Миков: Радев можеше да започне консултациите по-рано

Още от пролетта на миналата година има пандемия, обясни той
16 яну 2021 11:55,
84
Миков: Радев можеше да започне консултациите по-рано
Снимка: БГНЕС

Знаеше се още преди 4 години, че ще има парламентарни избори. Значително по-рано можеше президентът да проведе консулатции - още от пролетта на миналата година има пандемия. Това заяви бившият председател на БСП Михаил Миков пред БНТ.

Според него няма вариант, в който властта да не гравитира около ГЕРБ или БСП.

"Социологическите изследвания на различните агенции не потвърждават желанието на БСП за победа, което означава, че 4 години са пропилени да наложиш своята политика, да се наложиш като алтернатива", каза още Миков.

"Всякакви дискусии около изборните технологии трябваше да се направят лятото. Времето е изтекло за промени на законодателно равнище. Всичко това се прави, за да се вдигне доверието на гражданите в изборния процес", допълни той.

Миков определи мандата на Радев като успешен, но според него освен противопоставяне, президентът трябва да има и умения за диалог.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
78
0
 
22
 
! Отговори
безпартиен преди 3 години
От всичките ви разправии разбрах,че сте останали хем без мозък(Миков),хем без пари(Гергов).Направо сте за смях!На един гол ентусиазъм го карате, с тая си лидерка!
77
0
 
14
 
! Отговори
до 73 преди 3 години
При Миков всичко беше точно и ясно.В партията не цареше хаос и безразборие като сега.Нещата се решаваха плавно и полека и нямаше разногласия.Той не воюваше с никого.Беше умерен и мъдър в преценките си и ако критикуваше някого ,то беше аргументирано.Сега при Нинова емоциите са преди всичко.И затова няма да стигнем доникъде!
76
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Другарката Нинова ще доведе БСП до просешка тояга.Погледнете с кого воюва-с Гергов и Миков.Точно преди изборите Партията ври и кипи от вътрешнопартийни дразги и разправии.Вместо всички заедно да работим за Партията сега е всеки срещу всеки.И Бойко Борисов доволно потрива ръце.В Партията ни има хора които работят против Партията.Нинова е камикадзе!Такива при Живков в Белене лежаха и на Скравена камъни чукаха!
75
0
 
7
 
! Отговори
Бай Курти преди 3 години
Един от малкото нормални в БСП. 85 % от тази партия са коне с капаци.Надяват се на Корнито да им вдигне пенсии и заплати.Все едно да чакаш от умрял писмо.За толкова години не схванаха,че Нинова работи за Борисов.
74
2
 
1
 
! Отговори
До #66 преди 3 години
Схващаш ли бе ***,че обединителят- някой,е Мишката Миков или бай Гошо Гергата???
73
1
 
2
 
! Отговори
Гергов фен преди 3 години
Тоя " някой" може да бъде само бай Гошо Гергов, свинаря- мултимилионер и изявен капиталист!! Ха ха ха Хи хи хи хи!!
72
7
 
2
 
! Отговори
Комунист от Пловдив преди 3 години
До #64!! Да не се забравя,че под " мъдрото" ръководство на другаря Миков,БСП беше с най-малко депутати в Народното събрание!! Забравихте ли бе тикви-анти Ниновци???
71
5
 
1
 
! Отговори
Паметлив преди 3 години
До #64!! Да не се забравя,че под " мъдрото" ръководство на другаря Миков,БСП беше с най-малко депутати в Народното събрание!! Забравихте ли бе тикви-анти Ниновци???
70
1
 
11
 
! Отговори
до 69 преди 3 години
Проблема е в това,че точно преди изборите заради нея има разцепление.Е,може ли в края на второто полувреме някой да вкарва автоголове???Разногласията да се оправят след изборите - дотогава Партията трябва да е единогласна,а не всеки да пее каквото му скимне!
69
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А бря ..Ко стана сега ,и на 4 април,то имало празник на католици и евреи недоволни ,и герба веднага се възползва да плюят ,е кво да правим сега ,че дади празнуват нас какви ни интересува ,то сега празници всеки ден ,не може цяла България да се съобразява
68
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не ви е Нинова пречката в живота.Ама нали трябва да си измисляте някаква причина за неудачите.В цяла Източна Европа комунизма беше заклеймен и отречен.Само вие се хванахте здраво за кокъла и не поискахте да го пуснете. Затова вместо да се разпаднете като партия, вместо да се потърси съдебна отговорност за репресиите и икономическия крах на България през 89та година взехте, че само си сменихте името. А за престъпленията на комунизма се държите така, като че ли нямате нищо общо.
67
6
 
