате ОТ КОГО точно е била бита Кристина? Дали от баща й? Няма логика. От полицаи??? За да се върне с децата? Това е по- логично. Търсете Истината!!! Лесно няма.
81
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Психолозите ще разберат кой казва истината. Все някой от двамата има психични проблеми. Ще си поговорят с тях и ще разберат кой е. Може и двамата да са.
80
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако беше мъж: 20 години без право на замяна. Но е жена: затова 2 години. И предсрочно освобождаване на 8-я или в най-лошия случай на 9-я месец. Добре дошли в света дискриминиращ ЖЕНИТЕ във всички сфери на живота.
79
0
 
12
 
! Отговори
До Анонимен 84 преди 3 години
Кви бракоразводни отношения, кви пет лева? Къде видя тука брак?