Борисов отрече да имаме оръжия: Модернизираме летищата!

Премиерът коментира твърдението на Русия
5 дек 2020 13:11, Петя Славова
155
Борисов отрече да имаме оръжия: Модернизираме летищата!
Снимка: БГНЕС

Бойко Борисов се протипостави на идеята за модернизация у нас на военна техник.

"Единственото, което България прави, различно от годините досега, е да модернизира летищата си, което правят всички държави. Това заяви министър-председателят Бойко Борисов, опровергавайки появилите се неверни твърдения, че в България има оръжия, с които се подготвя удар по държави около Черно море", обясни Борисов  по време на посещението си в БулБИО.

Още по темата

"Единственото, което се прави различно в България в последните месеци, е да се подновяват самолетите, което всички знаете, механизираната техника, корабите, които са планирани от много години. Нашият флот е в окаяно състояние и затова е необходимо да ги сложим новите кораби във въоръжението на Българската армия", каза той .

Премиерът допълни още, че модернизирането на пистите, радарите и инсталациите е важно, за да бъдат пригодни за новите самолети Ф16 Блок 70, които страната ни закупи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


155
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
145
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На Путин му олекна****
144
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Американците имат една любима *** поговорка:"Стъпвай тихо и си носи тоягата на рамо". Българската държава и армия се модернизира, без много шум е без да иска"съвет"от Москва, както руснаците бяха свикнали. Съветската окупация отиде в историята.
143
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да му каже някой че българското и северномакедонско въздушно пространство пазят го и се разхождат когато им е кеф гръцките Ф -16 и Мираж
142
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бг армия хаха.една хапка за нула време за турците и гърците
141
0
 
2
 
! Отговори
7 преди 3 години
Ами тези самолети до средата на Черно море ли летят и не могат ли да носят ракети и бомби на руска територия?А корабите да не би да са въоръжени с торпеда от ВСВ , а не с ракети за нападение? Кого мислиш , че лъжеш ?Декларацията на Русия се основава на точни данни от разузнаването . И ,драги българи , не си мислете , че не сме на мушката на руските ядрени ракети и че ще ни пожалят - камък върху камък няма да остане от нашата страна по вина на нашите продажни и слугински управници ! Запомнете тов
140
4
 
2
 
! Отговори
САМО ДА ПОПИТАМЕ.. преди 3 години
РАЗУЗНАВАНЕТО НА РУСИЯ , НЕ Е ЛИ РАЗБРАЛО ДО ДНЕС , ЧЕ НЯМА ПАРИ , ЗА ДА КУПИ БЪЛГАРИЯ...ХА,ХА,ХААААААААА..А , КОЛКОТО ДО НАС ---НИЕ РУСКИ ЛЕТЯЩИ ЩАЙГИ ОТ "КОСМИЧЕСКАТА ИМ АВИАЦИЯ" , НЕ КУПУВАМЕ !!!ПРОДАВАЙТЕ ГИ ПАК НА АРМЕНЦИТЕ ЗА ДА КАПИТУЛИРАТ ОТНОВО!
139
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Разузнаването на Русия,знае много по подробно какви ги върши днешният министър на отбраната.Беше му забранен достъпа до централата на НАТО,предвид агентурното му минало,но закупувайки самолетите от американците,той си купи привилегията като гост на канцеларията на военния,хищнически блок.
138
0
 
2
 
! Отговори
Бандерас преди 3 години
Няма,а трябва да има! Не е казано ,че трябва да се използват,но трябва да има " Комплексен наземен ефективен ракетен щит " на не голямата ни територия,който да защитава страната ни във кръгова ОТБРАНА ,а не да се харчат милиарди за "хвърчила" !
137
6
 
2
 
! Отговори
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО! преди 3 години
УБИВАМ ВСЕКИ РУСКИ БОТУШ , ДРЪЗНАЛ ДА ПОРОБИ ОТНОВО БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ!
136
2
 
