Борисов отрече да имаме оръжия: Модернизираме летищата!

Премиерът коментира твърдението на Русия
5 дек 2020 13:11, Петя Славова
155
Борисов отрече да имаме оръжия: Модернизираме летищата!
Снимка: БГНЕС

Бойко Борисов се протипостави на идеята за модернизация у нас на военна техник.

"Единственото, което България прави, различно от годините досега, е да модернизира летищата си, което правят всички държави. Това заяви министър-председателят Бойко Борисов, опровергавайки появилите се неверни твърдения, че в България има оръжия, с които се подготвя удар по държави около Черно море", обясни Борисов  по време на посещението си в БулБИО.

Още по темата

"Единственото, което се прави различно в България в последните месеци, е да се подновяват самолетите, което всички знаете, механизираната техника, корабите, които са планирани от много години. Нашият флот е в окаяно състояние и затова е необходимо да ги сложим новите кораби във въоръжението на Българската армия", каза той .

Премиерът допълни още, че модернизирането на пистите, радарите и инсталациите е важно, за да бъдат пригодни за новите самолети Ф16 Блок 70, които страната ни закупи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


155
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
10
 
5
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
Крайно време е и ние да освободим Русия поне веднъж. За да им натякваме 150 години, че сме ги освободили и трябва да пълзят в краката ни от благодарност. Да ги накараме да ни издигнат паметници, да направят Федерално движение "Българофили", което всяка година да се събира край Каспийско море и да говори против Русия и за присъединяване към България. Да пишат по форумите "Да живей България" и да си мечтаят как ще посрещат отново с цветя славната българска армия на Червения площад.
64
2
 
12
 
! Отговори
Веселяка преди 3 години
Тиквата за да се спаси е готов и *** да си даде на американците, затова колкото по бързо го пратим в затвора толкова по добре за България.
63
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 52"Русия обнови условията за употреба на ядрено оръжие - ответният удар сега е легитимен и за защита на съюзниците"Ядреното оръжие на Блатная е само за да изпълва такива като теб и бедняците там с гордост. За нищо друго. Те са нефункционални.:)))))
62
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 54"Русия притежава най-модерните видове оръжия, които в пъти превъзхождат по сила, мощност, скорост, точност всички съществуващи днес (оръжия), и които могат да унищожат всяка цел във всяка точка на планетата. Никой в света в момента няма такива оръжия."Тогава какво реват кой какви оръжия има?:))))))
61
4
 
11
 
! Отговори
Дилдо Бегинс преди 3 години
Модернизирай ти, като ни избомбят руснаците, ако не си избегал, ще ти спретнем едно локдаун парти като в Брюксел
60
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Бонобо"Летищата за прахосмукачката F-16 трябва да са излъскани като бална зала! Иначе засмукват всичко и..падат!"Ти да видиш, как ли оперират над 4000 Ф-16 из целия свят?
59
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 46"веднага след като Русия достави на Сирия по-новата система С-300, и Израел започна да търси пазар на своите F-16."Ако Фките бяха толкова лоши самолети, русофилите щяхте да скачате от радост, че Русия има такива лесни мишени.Вместо това виете на умряло всеки път когато стане дума за тях.СМЯЯЯЯЯТАЙ!:)))))
58
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На одной из встреч Владимира Путина с клубом "Валдай" Президента России спросили: - Говорят, вы же можете уничтожить США примерно за полчаса. Путин на несколько секунд задумался и ответил: - Вообще-то быстрее...
57
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В САЩ заявиха безсилие пред хиперзвуковото оръжие на Русия.
56
1
 
7
 
! Отговори
Трудовака преди 3 години
...Колко пушки имате в поделението бе?-Ами май десетина батей!- А знаеш ли колко кирки и лопати имате..?-Аааа,военна тайна батей,не мога да ти кажа!
55
7
 
5
 
! Отговори
Катюша преди 3 години
Мур, зилките, защ ги страх толкова от нас.. ЗАЩО, "МУ, РЗИЛКИ" е забранена дума, докога ще лижете задните частни на рашките..
54
7
 
3
 
! Отговори
пепи преди 3 години
Путин ще си изяде не само най дългото но и другите две
53
4
 
11
 
! Отговори
Бонобо преди 3 години
Летищата за прахосмукачката F-16 трябва да са излъскани като бална зала! Иначе засмукват всичко и..падат! За разлика от МиГ-29, който при излитане засмуква въздух от едни отвори с решетки на горната част на основата на крилата. Впрочем, превъзхожда F-16 по ВСИЧКИ показатели. А МиГ-35 въобще е извънземно - излита почти вертикално на < от 100 м и е суперманеврен. Туй за "block 70-72" го забравете! Сложили му модерен радар и туй-то!Бойко, гледай да не направиш грешката на румънягите с американскит
52
8
 
6
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
До Анонимен...... И да станем цел на руските системи...... И сега си цел бе умен. Нали не мислиш, че джуджето е влюбена в България и вярва на пропагандата, че 80% от българите са русофили? Питай Грузия, Молдова, Украйна и прибалтийските републики дали е добре да си съсед на руските агресори?
51
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Русия притежава най-модерните видове оръжия, които в пъти превъзхождат по сила, мощност, скорост, точност всички съществуващи днес (оръжия), и които могат да унищожат всяка цел във всяка точка на планетата. Никой в света в момента няма такива оръжия.
50
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
С право Бою отрече ние българите да имаме оръжия. Ние заплатихме авансово милиарди на Пиндостан за нови оръжия, но така нищо и не получихме и не е ясно дали преди да ги получим, няма да ни принудят да платим други десетки милиарди за оръжия, които ще ни бъдат доставени през 2035 г.? А какви оръжия има в пиндостанските военни бази на наша територия, ние не можем да знаем, тъй като не ги контролираме.Бою обеща да построи Балкански поток до края на тази година. Готов ли е? Защо мълчи по въпроса?
49
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Русия обнови условията за употреба на ядрено оръжие - ответният удар сега е легитимен и за защита на съюзницитеРуската Федерация си оставя правото да използва ядрено оръжие в отговор на използване срещу нея и (или) нейните съюзници на ядрено оръжие и други видове оръжие за масово поразяване, а също така в случай на агресия срещу Руската Федерация с използването на обичайно оръжие, когато под заплаха е поставено самото съществуване на държавата.
48
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 46Влез в тубата. Клипчетата са десетки. Наслаждавай се как Ф-16 разпарчетосват Панцир -и като на учение:))
47
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ФактСъдейки по това как не спираш да тролиш, май и ти не вярваш на нещата, които пишеш.:)))
46
6
 
10
 
! Отговори
Факт преди 3 години
След 30 години американско парнтьорство България е първа по смъртност в света, 85% от българите живеят в бедност, икономика нула, пенсионерите ровят в кофите за огризки от храна а правителството взима милиарди заеми за да купуват от САЩ осем остарели модели самолети които дори САЩ са свалили от въоръжение.