България помагала на РСМ, а получила задкулисни игри

Скопие трябвало да изпълнява подписания Договор за добросъседство
84
България помагала на РСМ, а получила задкулисни игри
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

България е държавата, която винаги е помагала на Македония - първи ги признахме, помагали сме финансово, помагали сме и военно, и по време на югоембаргото. Очаквали сме колегиално отношение. Получихме задкулисни игри. Това заяви вицепремиерът Красимир Каракачанов по БНТ.

Още по темата


По думите му България настоява Скопие да изпълнява подписания Договор за добросъседство.

Каракачанов защити позицията на ВМРО, тъй като в 125-годишната си история партията защитава българщината. Важно е да прекратим практиката на езика на омразата, призова вицепремиерът.

Той не очаква промяна в отношения на България със Съединените щати след идването на администрацията на избрания за президент Джо Байдън.

В края на този мандат постигнахме немалко, вдигнахме доверието към армията, повдигнахме самочувствието на военнослужещите, общото увеличение на възнагражденията е около 48%, отчете военният министър.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Македонизма е добре вкоренен в СМ,най гнусния коминтерновски тоталитарен режим създал днешната им " идентичност" на антибългарска основа с тотална омраза към всичко българско и среднлвековното ни наследство.Сега чакат нов Георги Димитров или да възкръсне, да попречи да изпълняват някакъв договор с " фашистите"!Македонизма е проформа антифашиски за примамка,че горките били окупирани и освободени от сръбската окупация,която много " обичат".Чакат нови предатели на власт,да свършат мръсната работа
71
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не може да си против коминтерновски решения в СР Македония и даде правиш, че България се е очистила и се е откъснала от Москва. Агент Иван и палето му Джамбазки най добре да поработят по плетеницата на ВМРО с Бобокови, не да правят гаф след гаф
70
2
 
10
 
! Отговори
ужас преди 3 години
БНТ пусна документален филм от 1999г "Само защото са българи"Този филм трябва до го гледат Меркел и Урсула фон *** и тогава да ни съветват.
69
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Петко, погледни какво направиха сънародниците ти с четирилогията на Димитър Талев - "Илинден".Преиначиха я, фалшифицираха я, и я съсипаха.И когато внукът на Талев е искал да заведе дело срещу Македония го предупредили, че ако направи такова нещо, ще бъде убит.Това сте вие сърбоманомакедонците,сърбоманите и сърбите продължават да държат властта в Македония и ви промиват мозъците.Лъжете, крадете и убивате.
68
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименДимитър Талев е написал "Илинден" и четирилогията,а не Димитър Димов, в момента къщата му в Македония се руши , преди време роднините му се молеха да бъде запазена и реставрирана,но НИЩО,а самите му роднини се страхуват от властите,по това се вижда сърбоманското управление в Македония,което макар и тихомълком,продължава да действа по титовски и унищожава българщината и истинската история на днешните "македонци" и да стиска Македония за гушата.Димитър Димов е написал романа "Тютюн"
67
0
 
1
 
! Отговори
11 преди 3 години
До АнонименНе е избил всички ! Останали са някои като Горбачов например !
66
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До мЪкедонска мислаМакедонската нация съществува от 1944 година и е създадена от титовистите и Коминтерна и няма как Самуил да е "македонски" цар,той не е бил от Югославия,нито от КоминтернаИсторията за Александър Македонски е измислена в късното Средноковие и не е реална история,а измишльотина,да не говорим,че и никъде не пише какъв е бил по народност Александър,с две думи- дрън-дрънДокато българите си имаме точни документи,снимки за област Македония от Охрид през днешна Гърция до Одринско
65
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До мЪкедонска мисламакедонската нация съществува от 1044 година и създадена от титовистите и коминтерна и няма как Самуил да е "македонски" цар,тяй не е бил от Югославия,нито от КоминтернаИсторията за Александър Македонски е измислена от азиатските фанариоти и не е реална история,а измишльотина,да не говорим,че и никъде не пише какъв е бил по народност Александър,с две думи - дрън-дрънДокато българите си имаме съвсем точни документи за област Македония от Охрид през днешна Гърция до Одринско
64
1
 