7
 
! Отговори
СЛАВА НА ГЕРБ! преди 3 години
ТЕ СА ИСТИНАТА И НАДЕЖДАТА НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ , В ТАЗИ СВЕТОВНА КРИЗА!НЯМА КОЙ ДРУГ ДА ПРАВИ ТОВА ---КОЕТО ПРАВИ ГЕРБ ЗА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД!ГЕРБ--Е БЪЛГАРИЯ!БЪЛГАРИЯ---ТОВА Е ГЕРБ !!!!!!!!!!!!!!!!!!
66
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ще дойде време и ще се разбере,че Нинова е агентка на Борисов.Такава война води с опонентите си,че резултатите на изборите ще са отчайващи!Чиста троянка си е Нинова.
65
2
 
12
 
! Отговори
до 64 преди 3 години
Пловдив и Видин са против Нинова.Това са поне 15% по малко гласове! Трябва ни някой който да обедини всички в партията,а не да всява разкол.
64
4
 
7
 
! Отговори
НЕ ГЛАСУВАМ ЗА БКП преди 3 години
МРАЗЯ ГИ , ОТКАКТО СЪМ СЕ РОДИЛ И ЗНАМ, ЧЕ ТОВА СА ГАДОВЕТЕ НА БЪЛГАРИЯ!ПОМНЯ , КАК ВЗЕХА ВСИЧКО НА РОДИТЕЛИТЕ МИ И ГИ НАПРАВИХА ПОСЛЕДНИТЕ БЕДНЯЦИ И ПРОСЯЦИ!3-ПЪТИ ОБИРАХА ПАРИТЕ НА БЪЛГАРИТЕ ОТ БАНКИТЕ!ТОРМОЗЕХА И ЗАТВАРЯХА ХОРАТА , НЕСЪГЛАСНИ С ДИКТАТОРА ЖИВКОВ!ГОНЕХА И УБИВАХА , ТЕЗИ КОИТО НЕ ОБИЧАХА КОМУНИСТИ И РУСНАЦИ!ЗАТВАРЯХА БЪЛГАРИТЕ В КОНЦЛАГЕРИ И БЯХА НАПРАВИЛИ ОТ БЪЛГАРИЯ --ЕДИН ОГРОМЕН "СОЦ-КОНЦ-ЛАГЕР" ОХРАНЯВАН С ОРЪЖИЕ ОТ УБИЙЦИ И КУЧЕТА!НИКОГА-БКП/БСП..ЗАКОН У НАС
63
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
При другаря Миков всичко бе наред.Сега Нинова воюва с Гергов,Миков и половината партия.А изборите са след 2 месеца.Тя води партията към сигурна загуба.
62
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма да гласуваме за БСП и АБВ.Не се напиняй толкова. Пълни са с мафиоти от класа.Откъде Първанов намери пари да си строи хотелете? И с цената на тия хотели колко шкафчета може да напълни?Гергов ли е единствената "мутра" в БСП?Корнелия си мисли, че като изхвърли един Гергов и си измива ръцете и вече се били изчистили.По престъпна партия от БСП/БКП НЯМА!
61
2
 
7
 
! Отговори
пияч на БЕЛИНА преди 3 години
Коментарчетата по долу са си чисто САДО-МАЗО...с червен отенък!
60
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименОт 2006 година започна мачкането на ГРОБ срещу населението в България, а преди 11 години ,когато герберите взеха цялата власт,започна терора,масовото подслушване, следенето,убийствата,масовото уволнение на хора от работа,какви доказателства искаш?Преди това са ни управлявали всякакви партии и такъв масов терор не е имало,факт!
59
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименНяма какво да доказвам,аз го видях ЛИЧНО в собствения си град,ГЕРБ извършваха геноцид,факт!