Дончев: Радев използвал скверна технология за трупане на дивиденти

Кого обслужвал президентът с чертаенето на апокалиптични сценарии
204
Дончев: Радев използвал скверна технология за трупане на дивиденти
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Ние сме готови да изпълним бюджет 2021, президентът използва скверна технология за политически дивиденти, коментира вицепремиерът Томислав Дончев по повод оценката на държавния глава за приетия окончателно бюджет на страната за следващата година.

Още по темата

Той анонсира в аванс нова мярка на правителството в подкрепа на бизнеса като уточни, че детайлите ще станат ясни, вероятно, идния понеделник.

Става дума за още една схема за подкрепа за бизнеса и поне 170 млн. лв. , поясни Дончев, цитиран от БТА.

Ще се даде право на пострадалите бизнеси да получат помощ от държавата, която да е определен процент от оборота.

Кандидатстването ще е изцяло по електронен път. Целта е да сме по-бързи, подчерта вицепремиерът. Нека всички предприемачи да знаят, че за периода, когато е невъзможно бизнесът им да се осъществява, ще могат да разчитат на държавата, изтъкна той.

По повод политическите коментари - хубаво е в политиката да се изказваш цветно, коментира Томислав Дончев оценката на Румен Радев, че бюджетът е "след мен и потоп".

Само че, отбеляза той, това не се потвърждава от данните на нито една международна финансова институция, напротив - България ще продължи да е сред държавите с най-нисък дълг, готови сме да изпълним бюджет 2021.

Когато казваш обратното на това, което се случва, няма нищо общо с изкуството да критикуваш в политиката, посочи Дончев.

Кого обслужва президентът Радев с чертаенето на апокалиптични сценарии - болните, лекарите, полицаите, служителите на РЗИ? Не мисля - това е само скверна технология за трупане на политически дивиденти, добави той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


204
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
115
12
 
24
 
! Отговори
333 преди 3 години
Вие използвахте и задълбочихте здравната криза, за да отклоните вниманието на хората от некадърното си управление. Хората нямаха достъп до тестове, което беше най-ефективният метод за влияние върху скоростта на разпространение на епидемията. Не ви стигна цяло лято да подсилите РЗИ, за да могат да проследяват контактни и да намерите начин хората да бъдат тествани, без да се налага да си плащат тестовете от джоба. Искрено се надявам да ви подпукат за престъпна безотговорност
114
10
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
МНОГО ДУМИ И НИКАКВА МИСЪЛ
113
6
 
9
 
! Отговори
Barba Ganios преди 3 години
...Donchev ,i da se maznish na ednoknijnika i ti si bushon !!! Kato i vsichki ot negovata banda ot nekadarnici !!! Vie iavno ste mnogo prosti ...zatova se razbirate !!!Vojda vi sam go prizna !!! Prost e ...i zatova mu e lesno !!!
112
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ПроСоТоПразнодумец страхльов, Радев беше шеф на ВВС, а ВВС има задачи в НАТО, тъй че, искат не искат, трябваше да го обучават.Пак те питам, знаеш ли кой е Решетников и каква е ролята му в избирането на Радев?
111
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Радев иЗползва,вие скверни**"""
110
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Болен мъж пет дни обикаля лечебни заведения, не го приематне четеш ли информацията по-долуто това не е скверно - то убаво - ама на тоя да му се случи пльоко гербав
109
12
 
7
 
! Отговори
КАРБОВСКИ: преди 3 години
АМИ , ВЕРНО СИ Е ....ВСИЧКИТЕ МУ ТЕХНОЛОГИИ СА СКВЕРНИ !СКВЕРНИ СА ДОРИ И СЛЕДИТЕ КОИТО, ОСТАВЯ ВЪВ ВИЛАТА...КОГАТО ЛЕТЕЦА , КЕЦА...!
108
9
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ГЕРБ пък трупа труп след труп и е на път съвсем да трупяса България!
107
7
 
25
 
! Отговори
Нико преди 3 години
Този дървен философ, знае ка се крадат евровондове, затова е дакела на Тиквата.
106
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
хората умират по стълбите на болниците и като им го кажеш - било скверни методии агитките започват да се празнят с гербава по.мияи като напишеш нещо дето не им оттърва бързат да го изтрият
105
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ПроСоТо 104 Радев не е снесъл нищо на рашъните.И за това не го бива.
104
17
 
4
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
До Анонимен"пълнодумецо",аз пък те попитах:-Знаят ли генералите от НАТО,че Радев "снася на рашъните" и ако да,защо не са го "разкостили" още" ?..как ти се вижда?..Ония са толкова "залупени",че не могат да надушат "рускияшпионин" между тях?!...ти си просто едно ..ИЗКОПАЕМО,една вкаменелост,един ФОСИЛ!Силно се надявам да ти плащат за тая твоя излагация,защото ако се излагаш за без пари,си...направо за съжаление..
103
28
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Радев защитава руските интереси у нас. Много ясно,че ще използва скверни методи.
102
26
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кой му обръща внимание на тоя Фигурант Радо зеления чорап.Цял свят го изолира.
101
7
 
23
 
! Отговори
Kit Chelin преди 3 години
Стига сте лъгали. От 2009 г. не спряхте да манипулирате хората. Наследихте държавен дълг от 5.1 млр. евро и го направихте над 12 млр. лв през 2019 г. Сега вземате и други, които поколения ще ги връщат. И то при положение, че по оперативните програми на ЕС можехте да усвоите 30 млр. лв. за двата програмни периода. Няма как да се живее при това крадене, при тази корупция.И през 2009 г. бяхме от страните с най нисък държавен дълг, така че това не е ваша заслуга. Ваша е увеличението му близо 3 пъти
100
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 105За какъв се мисли............ЗА ПУДЕЛ, опазващ бостана!!!
99
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Само че, отбеляза той, това не се потвърждава от данните на нито една международна финансова институция, напротив - България ще продължи да е сред държавите с най-нисък дълг, готови сме да изпълним бюджет 2021." Жена, пусни телевизора, да каже Бойко, че сме добре, че нещо пак се разколебах.
98
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 107Тоя па, тоя па.........в краварията 4 години викаха на Тръмп "марионетка на Путин", пък се оказа че нищо подобно няма!!! Така и вие тука, за глупостите на управляващите Решетников им пречи!!! Нали знаеш КАКВО ПРЕЧИ НА ЛОШИЯ ТАНЦЬОР???
97
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе, тия още ли са на власт?????????????????????????? УДИВИТЕЛНО!!!!!!!!!! И още кашлят насам и натам!!! Тия на Президента не заслужават чорапите му да перат!!!
96
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Скрий се някъде бе плешив ***! Все някой ви е виновен че сте пълни некадърници!