Патриотите останали във властта в името на стабилността

Националният интерес за тях бил над всичко
43
Патриотите останали във властта в името на стабилността
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Съпредседателят на ПГ на Обединени патриоти Искрен Веселинов призна, че се намираме се в края на едно управление, което беше белязано от кризи.

„Скоро ние ще дадем ясен отговор на общество защо участвахме във властта и защо не я напуснахме, когато това беше политическо изгодно. Един от отговорите сега е спадът на болните от коронавирус, а ако се бяхме поддали на натиска, днес нямаше да има нито бюджет, нито условия за справяне с кризата“, коментира той.

Още по темата

Според него истински тревожната тенденция е липсата на съзнание от нуждата на общонационални консенсуси.

„Разделението е големият проблем. Напук на тази тенденция ние ще продължим да търсим единството и да поставяме националните интереси над всичко“, отсече Веселинов.

Той обяви приоритетите на Обединени патриоти в тази сесия - промени в Наказателния кодекс, криминализиране на проповядване на радикалния ислям, разширяване на пределите на неизбежната отбрана и преформализирането на понятието за малките кражби.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
20
 
! Отговори
ИзвинетИ , амЪ: преди 3 години
Патриоти няма от 1978г. , сега всички докопали се до влстта само РАЗПРОДАВАТ ДЪРЖАВАТА , РЕЗУЛТАТЪТ Е :България най-бедна и най-корумпирана държава !
10
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сга ще бъдат заменени с други патриоти- на Учиндолският Чалгар. Става все по хубаво.
9
0
 
6
 
! Отговори
Даа! преди 3 години
До АнонименДоказано е , че и Ботев и Левски са социалисти !И кво праИм ?
8
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Даа, за стабилността на ДС/КГБ в руската губерния наречена България.Начело с агента Шкембе войвода. Патриоти ама руски патриоти.
7
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Патриот е - душа даваза наука, за свобода;но не свойта душа, братя,а душата на народа!И секиму добро струва,само, знайте, за парата,като човек - що да прави?продава си и душата.Ботев ако беше жив.... Псевдо патриоти нямаше да има
6
1
 
23
 
! Отговори
Вуйчо Ваньо преди 3 години
Аха, ясно ,сега разбрах...Значи останахте на лаппачката и крадохте от народа за НЕГОВО добро.Наближават избори и предизборно решихте да се ежите на титовците от СМ, а Байчо изведнъж стана лош нали.И ако влезнете в парламента, пак ще се прегърнете с Байчо в името на стабилността, нали???Заради вас предатели патриот стана *** дума.Прекръстете се веднага, че за такива патриоти като вас Дякона е казвал наказанието е смърт, смърт и само смърт...
5
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хе-хе това виц ли е???
4
1
 
19
 
! Отговори
българка преди 3 години
Точно пък патрЕотите доказаха, че КОМИСИОННИТЕ и ДАЛАВЕРИТЕ са НАД ВССИЧКО ! Повече от 25 години драпаха да се докопат до властта и успяха най-накрая - за ПЪРВИ И ПОСЛЕДЕН ПЪТ ! И това го знаят отлично - та заради това на всяка цена искаха да си изкарат управленския мандат ! Тези приказки за стабилност и родолюбие вече нямат никаква стойност в техните уста ! Колкото повече говорят, толкова повече падат. Но комисионните остават !
3
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А аз си мислех че са останали за лапаницата... добре че ми казаха че били заради стабилността, за да им повярвам.
2
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ох котьо...как лъжеш!Гладнички сте, не се напапкахте!
1
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тия повече няма да са в власта и го знаят )