От БСП-Пловдив за изключването на Гергов: Война за листите

Пловдивски социалисти са на "Позитано" 20 с протестна позиция
8 яну 2021 13:38, Анисия Иванова
20
От БСП-Пловдив за изключването на Гергов: Война за листите
Снимка: БГНЕС

Пловдивски социалисти дойдоха в централата на БСП в София да внесат протестна позиция срещу изключването на Георги Гергов от партията. Според тях решението на Националния съвет на БСП е нелегитимно. Те поискаха и среща с председателя на партията Корнелия Нинова, която обаче в момента не е в сградата.

Депутатът Георги Търновалийски коментира, че решението е противоуставно и членовете на НС са били подведени. По думите му изключването на Гергов може да бъде разгледано само от организацията в Пловдив, в която членува. От 18 декември той не е член на НС, отбеляза Търновалийски.

Това е репресия, това е натиск, удар не само срещу личността на Георги Гергов, посочи той. По думите му Гергов е доказан политик и бизнесмен, човек, който страшно много хора уважават.

Според пловдивските социалисти става въпрос за "война за листите" в Пловдив преди парламентарните избори. Присъстващите не искат да си тръгват, възнамеряват да изчакат Нинова, съобщи БТА.

НС на БСП го изключи вчера от партията. Според Корнелия Нинова той е свикал Областен съвет и е избран нов областен председател в разрез с устава. Според Изпълнителното бюро на БСП Гергов грубо е нарушавал уставни норми, касаещи задълженията на партийните членове, уронвал престижа на партията, не работил за осигуряване на обществена подкрепа на политиката й и за утвърждаване на доброто й име.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
0
 
! Отговори
Да преди 3 години
Те пък един престиж имат в Пловдив, че чак им бил уронван.Като изключат Гергов, да не си мислят, че ще си вдигнат рейтинга в града?
15
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
парите иванчоо паритегергов станишев и ред други използвачи в никакъв случай не могат да са социалистиначина им на живот се различава коренно от последователите на социалистическите идеино както и в повечето източни държави шорош се вмъкна първо при социалиститеза да бъдат нутрализирани и да станат по сговорчиви и успясамо унгарците успяха да се оттърват от негои го иритаха като мръсно коте с изгонването на станишев и у нас е опитват да се оттърват от шоропитецино това е труедна работа
14
1
 
4
 
! Отговори
Само питаме: преди 3 години
АБЕ, ЧЕРВЕНИТЕ КАК СА С РЕГИСТРАЦИЯТА СИ....?ОЩЕ ЛИ СА НЕЛЕГИТИМНИ И НЕЗАКОННИ?!
13
0
 
4
 
! Отговори
Карандаш преди 3 години
Срамни събития в една безсрамна организация в едни смутни времена на гърба на един *** народ.
12
1
 
6
 
! Отговори
Лелее СМЕХ.. преди 3 години
ТИЯ червените ШЕ се изпотепат до изборите, БЕ.. ХАХАХААА....ТАКА Е ПРИ КОМУНИСТИТЕ,, КОГАТО НЕМА ПАРИ....!!!!ЗА НЕЩАСТИЕ И КАСАТА ИМ Е ОБРАНА... ХАХАХААА......!!!!!
11
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе тук го включили, там го изключили и по едно време, гледаш го заключили.А никой не пита грухсвинкетата дето им праи кръц дали са били насилсвенно отнемани от майките им, държани под ключ и подло угоявани. Никой. Това повече неможе да продължава и пловдивските сос-яли-кисти много добре го знаят
10
0
 
13
 
! Отговори
Xuxuu преди 3 години
Цоциалистите разбраха ли КОЙ обра Касата на Партията?
9
1
 
7
 
! Отговори
Пян Гъ преди 3 години
Гергов е от БСП, а баща му и дядо му са били от БКП. Потомствен комунист. Няма всичко да мятате на ГЕРБ. Има доста по-близки партии до БСП - ДПС, "десните" от ***, Костинбродска, АБВ и т.н. Да избере къде да остане. Квото стане по света, дежурният виновен е Путин (Навални, изборите в САЩ, хакерски атаки - "Кой ми *ра в гащите?"), а тук ББ. Аре спрете се малко. БСП се самоизяжда отвътре заради липса на ресурси, понеже вече няма кьораво. Това е. И САЩ затова са зле - на свършване са балъците.
8
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само Пеевски може да помири *** и Гергов защото ги познава най-добре!
7
0
 
5
 
! Отговори
завръщане преди 3 години
Закриват БСП Гергов в Герб, а Нинова се връща в СДС.
6
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какво ще ми управляват като не могат в собствената си партия да се разберат? Освен това какво точно предлагат не разбрах, освен че призовават ББ да стане та да може те да седнат?
5
3
 
7
 
! Отговори
Койчо преди 3 години
Много им е мъчно за гергов защото ще им спре кеша в кражбите
4
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 3А КОЙ искаш да управлява???????????????? Да не би гробаджиите да са в по-добро състояние??? Да припомните случайно преди време КОЙ беше заместник на боко и дясната му ръка!!!! И КЪДЕ Е ТОЙ СЕГА???
3
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И тия искат са управляват държавата
2
8
 
19
 
! Отговори
4epa преди 3 години
КОРНЕЛИО ЗАЩО СЕ КРИЕШ *** !!!!!!!!!!!!
1
13
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да ходят пред централата на ГЕРБ, че Гергов е техен човек.