5
 
! Отговори
ГЛУПОСТИ ..ХА,ХА,ХАА преди 3 години
ЧЕТИ ЗА ДА СЕ ОГРАМОТИШ МАЛКО ,БЕ...!РАЗДЕЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ Е ПРЕДЛОЖЕНО В ЛОНДОН , ОТ РУСКИ ДИПЛОМАТ , СЛЕД ВОЙНАТА !ЦЕЛТА Е :РАЗДЕЛЯНЕТО НА БЪЛГАРИЯ , И ПОДЕЛЯНЕТО И С ТУРЦИЯ , ЗА ДА СЕ УСТАНОВИ РУСКО ПОСТОЯННО ПРИСЪСТВИЕ НА БОСФОРА!Т.Н."САН СТЕФАНСКИ ДОГВОР"--Е САМО ПРИМИРИЕ СЛЕД ВОЙНАТА И НЯМА УСТАНОВЕНИ ГРАНИЦИ , НИТО Е ПРАВЕНО В ПРИСЪСТВИЕ НА БЪЛГАРИ!
135
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
САЩ - Ръчкат, Ровят Тук- Там и Навред ..а когато замирише на Барут Те са далеч от Тук ,!!!!
134
1
 
0
 
! Отговори
До Глупости преди 3 години
Глу-пости говорят глупа-ците, в случая ти. Прочети за Сан-Стефанска България и за Берлинския конгрес! Ограмоти се малко бе, хоминид!
133
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това с ракетите от Румъния е третата сериозна провокация на мучащите срещу Русия за последните дни!Нахлуване на есминеца "Джон Маккол" на два километра в залива Петър Велики до Владивосток. Наложи си да изкарат голям десантен кораб на таран, за да побегнат янките.Нахлуване на есминец от същата серия при Калининград. Изгониха ги.И сега стрелбите от румънска територия!Кога ли някой по-буен руснак ще ревне "Йоб твою...!" и стане белята!Онези плюят Путин, но с него са извадили късмет! Железен
132
0
 
0
 
! Отговори
До кретеNоида 105 преди 3 години
До 1Ти какво, с батьо си ***-ура-шка ли си мериш дирника? Той е като фекален канал, бе! Ти си само асинизаторен камион, не важиш пред него! Той каквато сметка е набичил, ще се пукнеш от завист! Скрий се! В място, дето слънце не огрява!
131
4
 
4
 
! Отговори
Глупости преди 3 години
РУСИЯ, НИЩО НЕ Е СЪЗДАЛА---НА ПРОТИВ, РАЗДЕЛЯ БЪЛГАРИЯ НА ДВЕ,!ПОДГОТВЯ БЪЛГАРИЯ ЗА ПОДЯЛБА С ТУРЦИЯ, СЛЕД ВОЙНАТА!!!РУСИЯ, САМО ТЪРСИ ДОСТЪП, ДО БОСФОРА, ЗАТОВА И АНЕКСИРА КРИМ!!!ДРУГОТО СА ПРОПАГАНДНИ ПРИКАЗКИ!
130
3
 
2
 
! Отговори
ШОПСКИ тьмян преди 3 години
ЩОМ СИ СЕ ВРЬЗАЛ ДА ДАВАШ ОТЧЕТ НА КРЕМЬЛСКАТА МЬСТИЯ.....ЯСЕН СИ
129
3
 
7
 
! Отговори
До Мразя Русия преди 3 години
Не намесвай ген.Колев - той се е бил за Родината! Той е герой, а ти - Хкремент! Страхлив, но приказлив! Русия си взе Крим, който е руски с Декрет на Екатерина Велика от 1764 г., превзет от храбрите победоносни войни на княз Румянцев-Таврический! Добавката към фамилията получава заради тази кампания!Русия никога не е искала да включи България към състава си! Иначе щеше вече да е включила Гърция и Сърбия към Империята!Русия създаде Третата българска държава, армията й, институциите й, оттегли се
128
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 99А, иначе, точки за неграмотност получаваш ти! Истината е съвсем друга. Арменците получиха "Панцири" и казаха, че сами ще се оправят. И ги оправиха, май турците. Единия го гръмнали, докато го вкарвали да го скрият в един сайвант, а другия, докато го прекарвали на платформа по шосе, без маскировка въобще! Чети правилните източници, гледай да са повече от един, за да не се излагаш! И си мислиш, че става смешно, като напишеш "ха-ха-ха"?А руската техника вече е класи над западната!
127
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
има една поговорка,изпълнителите на поръчителите,накрая ги ликвидирват,предателите накрая ги ..........
126
5
 
2
 
! Отговори
ТРУДОВАК преди 3 години
ЩОМ КРИМ ПРЕВЗЕХА ...ПЛАНИРАТ И ЗА КЬМ НАС.....ПАЗИ БОЖЕ