Борисов отрече да имаме оръжия: Модернизираме летищата!

Премиерът коментира твърдението на Русия
5 дек 2020 13:11, Петя Славова
155
Борисов отрече да имаме оръжия: Модернизираме летищата!
Снимка: БГНЕС

Бойко Борисов се протипостави на идеята за модернизация у нас на военна техник.

"Единственото, което България прави, различно от годините досега, е да модернизира летищата си, което правят всички държави. Това заяви министър-председателят Бойко Борисов, опровергавайки появилите се неверни твърдения, че в България има оръжия, с които се подготвя удар по държави около Черно море", обясни Борисов  по време на посещението си в БулБИО.

Още по темата

"Единственото, което се прави различно в България в последните месеци, е да се подновяват самолетите, което всички знаете, механизираната техника, корабите, които са планирани от много години. Нашият флот е в окаяно състояние и затова е необходимо да ги сложим новите кораби във въоръжението на Българската армия", каза той .

Премиерът допълни още, че модернизирането на пистите, радарите и инсталациите е важно, за да бъдат пригодни за новите самолети Ф16 Блок 70, които страната ни закупи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


155
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
125
9
 
4
 
! Отговори
Мразя Русия преди 3 години
ВИНАГИ ЩЕ ЗАЩИТАВАМ БЪЛГАРИЯ, СРЕЩУ РУСКИТЕ АГРЕСОРИ!!НЕ СИ ПРАВЕТЕ ИЛЮЗИИ РУСОФИЛСКИТЕ ИБРИЧЕТА. АКО ген. КОЛЕВ БЕШЕ ПЪРВИЯ---НИЕ ЩЕ СМЕ СЛЕДВАЩИТЕ ЗАЩИТНИЦИ НА БЪЛГАРИЯ.
124
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
да знаете света отива към 3-та СВ,и ще се сбъдне пророкуването на Нострадамос,вируса е повод за конфликт
123
5
 
3
 
! Отговори
БОЙКО НЕ ЛЪЖЕ преди 3 години
България не се въоръжава с нови оръжия, защото не и трябват. Не само България, няма да участва в предстоящата космическа война, но и НАТО, защото не са космически сили. Тази война ще бъде работа на NASA, ние само ще чакаме да бъде възвестен Новия световен ред, на един свят без феодални тирани...
122
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Борисов отрече НЕ да имаме оръжия:Модернизираме гробищата! До скоро само с плажен изглед, вече и с планински курортен и зимен.
121
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ще се въоръжаване с каквото желаем бе руски мужици, това си е наша работа.Вие как разположите съвременни ракетни установки в Крим. Само гледайте, следващото ще разположим Пейтриът и тогава ще се насе*рете.А и Ф-35 ще имаме, смешна бензиностанция сте си, не се напъвайте.
120
4
 
5
 
! Отговори
нн преди 3 години
СССР и Варшавския договор се сринаха, НАТО без проблемно доближава границата на Русия и това е опасното. Борисов просто не казва истината, защото България вече е под влиянието и командването на САЩ. Дано не се стигне до военен конфликт защото тогава става опасно с тия три американски бази в България.
119
3
 
6
 
! Отговори
Ха-ха-ха... преди 3 години
Не се въоръжава???? Подготовката на летищата за нови самолети е част от това въоръжаване. И както изглежда Борисов е направил поредната некадърна сделка - купува самолети, за които нямаме летище. Както например при сделката с природния газ - вместо да използва възможностите ние да продаваме на Турция, той за ,,по-изгодно" направи така, че да купуваме от Турция. И с тока ще е така - ще купуваме от Турция ако не искаме да сме на тъмно.
118
5
 
3
 
! Отговори
Балтазар преди 3 години
Доживяхме Русия да трепери от нас. В Кремъл са им омекнали краката от нашата военна мощ. Путин е минал на мента, глог и валериан, а говорителката на външно Захарова му ляла куршум. Точно за това генерал Борисов официално ги успокои, че няма да нападаме 150 милионна Русия имаща армията от 1.2 милиона военнослужещи.
117
3
 
