Борисов отрече да имаме оръжия: Модернизираме летищата!

Премиерът коментира твърдението на Русия
5 дек 2020 13:11, Петя Славова
155
Борисов отрече да имаме оръжия: Модернизираме летищата!
Снимка: БГНЕС

Бойко Борисов се протипостави на идеята за модернизация у нас на военна техник.

"Единственото, което България прави, различно от годините досега, е да модернизира летищата си, което правят всички държави. Това заяви министър-председателят Бойко Борисов, опровергавайки появилите се неверни твърдения, че в България има оръжия, с които се подготвя удар по държави около Черно море", обясни Борисов  по време на посещението си в БулБИО.

Още по темата

"Единственото, което се прави различно в България в последните месеци, е да се подновяват самолетите, което всички знаете, механизираната техника, корабите, които са планирани от много години. Нашият флот е в окаяно състояние и затова е необходимо да ги сложим новите кораби във въоръжението на Българската армия", каза той .

Премиерът допълни още, че модернизирането на пистите, радарите и инсталациите е важно, за да бъдат пригодни за новите самолети Ф16 Блок 70, които страната ни закупи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


155
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
105
10
 
8
 
! Отговори
Бонобо преди 3 години
До Анонимен 72Пия си ракията, тазгодишна, но вече идеална. С един приятел си пием водка "Пять озер", Сделанная в Сибири! Уникално фино питие, бутылочка на двоих, а все едно не си пил! Запомнете и търсете водка с новия стандарт - спирт "Альфа"! Пием и си пеем руски песни - белогвардейски и червеноармейски, украински, казашки, руски еврейски, Висоцки, Окуджава!Русия е велика, тя е във всяко истинско българско сърце! Между другото и в грузинските, азербайджанските, арменските, молдавските сърца!
104
11
 
9
 
! Отговори
1 преди 3 години
Българския русофил мрази, когато хората в България се развиват.Българския русофил мрази, когато България просперира.Българския русофил мрази, когато България е където й е мястото: в Европа.Българския русофил мрази, когато някой настоява да има ден на БЪЛГАРСКАТА (а не "славянската") писменост.Българския русофил обича всичко, което руснаците правят, за да вредят на България.Българския русофил обича, когато руснаците унижават културата ни и езика ни.
103
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 99Няма да ти се изсмея, защото ти си за съжаление!!!! Явно въобще не си в течение на това, че преди две години в Армения направиха т.н. "цветна революция" и си "избраха" този недо-дяла-ник пашинян (чисто шоровско детенце), който изгони руские генерали, назначи някакъв 29 годишен "менаджер" за министър на отбраната (!!!!!!!), искаше да излиза от "съюза" си с Русия и ОДКБ и т.н и още куп глуп-ости!!! И НИКАКВА РЕДОВНА АРМЕНСКА АРМИЯ НЕ Е УЧАСТВАЛА В СРАЖЕНИЯТА!!! Затова и получи!!!
102
5
 
4
 
! Отговори
до 94 преди 3 години
През последните 10 години Русия създаде "Калибр", "Кинжал", крилатата ракета с ядрен двигател и неограничен радиус "Буревестник", "Сармат", хиперзвуковата А-235 "Нудоль", "Стилет", РС-26 "Рубеж" с хиперзвуковия планиращ боен блок "Авангард", "Пересвет", "Посейдон" /Статус 6/, "Скиф" с пускови шахти на морското дъно, "Циркон", "Борей", "Ясень", "Хаски", АПЛ "Белгород" с "Лошарик" на борда, "Сервал", "Вепрь", безпилотният "Цефалопод" и тн Русия въвежда океанска, стратегическа, многоцелева система
101
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 101"ние тука ще си ДОЧАКАМЕ БРАТУШКИТЕ!!!"Ех, блатни мечти.
100
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Чебурашка 93Знаеш ли, веднъж, всъщност не, ДВА ПЪТИ нашия народ е ставал и се е молил на РУСКИЯ БРАТ ДА ДОЙДЕ!!!! И ТОЙ ВИНАГИ ИДВА!!!! Така че те съветвам да си стягаш куфара и да се пръждасваш нанякъде по белия свят, ние тука ще си ДОЧАКАМЕ БРАТУШКИТЕ!!! Всъщност, токива ле-ке-та НИКЪДЕ вече няма да приемат, предатели и *** никъде не ги обичат!!
99
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 97"оя па, тоя па нег-ра-мотник..............каква сделка, какви пет лева???? НИКАКВИ САМОЛЕТИ от краварията няма да видите!!! нИТО 16, НИТО 66, НИТО 1666!!!!!!!!"Ще ги видим, и ти ще рподължаваш да виеш за нещо друго по тоя повод: гарантирано от продажната русофилска душа.
98
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 92Хахахахахаххаа. Арменците молеха Запада, а не военния си съюзник Русия? Интересноооооооо.А, иначе, точки за неграмотност. Не само, че се биеше редовната арменска армия, но и и спешно им доставиха Панцири, но като ги потрошиха, руснаците си ги прибраха да не се види колко безпомощна е безахалоговата им технология.Хахахаха
97
7
 
