Държавата нямало как да даде по 1000 лева на всеки неработещ

Помощите трябвало да сгигнат до хората за Коледа
Обновена: 28 ное 2020 09:47 | 27 ное 2020 22:01, Екип на Bulgaria On Air
31

България направи всичко по темата Северна Македония. Истината няма как да остане скрита. Има много хора, които смятат себе си за част от един и същи народ. Това каза за "Денят ON AIR депутатът от Обединени патриоти Александър Сиди и допълни: "Заев е хитрец, но пътят, по който трябва да води е за сприателяване".

По думите му след едно поколение децата от двете държави трябва да знаят, че са имали обща история.

"Президентът разединяваше хората цяло лято. Много мислеха, че ни случва някаква кашлица, струпват се в моловете за подаръци. Здравните власти отдавна казват, че трябва да се наложат тези мерки. Ако няма контрол, те няма да се спазват", подчерта той за Bulgaria ON AIR.

Според него политическото противопоставяне водело до това, което се случва на улицата.

"Трябва да спре с този натиск на Радев, ще имаме редовни парламентарни избори. Чувам много мнения, ще се справим и се надявам на пролет всичко да е наред", обясни депутатът.

Народният представител коментира и проблема с липсата на вода в някои части на страната.

"Навсякъде за съжаление водата изтича, огромно количество вода в Перник излизаше от язовира и не влизаше в града. Тежък проблем от много години. Трябва да се инвестира ужасно много", посочи той.

"Относно Бюджет 2021 - критиката към него е основно от леви експерти и БСП, които така и не разбраха, че не управляват страната. Бюджетът е на изпълнените обещания. Важно е и какви пари се дават за детски надбавки, защото детето не е виновно какви са доходите на родителите", подчерта Александър Сиди.

Той е на мнение, че най-сетне, в края на мандата, той и колегите му може ли да кажат "да, успяхме да направим  това". Бюджетът не трябвало да се разглежда като каца, това били нашите пари, с които разполагаме.

"Не може държавата да си позволи да даде по 1000 лева на всеки неработещ. Според разговорите, които имаме с МТСП, предвидените по 24 лева, като мярка заради пандемията, трябва да стигнат до хората до Коледа", обясни още Сиди.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още по темата: бюджетСиди
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
8
 
! Отговори
танер преди 3 години
не чакайте нищо тая държава те кара да се срамуваш че си останал без работа ходиш се редиш за 24 лв и накрая нагло и арогантно те питат вие за какво сте за помощи ли с нагъл и аругантен глас...
21
0
 
4
 
! Отговори
Проверка преди 3 години
Дали и колко лв. Има в депозити социално слабите!Платили са данъци и осигуровки!
20
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Разбира се , че държавата няма пари за народа но има излишни милиарди за бракувана военна техника
19
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не сме от "онези" за това. За тях няма Covid, няма криза, получават си всичките помощи и си си лежат по цял ден. Ток, вода, отопление, данъци... Ко туй? Обаче на банкомат, първи.Е, за това за нас няма!
18
1
 
11
 
! Отговори
CD DVD Blue Ray преди 3 години
А при заведено дело за обезщетение срещу държавата за нанесени щети, отказ от здравеопазване и нарушени ред конституционни права, колко ще даде?Май доста повече от 1000лв.
17
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За това държавата ще вземе на всеки по 1000лв
16
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 3Не е нужно на всеки да дава по 1000лв. Просто на всеки трябва да даде примерно по 80% от нетната му заплата до 3000лв(максимума за осигуровки). Ако си се осигурявал на МРЗ, са по 24лв дневно почти- 450-500лв. Ако си се осигурявал на 1000, вземаш 800. Хем е справедливо, хем всеки ще има до покрие месеца без работа, хем хората ще се сетят да търсят работа на реални осигуровки. Така направиха всички останали и няма недоволни точно от това там.
15
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе г-н Спиди,ами за тези дето сме с оборот под 30 000лв и по 24лв няма,поне осигуровките за пенсия и здраве да внесе държавата за нас...Има ли държава изобщо?Или отново ни имате за маргинали?!Ами да издаваме личните карти тогава и да си потърсим друга държава!!!!
14
3
 
12
 
! Отговори
След дълъг анализ преди 3 години
Си мисля, този който ще управлява след герберите и пишман патриотите ще обере всички негативи на безобразието им ! То по- хубаво ги остави да се одавят напълно ,че да изчезнат нацяло от политиката . Иначе ще са като пета колона със част от завладяната администрация и обръча си от фирми !Всичко което е началник назначено от герб трябва да се подмени ,точно както те са го правили 11 години ,Това е работа за три мандата !Направо да спечелиш избори след това ,,чудо ,, си е ритуално самоубийство
13
1
 
8
 
! Отговори
Твойте обяснения преди 3 години
Са напълно незадоволителни неверни замитат и изопачават истината -- изцяло задачата им е оправдателна ! Как пък и един път не се оказахте виновни ! Или другите са ви виновни или природата ! Всичко можете ,всичко знаете как .Родени сте да управлявате и ако не сте вие държавата ще се,, строши,, Предполагам ,че ако не дойде друго управление всички национални катастрофи който сме имали ще са нищо в сравнение със вашето наследство !
12
2
 
13
 
! Отговори
Айде преди 3 години
Ограничителни мерки плюс финансов колапс плюс нефункционални болници е невероятна организационна комбинация! Това е очевидна феноменална загриженост за човешкия живот!
11
1
 
14
 
! Отговори
Койчо преди 3 години
Защо държавата да даде по 1000 лева бе сиди.Нека боко тиквата да извади от чекмеджето и гардероба еврото и да ги раздаде на народа.Нали от тях ги е откраднал
10
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А в чекмеджето на Бойко колко кила злато има?В Барселона още го разследват.Ади стига ни въртяхте.Протестите няма да спрат.Няма да има кой да го опази тоя алчния Бойко
9
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този е пълен Б***** , в края на мандата решили да правят нещо !!!12г ГЕРБ и останалите калинки си клатиха ..... докараха всичкини до това бедствено положение, некадърници и крадци !!!!
8
3
 
13
 
! Отговори
До Бибитко преди 3 години
Няма лагика да не може, след като далеч по-неуредени, бедни икономики, справящи се по-зле от нас, като Германия, Австрия, Испания... дори щатите даваха на народите си. Бедни и слаби са верно, но дадоха
7
4
 
40
 
! Отговори
SS преди 3 години
До 5.Питам? Албания даде по 350US хеликоптерни пари.Север Македония където вчера стана държава по две минимал.брутни заплати.За държавите от ЕС няма да говоря.При тях от небето ли паднаха пари? Истината е друга . Имаме изключително алчна и безчовечна олигархия (от бивши комунисти) на които не им пука за народа.За тях властта е най важна.
6
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ми тогаа ... да се закрива!
5
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
той и великия бей и мутрите му не работят но държавата им дава по милиони не по 1000 лева защо ли? ааааа сетих се в републиката на чалгата и мутрите е така и хората ръкопляскат под команда на великия бей хахахах
4
3
 
37
 
! Отговори
SS преди 3 години
Не чакайте и не се надявайте на нищо от държавата.Ние сме само овце които периодично ни стрижат и доят.Питам? Щом си плащам данъците а в случай на нужда държавата не и пука за мен,защо на мен да ми пука за държавата? Я вижте при първата вълна всички държави дадоха хеликоптерни пари.Дори Албания,и Север.Македония.Какво даде България? И защо иска от нас лоялност?
3
12
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Че то, ако дава по 1000 лева, всеки ще си лежи в къщи вместо да си търси работа.