СДС срещу Радев: Той свали маската, лидер е на протестърски партии

Той създава новия Отечествен фронт, смятат от партията
11 яну 2021 13:38,
293
СДС срещу Радев: Той свали маската, лидер е на протестърски партии
Снимка: БГНЕС

Консултациите на Румен Радев с извънпарламентарни партии, обявени уж за датата на изборите, напълно свалиха маската на обитателя на "Дондуков" 2. Той покани партии и движения, създадени в последните години или месеци, повечето от тях проруски и свързани с протестите срещу настоящото управление. Но предпочете да забрави проевропейски партии с дългогодишна история. Това написаха в официално съобщение до медиите от пресцентъра на СДС.

Още по темата
"Не сме засегнати ни най-малко от отношението му, защото мястото на СДС не е в тази компания от проруски, производни на БСП и пред заличаване, партии. Но то е доказателство за истинската цел на тези консултации. Поведението му доказва, че датата за изборите е параван, зад който се създава новия Отечествен фронт, под егидата на президента", пише още в съобщението на партията.

Според СДС "благовидният предлог за сбирките на "Дондуков" 2 се използва, за да се официализират срещите му с протестърските партии, на които Радев се изживява като лидер".

"Президентската институция никога не е употребявана за димна завеса и евтин фарс, както в момента! Ако Румен Радев има поне малко политическо достойнство, нека да си спомни, че по Конституция, тази институция  олицетворява единството на нацията, а не лични и партийни политически изгоди!", написаха още от СДС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


293
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
172
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кои бяха тия СДС че нещо не се сещам?
171
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Разликата между СДС и трупните червеи за тридесет години отдавна се е размила и ВЕЧЕ НЯМА РАЗЛИКА.
170
7
 
2
 
! Отговори
ГосТ преди 3 години
#171, ама разбира се че ще имат самочувствие. Простолюдието което плюе по комунизма си мисли, че прекупвачите на плодове и зеленчуци или компютри или книжа (се таа) са равни на учените, инженерите, лекарите, пилотите. Е как ве ?
169
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Точно казано. Плазмодии са СДС.
168
14
 
6
 
! Отговори
Абе СДС преди 3 години
Кои сте вие бе?Някакви мижитурки, лижещи тиквеният ***.Вие на Радев и с на малкото пръстче не можете да се мерите.Охлюви, я вървете на маййната си
167
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Биволъ" не е бивол , а едно обикновено искърско добиче. Обикновено платено искърско добиче. Сивозелен ***.
166
2
 
3
 
! Отговори
Илона преди 3 години
До БиволъЩО така се чудите, как да умаловажите личните качества и професията на стойностните хора???
165
4
 
6
 
! Отговори
:)) преди 3 години
Гола вода си,червенушко!
164
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Време е новото СДС да свали маската и да се нарече Съюз на фашистките сили - СФССтарото СДС беше лява организация, социалдемократическа, синдикална. Имаше малък брой профашистки партии в малцинство.В новото СДС останаха само тези профашистки и крайнодесни партии и те не трябва да се крият заради антифашистките САЩ и Великобритания.
163
0
 
0
 
! Отговори
Биволъ преди 3 години
Анонимчо #171, не знам как да те наричам, ама това с рогата и пръстта си го писал вече, не се връзва с написаното от мен. Вземи си сложи някой "Ник нейм" поне да те разпознавам.Беше ми неприятно.
162
8
 
11
 
! Отговори
Qwerty преди 3 години
Кои са тези СДС? Някой знае ли ги?
161
8
 
4
 
! Отговори
Биволъ преди 3 години
Знаете ли, имал съм възможност да общувам с военни летци. Аз самият мечтаех като юноша да стана такъв. Имам доста познати сред тях, но приятели не. Интелигентни, смели, нафукани, но всички малко и надменни и нарцистични. Гледам президента и си мисля, типична извадка от общата характеристика. Да, те са глезените умни дечица на нацията, но с голямото ЕГО.
160
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До бивола. Колкото и да риеш, калта все на главата ти пада. Не че Радев е безгрешен, но в сравнение с *** е направо нобелист.
159
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 158. Нещо си се объркал Зозо. За това сега ходим да пазаруваме основно хранителни стоки и най-вече лекарства в Румъния, а преди беше обратното.
158
9
 
6
 
! Отговори
Патриот преди 3 години
Втория мандат е Бетон на Радев ,СДС са предатели!
157
5
 
8
 
! Отговори
Ха-ха преди 3 години
Кои бяха сдс, някакви мушмуроци на хранилката на Бойко :)Браво на Преьидента, нека си лаят...
156
1
 
1
 
! Отговори
Сата НАТО преди 3 години
до ЗозоЧе колко са от улицата? 25-30 предплатени барабар с Дионисий зарята :)))))))))))))))))-----Е, и?И трябва задължително да им се подиграваме ли?
155
7
 
6
 
! Отговори
Биволъ преди 3 години
Диана,нямам никаква представа. Никога президентството не е било толкова зле колкото е сега. Все пак всички са ни показали някаква национална отговорност, а този....нямам думи!
154
2
 
6
 
! Отговори
Демократ преди 3 години
Имал съм и аз залитания дълги периоди от живота си по левите идеи. Мислил съм,че социал-демокрацията може да е справедлива и да се постигне нещо като в Швеция. После едни или други събития ме накараха да се замисля откъде идват бедите ни та България е все още зле като стандарт. Сгрешихме като първите години след 11 ноември дадохме с изборите на комунистите да извършат прехода. Другите соц.страни избраха демократични правителства да извършат прехода и минимизираха разрухата.
153
6
 
4
 
! Отговори
Диана преди 3 години
До БиволъА има ли такава процедура у нас? Аз за първи път чувам за нещо подобно у нас...Мисля, че няма...Иначе Радев толкова пъти прескача Конституцията и напълно е готов за подобен подход, според мен...