5
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
До F-16Още не можете да преживеете, че не можах те да осуетите сделката за F-16, нали русофилче?
96
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Чебурашка 91Тоя па, тоя па нег-ра-мотник..............каква сделка, какви пет лева???? НИКАКВИ САМОЛЕТИ от краварията няма да видите!!! нИТО 16, НИТО 66, НИТО 1666!!!!!!!! Тях ги няма даже на хартия! Това е най-голямато мошенничество от 1944 г насам и за това, когато паднат от власт гробаджиите ще седят ДЪ-Л-ГО ПРЕ-ДЪ-Л-ГО!!!!
95
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бойко и Путин ти е метнал мерака вече ,в Европа никой не те иска отдавна ,изобщо трагедия
94
7
 
10
 
! Отговори
F-16 преди 3 години
85% от българите живеят в бедност, България е първа по смъртност в света, а правителството взима милиарди заеми с които да купува остарели американски самолети които никога няма да бъдат доставени.
93
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
САЩ харчат 16 пъти повече от Русия за оръжия и военни технологии и пак не могат да постигнат превъзходство. А в същото време 50 милиона американци гладуват. Скоро на американците ще им се наложи да ядат танкове и ракети.
92
7
 
5
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
До Анонимен...... МОЛИТЕ ПУТИН ДА Дойде.... Ще ви се Путин да дойде, ама няма да ви се сбъднат мераците.
91
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 87Не, пердашеха ги азерите, и то с руски оръжия! Защото и арменците и азерита имат руско оръжие. Само в първите дни безпилотниците бяха турски, но това беше докато арменците не се отърсят от изненадата и когато жалостиво молеха запад да им "помогне"!!! А после видяха, че НИКОЙ няма да помага и са ги оставили на заклание! Всъщност, арменската армия даже не участва, там се биеха опълченци на Нагорни Карабах и доброволци от Армения!
90
6
 
5
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
До Анонимен..... България с F-16 стана.... Сделката за F-16 огромна русофилска мъка и болка. Но ако ви става по-добре като я осмивате, няма лошо.
89
4
 
4
 
! Отговори
До Чебурашка-какашка преди 3 години
Теб те е хванала профузна словестна diarrhea на психическа основа! Бързо на лекар! Това не се лекува с лопедиум! Предполагам електрошоковете могат да подобрят малко положението! Ще вземеш да прегрееш, да се гътнеш! Ще ми липсваш!
88
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Яна 83Че по какъв начин ще се противопоставят на Путин и руснаците??? Ще си свалят чоропогащниците!!??? Путин нарочно остави това недоразумение пашинян на Армения да види, че западните му "приятелчета" ЗА НИЩО НЕ СТАВАТ (както в Грузия) и после им показа КОЙ В КЪЩИ Е ХАЗЯИН!!!! Той тука и на нашичките ще им покаже! Точно когато ердоганчо почне да си развява байрака в България, тогава ще видите как ще МОЛИТЕ ПУТИН ДА ДОЙДЕ, защото краварите няма и да си помръднат говедцата да дойдат!!!
87
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
България с F-16 стана освен най-бедна, и най-глупава.
86
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Яна"Не успяха да се противопоставят на Путин"Явно Путин пердашеше арменците.:))))))))))