Почина депутатът от Обединени патриоти Валентин Касабов

Народните представители почетоха паметта му с минута мълчание
Обновена: 18 дек 2020 09:51 | 18 дек 2020 09:15, Камелия Цветанова
235
Почина депутатът от Обединени патриоти Валентин Касабов
Снимка: БГНЕС

Депутатът от Обединени патриоти Валентин Касабов е починал. Лошата новина съобщи от парламентарната трибуна шефката на НС Цвета Караянчева.

„Снощи след кратко боледуване ни напусна Валентин Касабов. Поклон пред паметта му“, каза тя.

Преди дни той беше настанен в болница в София в много тежко състояние след усложнение на COVID-19. Вчера негови близки търсиха кръводарители заради рядката му кръвна група. Дарители се намериха бързо, но за съжаление Касабов изгуби битката с болестта.

Депутатите почетоха паметта на Касабов с минута мълчание.

Той е роден през 1958 г. в Бургас.

Избран е за общински съветник в Бургас от листата на движение „Георгьовден“ в периода от 1999 г. до 2003 година, но напуска движението и се обявява за независим, след като централното ръководство се споразумява за общи действия с Йордан Цонев в Бургаския ОбС.

На местните избори през 2007 г. влиза в Бургаския ОбС, 2-ри от листата на партия „Атака“.] През ноември 2009 г. заедно с още 10 съветника от „Атака“ напуска партията, те посочват че „не припознават в действията на парламентарната група на Атака двадесетте принципа и цели на партията, заради които те са влезли в местната власт“.

През месец май 2011 г. е един от учредителите на партия „Национален фронт за спасение на България“, на която е избран за съпредседател.

На местните избори през 2011 г. е избран за общински съветник в Бургас, от листата на партия НФСБ. През 2014 г. и 2017 г. е избран за народен представител, съответно от листите на Патриотичен фронт и Обединени патриоти от 2 МИР-Варна.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


235
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
90
13
 
26
 
! Отговори
iuh преди 3 години
Имаше извратен поглед, беше започнал да говори и срещу президента...подкрепяше Бойко... същински патриот, да си беше останал с достойнството...
89
7
 
21
 
! Отговори
1 преди 3 години
големи глупости направи , жалко за предците му и жалко за децата му
88
1
 
32
 
! Отговори
Шишо Бакшишо преди 3 години
днеска си тука,утре си пътник
87
12
 
2
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 3 години
До анонимен 96: Дано иза тебе да напишат такива възпоменания!
86
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 104 Господин или Госпожа ,какъв е смисълът да казвате истината на починал човек ,говорете в очите на живите хора. В края на краищата Роза казва вярното, всички сме смъртни ,пък и лично не познаваме покойника
85
18
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бог да го прости! Лека му пръст.
84
6
 
18
 
! Отговори
Realist до Роза преди 3 години
"...и утре,когато дойде нашия ред ,може да говорят подобни неща и за нас!" Съгласен съм да се говори , но ... нека бъде истината ! Не разбирам защо за починал се говори само хубаво или нищо ! Напротив - винаги трябва да се казва истината ,за да не се повтарят грешките .
83
18
 
14
 
! Отговори
Тонката преди 3 години
Лека му пръст на човека.А Гошо Пишман Боеца във ВИПа на ВМА при Мутафчийски:):):):)Що един не отиде при Мангъров да се лекува бе?:):):)
82
16
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Някой да се срамува от тези коментари? БОГ ДА ПРОСТИ! ЛЕК ПЪТ И НА ДУШАТА МУ!НА ПИШЕЩИТЕ ГОСПОД ДА ДАДЕ РАЗУМ И ПОНЕ МАЛКО ДОБРОТА И ХРИСТИЯНСКО СМИРЕНИЕ И УВАЖЕНИЕ КЪМ СМЪРТТА!
81
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 89 Роза. Вашият коментар е най истинския. Няма място за омраза, жалко че в България болшинството е негативно настроено
80
12
 
13
 
! Отговори
Словянин преди 3 години
Предаде Волен, без когото никага нямаше да стане депутат. Все пак, Бог да го прости.
79
19
 
12
 
! Отговори
нормален преди 3 години
Бог да го прости !!!........Не моига да повярвам че има толкова примитивни млади хора,като чета пасквилите ви Единствено хубаво е че на никой,ама абсолютно на никой не му пука за вас и вашите родители !Те са ви направили такива евтини същества....Няма да страдате за тях,нито те за вас! ..
78
14
 
27
 
! Отговори
Realist преди 3 години
Кой казва че няма съдба ?! Който върви с-у тези които са му гласували доверие, създава закони с които подлага на геноцид народа си,кланя се на чужди колонизатори , а не защитава националните интереси ,и е в НС като партиен избранник а не като народен -същото го очаква. Възмездие е имало и винаги ще има.
77
19
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
кой знае от какво е умрял ... всеки умрял вече го пишат от тоя измислен вирус...
76
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
lubovta s dps e smartonosna...
75
6
 
8
 
! Отговори
До 92 преди 3 години
Явно Нинова и Гошо т.ъпо.то се ползват с привилегии!!!Важни са ПЪРВИТЕ 5 ДНИ!!!
74
41
 
25
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 3 години
Жалко, беше свестен човек, но явно не е имал шанса да се добере до място във ВМА, като разни видни социалисти ... явно акциите му не са се котирали толкова, като тези на акционерите от РеМеДето на "Позитано 20" ... !!!
73
17
 
10
 
! Отговори
А преди 3 години
Вижте маска на снимка, с която той се е разкарвал натам-насам. Не е чудно че е разболял и доза на вируса беше голяма. Сам се вкарал гроба.
72
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Как ли си знаех, че ще го оставят да си умре и няма да го вземат да го обгрижват във ВМА... Нещо са много прозрачни вече.Бог да го прости.
71
1
 
29
 
! Отговори
Роза преди 3 години
"Днес си отиваш ти, а утре аз!"-ред от някогашна песен.Какъвто и да е бил,няма го вече!Само тези,които са живели с него,го познават най-добре.Всеки човек си има и добра,и лоша страна.Не забравяйте,че всички сме смъртни,и утре,когато дойде нашия ред ,може да говорят подобни неща и за нас!