Драгомир Стойнев от БСП: Всички трябва да се тестват безплатно

Според него има хора в тежко състояние, които нямат пари за тест
25 ное 2020 16:12,
33
Драгомир Стойнев от БСП: Всички трябва да се тестват безплатно
Снимка: БГНЕС

Трябва да има масово тестване на целия български народ и то трябва да бъде безплатно. Това заяви зам.-председателят на ПГ на "БСП за България" Драгомир Стойнев.

"Аз изкарах коронавируса. В началото имах много лек симптом и ако не бях отишъл да се тествам, нямаше да знам. После обаче развих пневмония", обясни Стойнев пред Нова тв. По думите му има хора, които го карат безсимптомно и не знаят, че са болни, но от друга страна има и такива, които са в много тежко състояние, но нямат пари да си платят теста.

"Ето затова трябва да се тества цялата държава", категоричен бе той.

Според него управляващите не успяха да овладеят ситуацията. "Те са тези, които трябва да предложат конкретните мерки, защото са спечелили доверието на хората. Това управление, освен да създава хаос и паника, не прави друго", смята зам.-председателят на ПГ на "БСП за България".

По думите му мерките и правилата са за всички и трябва да се спазват. "Не подкрепям колегите от БСП, които не носят маски", заяви Драгомир Стойнев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
11
 
! Отговори
Василев преди 3 години
До номер 1 Вярно е,че преди 10- ти един и бяхме равни, но имаше голяма част първи сред равните.Имаше и хубаво и лошо.Не можеше да изразиш свободно това което мислиш.Сега като можеш- какво? Първите сред равните станаха върли капиталисти.Създадоха и тяхната си класа на новобогаташите.И така те стават по- богати,а другата част по- бедни.Къде е средната класа- няма е.И ТЕ нямат интерес да съществува.
7
0
 
15
 
! Отговори
цинизъм преди 3 години
дрогаря каза 'Според него има хора в тежко състояние, които нямат пари за тест'ми естествено бе дрогарю. повечето хора са така.и то благодарение на всички вас които 30 години ни оправяте.тези като ги изметем като купчина г0вна ще дойде ред и на вас бе дрогарю.същите мекерета сте. че и от тези сега сте по зле.*** наглеца. ако вие управлявахте дали щяха да са безплатни.тоя знае ли за 4 членно средностатистическо българско семейство колко са 120 лева.
6
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Комунистическата чутура вече е на години а още не е разбрал, че безплатни неща няма
5
10
 
3
 
! Отговори
ГосТ преди 3 години
Локдаун'а трябваше да бъде до януари 2021 със КПП'та, които да останат и след това. Границата затворена разбира се. През това време можеше да се тестват масово големите градове и чумавите да се изолират в лагери. Това ще позволи овладяване на ситуацията и масово ваксиниране март със истински ваксини, а не някакви маркетингови продукти.
4
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Глупости говори тоя!Това да не ти е ХИВ като се заразиш веднъж ти остава положителен теста за цял живот. ..В тази връзка аз предлагам 6 000 000 теста на две седмици..
3
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тестването е безпредметно. Ако си позитивен, няма да има някакво специално лечение. Ако чакаш на опашка със сто човека да се тестват, шанса да се заразиш е доста голям. Трябва да спазваш мерките, да не се навираш в хората и ако имаш симптоми, тогава да се тестваш и да се лекуваш.
2
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Правилно другарю Стойнев, като ги тестваме хората безплатно и от тежко, ще им стане съвсем леко състоянието.
1
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всичко трябва да е безплатно като през комунизма, тогава всички бяхме равни и щастливи. Жалко че демокрацията ни съсипа.