Преизбраха Мустафа Карадайъ за председател на ДПС

Ние сме партия която върви напред, заяви той
12 дек 2020 17:17, Красимир Ангелов
47
Преизбраха Мустафа Карадайъ за председател на ДПС
Снимка: БГНЕС

Мустафа Карадайъ бе преизбран за председател на Движението за права и свободи (ДПС). Това стана на първата по рода си онлайн отчетно-изборна конференция на движението, съобщиха от пресцентъра на партията.

"С този избор ме натоварвате с тежестта да продължавам да работя всеотдайно, за да го оправдавам всеки ден", заяви председателят на ДПС, който благодари за доверието.

"Не се заблуждавам, признавам, аз съм човек и като такъв допускам грешки. Въпросът е в това до колко можеш да видиш своите грешки, да ги анализираш, да ги признаваш и да се учиш от своите грешки. Мога да кажа, че съм благодарен на своите грешки на възможността да се уча от тях. Благодарен съм и на тези, които ми показваха грешките и така трябва да бъде. Ние сме партия която върви напред. Развива се!", подчерта Карадайъ.

Още по темата
"Твърдо вярваме, че успехите се дължат на усилията на всеки един от нас, когато сме обединени и в заедност вървим по пътя. Ние сме партията, която не просто има амбиция да участва в управлението, ние знаем, че имаме силата, волята и капацитета да работим и да направим живота на българските граждани по-добър. Вярваме, че можем и трябва да възстановим демокрацията и да пазим мира като ценност. Демокрацията означава сблъсък на идеи, толерантност на гледните точки и сериозни дебати. Историческите условия ни гарантират основното предимства в този процес - да имаме характер", заяви още в словото си председателят на ДПС.

Карадайъ посочи, че партията ще продължава да се бори за доверието на всички избиратели и на всички български граждани.

"Да доказваме правотата на нашите идеи за едни по-добър живот в чиста и здравословна среда, където живота и здравето на всеки един от нас са защитени, където живота и здравето на всеки един човек са ценност, която държавната машина е призвана да гарантира. Още веднъж благодаря на всички ви за доверието. За мен е чест да бъда част от най-организираната стабилна и сериозна партия в България, част от либералното политическо семейство в Европа и в света", завърши политикът.

По време на конференцията бяха избрани съставът на Централния съвет, съставът и програмата и решенията на НК.

Карадайъ се обърна към почетния председател на д-р Ахмед Доган с думите: "Благодаря ви, че ви има и че продължавате да ни насочвате. България и световната либерална общност имат нужда от вас има. За нас е празник, днес да сте с нас дори и при тези условия".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
0
 
3
 
! Отговори
Настрадин Ходжа преди 3 години
Ние тук /раята/ гледаме нелегално по задгранични телевизионни канали ,как биятПулев като "маче у дирек", докато местната ни мафия /Б.Д.П/си заздравяват позициитеи явно ще ни "отсвирят" и на тези избори през март . . .
39
1
 
3
 
! Отговори
Обективно преди 3 години
ЗАЩО КОНСТИТУЦИОННИЯТ СЪД МЪЛЧИ ПО ОТНОШЕНИЕ НА АНТИКОНСТИТУЦИОННАТА ДПС?????? ОТГ. СТРАХУВА СЕ ОТ КГБ. А СЕГА ВЕЧЕ И ОТ ЕРДОГАН. БРРРР!!!
38
0
 
2
 
! Отговори
Ердоган преди 3 години
...поздрави ДПС !!!!! СЕГА ППЕДСТАВЕТЕ СИ КАКВО ЩЕШЕ ДА СГАНЕ, АКО ПУТИН ПОЗДРАВИ НЯКОЯ ОПРЕДЕЛЕНА ПАРТИЯ В БГ?!?! ТОВА Е АБСОЛЮТНО НЕДОПУСТИМО!!!! КОГА КОНСТИТУЦИОННИЯТ СЪД ЩЕ ЗАБРАНИ СЪЩЕСТВУВАНЕТО НА КОЯТО И ДА Е ЕТНИЧЕСКА ПАРТИЯ В БГ, КАТО ТОВА Е ЗАБРАНЕНО И ПО КОНСТИТУЦИЯ!!!!
37
1
 
2
 
! Отговори
Някой преди 3 години
До Анонимен 42Мда, Лютфи Местан поне беше известен с това, че говореше най- добре български език от ВСИЧКИ депутати в парламента. Не че ми пука какво правят в тази странна и незаконна партия, но наистина прави впечатление това.
36
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Голямо падение. Бая са го закъсали,щом не могат да изкарат по-добър кандидат и най-важното, по-умен!
35
1
 
3
 
! Отговори
Царят е гол преди 3 години
турция провежда политика на неоосманизъм и това го виждат и малките деца, а прокуратурата мълчи вече 30 години.
34
3
 
3
 
! Отговори
ишкембе чООООрба преди 3 години
дупяси е турска противоконституционна партия.Крайно време е ДАНС и Прокуратурата да разнищят обръчите от турски фирми.
33
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За това извращение наречено ДПС, благодарете на ония, които наричате "братушки".
32
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не е преизбран,а е преназначен!Избори с един човек не се правят!
31
2
 
13
 
! Отговори
Додо преди 3 години
Съвсем искрено и откровено, шокиран съм как този човек, Мустафа Едикой си, за толкова години така и не научи Български език. Срамота!
30
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Интелектуално замръзване, еволюция в 22ри век - незначително.
29
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
По какво си получат изборите в ДПС и за главен прокурор?И при двата има един единствен кандидат печелещ с 99.9% от гласовете.
28
0
 
6
 
! Отговори
Щирлиц преди 3 години
До Анонимен 28Да благодарим на Ж.Ж.,гоооляма работа свърши,патриотична,мдаа.
27
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Имах очаквания да изберат данчо ментака.Но,не би.
26
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Спиртосаният Боянски Прилеп е хитър. След като Местан/етнически турчин/ се заигра с Ердоган, САВА му би шута и сложи *** , който няма никакво влияние в ДЪПЪСЪ. А и още срича. Целта е-винаги верни на Масква...
25
4
 
0
 
! Отговори
Кьопекбалък преди 3 години
Предполага се, че на конгреса на ДъПъСъ, са спазили всички противоепидемични мерки и не са се събирали повече от 15 човека на едно място.
24
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Машала!
23
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ето това е изненадващ избор
22
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тази партия изобщо не трябва да съществува. В основата си е противоконституционна. Там дори и "българите" са прекръстени турци...
21
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
По добре беше бат Сали да стане шеф на ДПС.