От ВМРО: Гласуването по пощата е абсурдна идея

В пандемия не вярвам да се изсипят хора пред урните, заяви Александър Сиди
13 яну 2021 22:25, Красимир Ангелов
55

"Гласуване по пощата не може да се позволи, каквато и екзотична идея да има в главите на разни екзотични либерали у нас. Тази идея е абсурдна. Видяхме гласуване по пощата преди няколко месеца, но в САЩ продължава да има съмнения за честността на вота. Факт е, че президентът, който си отива там, е получил по-висок вот от този, с който е избран, но си отива заради гласуването по пощата", каза депутатът от "Обединени патриоти" Александър Сиди в студиото на "Денят ON AIR".

Още по темата
Той посочи, че може да се организира гласуване в два поредни дни, но не е сигурен, че ще е чак толкова полезно.

"В пандемията не вярвам да се изсипят хора пред урните и да има огромни опашки, макар че има гражданска енергия. Хората търсят промяна. Надявам се на висока избирателна активност, тя винаги е много по-добрия гарант за честни избори при ниска избирателна активност - може да се търси някаква манипулация", коментира още Сиди пред Bulgaria ON AIR.

Народният представител подчерта, че от партията му не виждали смисъл от консултация с президента.

"Датата е ясна, той го каза преди няколко месеца. Сега започнаха консултациите. Видях човек, застанал до турското знаме, разказваше някакви невероятни неща. Какъв е смисълът от тези консултации? Ако той търси параван да промени своето собствено решение, не виждам защо този параван трябва да сме ние", категоричен бе Сиди.

Според него тонът на изразяване между президента Радев и партиите не е бил подходящ.

Александър Сиди коментира и коронавирусната пандемия. "Имаше надежда, че нещата ще се подобрят. За съжаление, видяхме втората вълна, която беше доста по-жестока, но ситуацията се успокоява", посочи той..

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
0
 
0
 
! Отговори
алекс преди 3 години
този е най гнусния от всичките, клоун
38
1
 
2
 
! Отговори
Бунгар преди 3 години
Най- абсурдно е присъствието на ВМРО в управлението на държавата.Ченгета ,доносници,квази патриоти,хиени,кариеристи,тарикати сбирщина. Заграбили и приватизирали имоти за стотици милиони от Македонските дружества,създадени с дарения и труд от истинските македонци в България.Прокуратурата какво чака?
37
2
 
3
 
! Отговори
Ха-ха-ха... преди 3 години
Абсурдно е присъствието на лъжепатриотите от ВМРО и компания да бъдат във властта. Властта не е място за престъпници като самозванците-патриоти
36
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кой залага и плаща кампанията на този наглец ЦЦ, който цинично заявяваше, че няма кой да го накаже? Защо този политически труп - такъв би бил във всяка цивилизована държава - не слиза от медиите и ни го натрапват до повръщане? Вълневите са протежета на ДПС. Гласуваш за Цветанов - получаваш ГЕРБ и ДПС.Трябва да сме откачили, оглупели и дементирали тотално, за да гласуваме за това природно недоразумение.
35
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименГермания е почти колония,не е самостоятелна държава,каквото им кажат,това правят.
34
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вие сте абсурдните,измислените патриоти и тикви,защо в Германия може на мястото на Меркел,заместника и да се избира по-пощата и дигитално а в България не може.Немците мислят за здравето на хората и по-време на Лакдауна гласуват по-пощата.
33
5
 
4
 
! Отговори
Българин преди 3 години
До ГЪДЮПроблемът им е, че от гласовете на Българите в чужбина, т.нар. "патриоти" я вземат, я не вземат 0.5% !Ей това им е проблема, и те много добре го знаят, и правят ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО да оставят БЕЗ ГЛАС нашите изстрадали сънародници в чужбина!
32
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма да пипате ВМРО, оставете ги на мира!И не искам да чувам лоша дума за ВМРО от предатели и чужди шпиони тука!Шът,тихооо!
31
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ГЪДЮПроблема е,че ЦЦ пак иска да манипулира изборите,стига дяволски номера и цецомобили и страх и изнудване!Затова не искаме гласуване по пощи и други странни изпълнения!И да спре да лъже и да набеждава нас българите в чужбина,че уж сме искали гласуване по пощата и да си лъже и да ни набеждава във неща,които не сме казали,нито сме ги искали!Не,не искаме гласуване по пощата!
30
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ГЪДЮПроблема е,че ЦЦ пак иска да манипулира изборите,стига дяволски номера и цецомобили и страх и изнудване!
29
2
 
