Президентът се среща с още извънпарламентарни партии

Ще разговаря с представители на 4 формации
10 яну 2021 07:51, Елка Василева
78
Президентът се среща с още извънпарламентарни партии
Снимка: president.bg

Президентът Румен Радев ще проведе днес още срещи с извънпарламентарни партии като част от поредицата консултации във връзка с организацията и провеждането на предстоящите парламентарни избори.

Държавният глава ще разговаря с представители на „Републиканци за България“, АБВ, политическия проект „Ние, Гражданите“ и партия МИР.

Още по темата

Вчера той се срещна с други четири извънпарламентарни формации, а през седмицата проведе консултации с Обществения съвет към ЦИК и ръководството на Националното сдружение на общините.

Консултациите започнаха на 5 януари с министъра на здравеопазването Костадин Ангелов и здравни експерти.

Срещите на държавния глава ще продължат идната седмица с парламентарно представените партии.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
1
 
19
 
! Отговори
как не преди 3 години
"Президентът съгласно Конституцията е държавният орган, който има правомощието да определя изборния ден в страната при всички видове избори с изключение на президентските."Ето това може да прави държавния глава, нищо друго.Тези измислени интерпретации на консултации са си негова измислица и интерпретиране на Конституцията както намери за добре за собствени цели. Явно ще го оставят сам да си забие ножа в гърба,за да видят хората кое как е,закона ясно го казва,какво повече.
41
21
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Герберунгерите не са свикнали на сондиране на мнение, техния вожд ги е научил на еднолични решения,
40
0
 
21
 
! Отговори
Ангелов ГР преди 3 години
"Изпълнителния съвет на Има такъв народ изрази съмнения за честността на предстоящите избори, заради това, че те ще бъдат организирани от настоящото управление." И как всъщност, управляващите ще направят "нечестни" избори. Повтаряйки често това обвинение, извънпарламентарните партии си вързват гащите при лош за тях резултат- видите ли, защото ГЕРБ организира изборите, аз Мая, Триото или Хр. Иванов не успяхме да влезем в парламента и да "рестартиране" демокрацията в България.
39
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Американските терористи ряпа да ядат пред терористите на българския президент. Вежте го Еленко Божков терориста и съветник на Радев как за нула време спря метрото! Тези в Америка са на светлинни години пред българските терористи. Нито кръстовища затварят,нито шатри и палатки разпъват.Не могат да метнат нито едно пъдпъдъче или щраусово яйце, не се сещат и риба да изсипят 300кг.пред Капитолия. Ялова работа.Как не се сетиха до сега?Президента си има терористи и сега си ги събира да му дават жокери.
38
0
 
12
 
! Отговори
Ми добре преди 3 години
... че не може да иде я ски да покара, я да се повърти на некой лост... Ама щом го влече...
37
23
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Току що даваха онова недоразумение Плевнелиев, та пред него Радев е Айнщайн. Чудя се защо го канят да хаби телевизионно време. Той сам каза, че пупулистите си намират жертва и само плюват по нея. Герб точно това правят, въпреки мажоритарния избор на Радев, те не спряха, явно не могат да му простят, че е по-умен от тях. Калинки в действие, търкалят три думи в опит да омаскарят Радев, а лъсва техния з.дник. Хората виждат, че всичко направено от герб се руши, как се краде и некомпетентност в кадрит
36
15
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не само , не гласувам от памтивека, не само няма сила във Вселената да ме накара да гласувам, но и преди избори обирам вкъщи личните карти на всички, да не гласуват и те.
35
1
 
18
 
! Отговори
до 43 преди 3 години
Александър Маринов с агентурно име Майстора е съветник на Румен Радев и дясната му ръка. Майстора е от подземния свят на България отдавна. Това е човека говорил с Васил Илиев боса на ВИС минути преди да го застрелят пред хотел Москва в София. Не е само Майстора агент от ДС. При съветниците на Президента има още с агентурни имена. Който се интересува може да потърси и да види кои са и колко са.А Иванка Иванова от 2004 до 2020 е шефка на Отворено общество.Тя се бори за *** в Б-я и макед.малц.
34
11
 