3
 
! Отговори
Христо Христов преди 3 години
Бащите на сегашните евроатлантици трябваше да задържат нато за няколко (макс. 24 часа) докато доъдат съветите... Сега децата и за това са калпави да свършат, затова се подлагат с летища.ПП. Нормално е децата да надминат бащите си - в случая с некадърност и подлизурство.
116
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
..ИЗВОД: Борисов е жив, не е окопан в бункер, нелегален с радиостанция..!! ТОЙ КАЗВА..Но това на всеки петъчен пазар може да се чуе..
115
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Мразим Русия 114Ти сигурно и майка си мразиш! Но това си е само за твоя сметка! А 90% ОТ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД И НОРМАЛЕН И НИКОГА НЯМА ДА НАМРАЗИ РУСИЯ! А вие ще си издъхнете от вашата си собствена отрова!!!
114
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 111Л-Ъ-Ж-Е-Ш и даже не се изчервяваш!!!!!!!!! НИКАКВА ДЪЩЕРЯ НА ЛАВРОВ не е гражданка и не живее м кръварията!!!!! Тя работи в Москва!!! ЛЪ-ЖИ-ТЕ ви, като на боко, скоро ще излезнат наяве и ще ви накараме да се извинявате!!! макар че вие сте без съвест и морал и НИКОГА няма да се извинявате! НО ГОДПОД ЩЕ ВИ НАКАЖЕ, ако ние не успееме!
113
8
 
11
 
! Отговори
Мразим Русия преди 3 години
Долу руските комунистически окупатори от ВСВ, и НЕ. на евразийското робство!
112
10
 
9
 
! Отговори
Мразим Русия преди 3 години
ЩЕ БЪДЕМ ВИНАГИ В ЕВРОПА И НАТО!ТАМ НИ Е МЯСТОТО, КАТО ЦИВИЛИЗОВАН ДЪРЖАВА, А НЕ В РУСКАТА КО. ЧИНА!
111
9
 
8
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
До мдаа...... Само" 2500 американски военни има в базите у нас.... Руските еничари ръжете повече и от руснаците. И къде са тези бази русофилче? 2500 човека не са 25, няма как да ги скриеш. Скъсахте се да лъжете.
110
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До мдааДъщерята на Сергей Лавров е американска гражданка. За церемонията по получаването на паспорта й пристигна и Сергей Лавров, но държеше да отбележи, че е там като частно лице.:)))))))
109
8
 
13
 
! Отговори
мдаа преди 3 години
До Чебурашка 107 Казваш , друго си е американските еничари да диктуват правилатаТе са демократични еничари"Само" 2500 американски военни има в базите у нас Ама нали трябва да си наглеждат вилаета , къде без военни
108
9
 
9
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
Арменските загуби: Към31 октомври арменската страна загуби 10 радара за ранно предупреждение от системата за ПВО; 22 пускови установки на зенитно-ракетните комплекси (ЗРК) С-300, Оса и Стрела-10; 67 реактивни системи за залпов огън (сред които 4 от общо 6 системи БМ-30 Смерч); 138 самоходни и буксируеми артилерийски оръдия; 16 от общо 38 най-модерни самоходни артилерийски установки (САУ); 177 от общо 277 танка; 79 бронирани машини и близо 400 автомобила. Руснаците само гледаха.
107
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 104Никой не се интересува от това какви филми се врътят в главата ти, за да не откачиш от факта, че руснаците предадоха съюзниците си.
106
10
 
8
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
До Анонимен...... Така че те съветвам да си стягаш куфара и да се пръждасваш нанякъде по белия свят, ние тука ще си ДОЧАКАМЕ БРАТУШКИТЕ!!..... Мина времето, когато руските еничари можеха да диктуват на българите какво да правят. А колкото до посрещането, в най-добрият случай ще ги по срещнеш като украса на някой стълб.