Борисов отрече да имаме оръжия: Модернизираме летищата!

Премиерът коментира твърдението на Русия
5 дек 2020 13:11, Петя Славова
155
Борисов отрече да имаме оръжия: Модернизираме летищата!
Снимка: БГНЕС

Бойко Борисов се протипостави на идеята за модернизация у нас на военна техник.

"Единственото, което България прави, различно от годините досега, е да модернизира летищата си, което правят всички държави. Това заяви министър-председателят Бойко Борисов, опровергавайки появилите се неверни твърдения, че в България има оръжия, с които се подготвя удар по държави около Черно море", обясни Борисов  по време на посещението си в БулБИО.

Още по темата

"Единственото, което се прави различно в България в последните месеци, е да се подновяват самолетите, което всички знаете, механизираната техника, корабите, които са планирани от много години. Нашият флот е в окаяно състояние и затова е необходимо да ги сложим новите кораби във въоръжението на Българската армия", каза той .

Премиерът допълни още, че модернизирането на пистите, радарите и инсталациите е важно, за да бъдат пригодни за новите самолети Ф16 Блок 70, които страната ни закупи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


155
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
85
6
 
6
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
До Яна...... Армения я изоставиха новите й западни приятели,..... Лъжеш повече и от руснаците. Армения дори не е партньор на НАТО а има договор за военна помощ с Русия и най-голямата руска военна база в Кавказ е в Гюмри, Армения.
84
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ООооооооооооооо да...............щом нашичкият е го рекъл, ЗНАЧИ НАИСТИНА има оръжия!!! Всъщност, ние и така го знаем, нека боко да не се прави за пореден път на г-ла-мав, защото НА ВСИЧКИ Е ЯСНО, че от него маже да се слушат САМО Л-Ъ-Ж-И!!!! А оръжиета и хората вече ги показаха по някои телевизии! Всъщност, да кажеш, че руснаците нещо са се объркали си е направо смехотворно! Но щом те вече и официално го заявяват, ЗНАЧИ ПОЛОЖЕНИЕТО Е СЕРИОЗНО! Те празни приказни не приказват!
83
4
 
4
 
! Отговори
към 82 преди 3 години
Черноморският флот на Военно-морския флот на РФ излезе на учения в пълен състав.Задействани са фрегатите Адмирал Григорович и Адмирал Макаров, патрулният кораб Дмитрий Рогачев, стражевият кораб Пытливый, малките ракетни кораби Орехово-Зуево и Ингушетия, а също така големи десантни кораби, малки кораби за борба с подводници, подводници, минотърсачи и кораби от вспомогателния флот. Съпровождат ги въртолети и самолети на морската авиация. Прикриват ги системи за противовъздушна отбрана
82
4
 
6
 
! Отговори
Яна преди 3 години
До Анонимен 72Армения я изоставиха новите й западни приятели, ограмоти се малко преди да пишеш. Не посмяха да се противопоставят на Путин, защо ли?
81
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо ли е така смирен Бою? Защо ли се долавят оправдателни нотки в неговия доклад?
80
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Има купени от Израел и сащ 'несмъртоносни' оръжия за изтезания на политически неудобни,оръжия забранени в Европейският Съюз!
79
0
 
2
 
! Отговори
До Катюша преди 3 години
Каква изящна словестност за дама! Ако ти, мур во, л.и.Ж.еш предни и задни части и това ти доставя удоволствие или пИчелиш парици от това, запази го за себе си! Тук все пак е обществено пространство!
78
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
България се развива дори военно, а Русия и русофилите си скубят космите на гза от яд.
77
6
 
5
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
До Илко.. нашите русофоби.. Русофоб е термин, с който руските мерзавци наричат всеки, който се противопоставя на агресивните руски имперски интереси. Русофоб е всеки, който е против маниакалната идея, че руснаците са уникална и богоизбрана нация, имаща някаква особена мисия в света. Русофоб е всеки, който не споделя руското виждане, че света трябва да им се подчинява и да им лиже задниците. Така, че според руските п римати целият свят, освен тях и техните слуги е русофобски.
76
7
 
5
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
До Анонимен.... Добре, че е НАТО в Прибалтийските републики, иначе и там досега щяха..... Ако Украйна беше член на НАТО нямаше да има отпуска и, зелени човечета, анексия на Крим и проруските бандитски републики в Източна Украйна. И нямаше да измрат над 25 000 човека.
75
4
 
4
 
! Отговори
Илко преди 3 години
Това вече и децата го знаят, само нашите русофоби все още си разказват приказки.
74
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ЧебурашкаДобре, че е НАТО в Прибалтийските републики, иначе и там досега щяха да са се появили зелени човечета. А Молдова, Украйна и пр, са под постоянен натиск от "добронамерените" руснаци. Тая червясала държава сее само проказа.
73
9
 
5
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
До Яна..... С какво те заплашва Русия бе...... Ами питай Молдова, Грузия, Украйна и прибалтийските републики дали Русия е приятен съсед?
72
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Бонобо 2Пий си лекарствата.
71
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ЯнаЗа кой не си е мръднала пръста НАТО?Това да не ти е Русия, която изостави Армения в Нагорни Карабах, да я пердашат азерите?
70
4
 
8
 
! Отговори
Бонобо 2 преди 3 години
..американските мобилни ракети, докарани за ЕДИН ден от Рамщайн с огромни самолети , изстреляли няколко ракети по посока Русия и веднага се върнали! Нека не правят това упражнение от наша територия, че стават грешки и никнат гъби! Нищо не може да ни спаси, а оцелелите виновници ще ги четвъртоват! Умната!Не ни трябват кораби, подводница, едва плаващи миночистачи! Русия има за всяко корито в Черно море поне по две ракети! От Бастион до хиперзвуковия Кинжал, Оникси, Гранити, Калибри, скоро и Циркон
69
2
 
5
 
! Отговори
Яна преди 3 години
С какво те заплашва Русия бе, Анонимен? Евентуална заплаха може да има от Турция, Ердоган си точи зъбите за някои български територии... И НАТО веднага ще скочи да те защитава. Да, ама не, пръста си не мръдна за други свои съюзници.
68
5
 
5
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
До ПатриотЩе получиш някой инсулт от това бълнуване за нов 9 септември бе руски патриоте. Ти началник на концлагер ли се готвиш да бъдеш?
67
6
 
9
 
! Отговори
Патриот преди 3 години
Само война за краварските болни амбиции за световевно господство остава да ни натресе тикавата!Нов 9ти незабавно!ФАЩ вън!
66
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
лъже фашунгера