0
 
! Отговори
2018г. преди 3 години
Татарски е прибрал половин милион от консултирането на Борисов.Сега изведнъж става съветник на Нинова! Изглежда, че ВИС и хората, управлявали тази групировка, превземат БСП. Още по-абсурдното е, че е възможно чрез него и ГЕРБ да превземат партията.На Позитано здравомислещите партийци оказват съпротива и възмущение, което за сега няма ефект.Защо Нинова прави това? Може би някой от ръководството на партията, близо до нея, дава лоши съвети и бута партията в пагубна посока, по поръчка на Борисов?
33
15
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Бай БаяниНе знам колко са мутри БСП,защото май мутрите не са при БСП,а при герберското сдружение мутрите се опитват да съсипят БСП.Ето какво се чете от 2018 година:Новият съветник на Корнелия Нинова, Йордан Татарски, е една от белите якички в групировката ВИС. Бил е замесен в съдружие с едни от емблематичните фигури на ВИС, като някои от тях са мъртви, а други подсъдими. Бил е и собственик на застрахователна компания. Същият е работил като съветник и на Бойко Борисов в правителството Борисов 1, а след това е бил съветник и на Росен Плевненлиев. Татарски е прибрал полови
32
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аа консултации значи му викате....................... Ние му викаме опит за нов преврат на 13.01.2021Айде, Прокуратурата да действа, че няма време! Гешев, спиш ли?
31
2
 
14
 
! Отговори
До анонимен преди 3 години
"Червените не са за Радев". И те ли го отсвириха? Как сега ще събере 2,5 млн. гласа? То се очертава пълен крах на Радев на президентските избори, под 5%.
30
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бързата котка слепи ги ражда е казал народа. Кой го накара да обяви датата 28 март и да бърза? Сега се чуди как да замаскира положението и вика някакви партийки с по 15 човека да решавали. За какво е това Народно събрание? То по неговата логика щом малки партийки и дори партийки, които не са регистрирани ще решават кое и как да бъде на избори - Румен Радев иска да направи анархия в България. Това е анархия. Щом не се зачита Конституцията. Президента само може да посочи датата и нищо друго.
29
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
.....Двата проекта имат общи спонсори от едрия бизнес, подкрепени са от президента Румен Радев, който води битки едновременно с Бойко Борисов и Корнелия Нинова.Коалицията ще се опитва да отнема гласове от ГЕРБ и БСП. Заедно "Прогресивни социалисти" и "Републиканци за България" имат шанс да влязат в парламента.
28
1
 
13
 
! Отговори
До анонимен преди 3 години
"има райони в България където пукната работа няма". Съветвам ви да сложите Нинова на власт и тя ще им намери работа в Техноимпекс, ще открие поточна линия в завода за хладилници "Мраз"(а там била телевизия БСП- не става), Ел.Йончева ще помогне с фирмата си за интервюта от Сирия или Нагорни Карабах, търсела оператори, телохранители, шофьори на 4х4 . Та червенотиквеничета агитирайте да гласуват за червените кхмери и екстремистки движения- те ще поведат България към благоденствие. Питайте Румен.
27
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Бай БаяниЧервените не са с Радев,нито с Цветанов,даже Радев се опита да ги разцепи отвътре,четем следното:Проектът "Прогресивни социалисти" на Красимир Янков ще участва в изборите заедно с "Републиканци за България" на Цветан Цветанов, заяви депутат от "БСП за България"."Цветан Цветанов и Красимир Янков са близки от Комисията по вътрешен ред и сигурност. В проекта ще се включи и кметицата на Каварна Нина Ставрева", коментира депутатът.Двата проекта имат общи спонсори от едрия бизне
26
0
 
6
 
! Отговори
антибсп преди 3 години
Америка е велика демокрация. Още не е късно да се поучим!
25
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Първо в Бъргария законите се решават в НС и се гласуват. Не може някакви извън представителите на избраните от народа да решават кое и как да бъде. Нека се явят на избори и тогава като ги изберат ще имат думата! Сега са никои. Това да не ви е бащиния? Румен може само за нивата на село да си вика хора и да умуват кой и как да я сее или жъне. За България той като президент си има определени правомощия. Сам не може да решава нищо. Или накратно ПРЕЗИДЕНТА Е ИЗЛИШЕН В БЪЛГАРИЯ. ТОЙ Е БЕЗГЛАСНА БУКВА.
24
0
 
19
 
! Отговори
Баба Катя преди 3 години
Той добре разговаря....Но колко на брой са тези партии в малката ни държава? После казвате имало диктатура на Бацето, а партиите нямат край...Ето това е свобода, майче. Всеки тръгнал да командва...А кой че копа с мотиката? Я не можем вече.
23
2
 
15
 
! Отговори
Бай Баяни преди 3 години
Червените мутри с лозунг "Мутрите вън". Олигарсите на БСП(мафията) беше набутана по затвори и в емиграция и сега използват машата пРезидент да изхвърлят ГЕРБ от власт. Червените кхмери са впрегнали тролчетата си да маскарата Бойко под път и над път. Колко жалко е да си червен