4
 
! Отговори
Nether snow nor rain преди 3 години
Taka e - гласуването по пощата е много лоша идея, защото образованитеi и интелигентни хора ще се излъжат да го направят, след което българската поща , за разлика от американската ще им "изгуби" писмата. То не че те са мнозинство, ама съвсем ще се затрият. А някой може ли да ми обясни защо един "патриот" е фанатичен фен на Тръмп , освен ако не е от задругата "Завръщането на мумията" - Ленин, Мао, Тръмп..
28
4
 
6
 
! Отговори
ГЪДЮ преди 3 години
ГЛАСУВАНЕ ПО ПОЩАТА ИМА В САЩ,ОБЕДИНЕНОТО КРАЛСТВО,ГЕРМАНИЯ,ФРАНЦИЯ И ДРУГИ ДЪРЖАВИ,НО И ТЕЗИ СТИГАТ КАТО ПРИМЕРИ."БЪЛГАРСКИ ПОЩИ" Е НА 100% ДЪРЖАВНА ФИРМА.МВР Е ДЪРЖАВЕН ОРГАН ЗА ОХРАНА. КАКЪВ ВИ Е ПРОБЛЕМЪТ И ОСОБЕНО НА ТЕЗИ ОТ ВМРО? СЯКАШ ЖИВЕЕТЕ В 16 ВЕК НА ОСТРОВ ТАМБУКТУ.ЗА ТЕЗИ ИЗЪБОРИИ Е КЪСНО,НО ПО ПРИНЦИП ГЛАСУВАНЕТО ПО ПОЩАТА Е ЕВТИНО И УДОБНО ЗА ИЗБИРАТЕЛИТЕ.ПОВТАРЯМ-ЗА ИЗБИРАТЕЛИТЕ!!!
27
6
 
7
 
! Отговори
българин в чужбина преди 3 години
Не познавам някой, който някога да е искал да гласува по пощата. Подготвя се измама.
26
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ББДа,беееее,някой от пощата да ми определя,а не изборната комисия,в която са представители на различни партии и наблюдатели,ти за ***,о,ти ли ни вземаш?!Не щем гласуване по пощата ,НЕ ИСКАМЕ и недей да лъжеш,че българите в чужбина го искали,НЕ ,НЕ ГО ИСКАМЕ!Аз съм в чужбина от много години,казах ти,че не ви щем дяволските номера,които се опитвате да пробутвате с гласуване по пощата! При това ,да лъжете най-нагло,че ние - българите от чужбина, сме го искали
25
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ББДа,беееее,някой от пощата да ми определя,а не изборната комисия,в която са представители на различни партии и наблюдатели,ти за ***-оти ли ни вземаш?!Не щем гласуване по пощата ,НЕ ИСКАМЕ и недей да лъжеш,че българите в чужбина го искали,НЕ ,НЕ ГО ИСКАМЕ!Аз съм в чужбина от много години,казах ти,че не ви щем дяволксите номера,които се опитвате да пробутвате!
24
3
 
3
 
! Отговори
ББ преди 3 години
Добрата новина е,че изборите в САЩ се печелят от Сводолюбивите и Справедливите граждани на САЩ,моля не ни разочаровайте отново,спрете диктатурите в източна европа...троянски коне са на Кремъл и нечисти интереси...не ни губете като приятели и съюзници...не ни предавайте
23
3
 
5
 
! Отговори
ББ преди 3 години
До Анонименlol,така ти изнася ***,депутатите на герб носеха чувалите с бюлетините...те подменяха вота,ако има прозрачност и контрол било лошо...кво ниэ дреме какво искаш и какво ти изнася...или гласуване по пощите или вота ви е манипулиран и не го признаваме...не признаваме властта ви...узурпатори и превратаджии сте...Надяваме се ЕС политиците и Президента Байдън да им са приоритет диктаторските режими в източна Европа...Унгаприя...България...или убивате вярата в Демокрацията и Свободата...
22
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименГрешиш,ВМРО никога не са били фашисти,нито комунисти,те са се борили за освобождаването на българските територии и население от чуждата власт,наложена насилствено над българите от другите балкански държави,особено от сърбитеТова,че е купувал американски самолети не е само негово решение,така или иначе щяха да бъдат купени,ако не Ф-16,то Грипени
21
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ББАз съм от много години в чужбина и твърдя,че искат да въведат гласуване по пощата и ел. гласуване,за да манипулурат вота и НЕ ИСКАМЕ по пощата или такъв вид гласуване,за да не бъде измамен българския народ отново и по-голямото зло да владее държавта ни и мачка народа,наври си го отзад гласуването по пощата или ел. гласуването!
20
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да,ВМРО са прави - абсурдна е,защото Цецоу и други ще го използват,за да фалшифицират изборите!