От ВМРО: Гласуването по пощата е абсурдна идея

В пандемия не вярвам да се изсипят хора пред урните, заяви Александър Сиди
13 яну 2021 22:25, Красимир Ангелов
55

"Гласуване по пощата не може да се позволи, каквато и екзотична идея да има в главите на разни екзотични либерали у нас. Тази идея е абсурдна. Видяхме гласуване по пощата преди няколко месеца, но в САЩ продължава да има съмнения за честността на вота. Факт е, че президентът, който си отива там, е получил по-висок вот от този, с който е избран, но си отива заради гласуването по пощата", каза депутатът от "Обединени патриоти" Александър Сиди в студиото на "Денят ON AIR".

Още по темата
Той посочи, че може да се организира гласуване в два поредни дни, но не е сигурен, че ще е чак толкова полезно.

"В пандемията не вярвам да се изсипят хора пред урните и да има огромни опашки, макар че има гражданска енергия. Хората търсят промяна. Надявам се на висока избирателна активност, тя винаги е много по-добрия гарант за честни избори при ниска избирателна активност - може да се търси някаква манипулация", коментира още Сиди пред Bulgaria ON AIR.

Народният представител подчерта, че от партията му не виждали смисъл от консултация с президента.

"Датата е ясна, той го каза преди няколко месеца. Сега започнаха консултациите. Видях човек, застанал до турското знаме, разказваше някакви невероятни неща. Какъв е смисълът от тези консултации? Ако той търси параван да промени своето собствено решение, не виждам защо този параван трябва да сме ние", категоричен бе Сиди.

Според него тонът на изразяване между президента Радев и партиите не е бил подходящ.

Александър Сиди коментира и коронавирусната пандемия. "Имаше надежда, че нещата ще се подобрят. За съжаление, видяхме втората вълна, която беше доста по-жестока, но ситуацията се успокоява", посочи той..

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
4
 
2
 
! Отговори
телефонист преди 3 години
а аз искам по телефона :)
18
4
 
8
 
! Отговори
БС преди 3 години
Аз искам да гласувам по пощата, и ако продължавате да мрънкате, значи сте май-големите диваци в Европа. Живея в Англия и нямам възможност да пътувам до Лондон. Какъв ви е проблемът? 21 век сме.
17
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
То и това машинно гласуване е пълна глупост! Възрастните хора не могат да си пуснат телевизора,камо ли да се оправят с конпютри и таблети!
16
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Искам да попитам някога в България имало ли е гласуване по пощата? Не! Не от днеска и вчера има българи в чужбина! От както аз се помня ( още по времето на бай Тошо),не е имало гласуване по пощата. Някой си трътляк писка за пощенски вот, два месеца преди избори!
15
0
 
3
 
! Отговори
До Сата Нат0 преди 3 години
Същите съдии, които дадоха регистрация на дпс
14
3
 
3
 
! Отговори
ББ преди 3 години
До Анонимен...ами вие ги държате в списъците,давате им гражданство...от герб го правите а и Каракачанов ама той за апартаменти,лишавате от глас стотици хиляди честни българи милеещи за бъдещето на Родината ни заради ваши грехове...ползвате ги турците и сега ама ще гласуват...нали ги държахте...предатели ...ще ви съдим за Национално предателство и геноцид!!!
13
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кажи го на Байдън.
12
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абсолютно абсурдна идея дето само на един Фигурант може да му скимне.Това значи да изпратят по пощата 1 милион писма от Турция и ходи ги проверявай колко са истински.И ДПС става Първа политическа сила веднага.
11
4
 
0
 
! Отговори
V преди 3 години
Това което трябва да се направи е изборна коалиция между Възраждане и атака с името -,,Български патриоти ,а не американски ,, Ако не го направят псевдопатриотите на ф16 ще разбият България .Сега хората вече разбират че тия искат да плащаме рекет на ф16 и не са патриоти . Това трябва да бъде използвано.
10
1
 
4
 
! Отговори
Сата НАТО преди 3 години
Кой съдия даде регистрация на партия, в чието име присъства "революционна организация"? Откога в България е разрешено да се агитира за революция и насилствена смяна на властта? Просто забранете тази партия на лум пени и инфан тили!
9
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
МРЪСЕН ПРЕДАТЕЛ И АНТИБЪЛГАРИН!
8
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Още по-абсурдна идея е Сиди да представлява българските избиратели.
7
3
 
4
 
! Отговори
О хо хо преди 3 години
При гласуване по пощата си даваш вота не пред комисия от Различни партийни представители, плюс застъпници, плюс наблюдатели вкл. Международни, а пред Някой пощенски чиновник, който лесно може да замени съдържанието на плика, стига да разполага с готови бюлетини. Лесно и просто!
6
4
 
6
 
! Отговори
Друг Помнещ преди 3 години
До гласуването е супер: и да ти го нарисуваме пак няма да го разбереш. Нация, която е възпитана, че за всичко, което ползва трябва да си плати, се лъже лесно на принципа на картоиграча, попаднал сред джентълмени. Гласувай с там по пощата, щом те кефи, и остави българските работи българите да си ги конфигурираме, окей?
5
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кви са тея ве!?
4
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ясно, за патриотите със сигурност няма да гласувам..
3
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какво ме интересува мен, кой ще управлява през 2084та, когато ще стигнат резултатите с БГ куриерите, който и да ги пренася от тях?
2
6
 
7
 
! Отговори
Гласуването е супер преди 3 години
...по пощата, аз имам двойно гражнаство и гласувах за пръв път по пощата тази година заради ковид епидемията.Регистрирая се за 15 секунди в сайта на комисията по гласуване. Пращат ти плик с бюлетина - имаш 3 месеца да я върнеш обратно пак в плик - какво му е лошото не разбирам :)Искат "патриотите" ниска избирателна активност та да имат шанс да са вътре пак - това им е болката :)Демокрацията работи когато гласуваме масово - никога не пропускам избори.Успех
1
1
 
8
 
! Отговори
69 преди 3 години
направете ги явни, тогава няма да има проблеми;)