6
 
! Отговори
До сърборусофоб преди 3 години
Знаят го, но не го признават (управляващата им клика), а точно това трябва да направят !
63
1
 
11
 
! Отговори
Истината преди 3 години
Всичко това е ''заслуга'' на тъй-наречените ''велики сили'', които в началото на миналия век оставят една голяма част от народа ни в чужди ръце ! Оттогава над милион наши сънародници в Македония имат огромен проблем с идентичността ! ..И тия се правят на демократи, говорят за човешки права, и т.н. ... пфу !
62
2
 
10
 
! Отговори
сърборусофоб преди 3 години
До Нека първоБе те съседите много добре си знаят всичко,ама там сърбите управляват,и то отдавна!Те нямат свобода на избор!Така че всичко това трябва да се очаква!
61
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Макетата трябва да направят голям скок в разбиранията си и прочита на историческите факти. При тях са се формирала наука основана на идеология и фалшификация, което е ужасно само по себе си! Трябва да си преосмислят цялата държавност .. преди да престанат да изричат неща като "АСНОМ и антифашистка основа на македонската държавност". Това никой българин не приема и ако правителството ни иска само 1 нещо от македонците, то те трябва да направят много неща. Защото неистината там е много дълбока!
60
1
 
10
 
! Отговори
Нека първо преди 3 години
Да престанат с наглите исторически измислици и крадене на история, тъй като това е големият им проблем ! В официалните статистически преброявания на населението в Македония от първата половина на миналия век (Енциклопедия Британика 1911г.) не се споменава нищо за македонски етност, а камо ли за македонски език или писменост ! Нито британците, нито турците са имали интерес да манипулират данните в наша полза, така че съседите просто трябва да признаят фактите, и всичко ще си дойде на мястото !
59
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гледай какво е сътворил после, процесът в Лайпсиг е една история смесена с романтиката на комунизма модна по онова време и в америка и в Европа. Днес можем да кажем че Георги Димитров е национален герой, колкото Сталин е бил национален герой избивайки милиони "буржоа" - селяни и обикновени хорица! т.е Г. Димитров за българите е един жесток сатрап на слуба при Сталин!
58
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 5-ko62 Още ли си тукастоко,дигни копита и отивай си накрая,никой не т е взема насериодно,не виждаш ли?
57
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ак оне беше държавата България,българския цар Борис Първи Покръстител,който да приеме учениците на Кирил и Методий,никаква кирилица ,църковна книжнина и език нямаше да има нито в България,нито в една нейната географска област Македония, както и във всички останало български географски области.Тези хора са лудис осакатен български език и осакатено мислене.За съжаление са.
56
0
 
6
 
! Отговори
не си политкоректен преди 3 години
До Докога?Когато такъв "брат" ти пали юргана,трябва да му дадеш да запали и дюшека!
55
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кога Заев е искрен, когато казва че "антифашистката борба е в основата на македонската нация и идентичност", или че Климент Охридски е създал македонския език,или което равеше до неотдавна," едно име си имаме-македонско и древна история"?! От последната се отказаха,на скоро...Фалш и абсурди,това е РСМ,срамът на запада ,ООН и Олбрайт.
54
0
 
14
 
! Отговори
Докога? преди 3 години
Най-шокиращото е че именно "македонците" палят български знамена, трошат български паметници, обиждат, плюят. Докато се водят по сръбските внушения и акъл така ще е.
53
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен57 Да,това е кощунство и престъпление.Трябва да ги съдим в Хага,или длуг международен съд. Как не са започнали да се самоизяждат,като канибали,дори и животните не правят така,без да ги обиждам.