"Тайното парти" било с парола, Калайджиев плаща хонорар за глоба

1000 лева била глобата на певеца, а паролата "Рождения ден на Митко"
Обновена: 16 яну 2021 17:03 | 16 яну 2021 11:12,
206
"Тайното парти" било с парола, Калайджиев плаща хонорар за глоба
Снимка: Facebook

Всички присъстващи на партито в Пловдив, на което бе и певецът Милко Калайджиев, ще бъдат глобени.

"Изключително безотговорно поведение. Ще настояваме за сериозни санкции. Не може, когато цялата държава се опитва да овладее последиците от епидемията, когато два месеца има затворени бизнеси и очакваме разхлабването на мерките, подобни случаи да подлагат под риск постигнатото. Наистина е жалко как много бързо се забравя ситуацията от ноември месец с препълнените болници и десетките тежки и фатални случаи на ден", коментира пред БНР областният управител и председател на Областния кризисен щаб Дани Каназирева.

Тя съобщи, че са санкционирани 55 физически лица по Закона за здравето, като санкцията ще е в размер от 300 до 1000 лева. 

Още по темата

Именно 1000 лева бил и хонорарът на Милко Калайджиев от участието му в незаконния гуляй в ресторант "Рибарника" под тепетата, пише вестник "Монитор".

Партито било за рождения ден на собственика на ресторанта - Димитър Тодоринов. Гостите пристигнали по негова покана, като влизали през задния вход с парола "Рождения ден на Митко". Сега обаче за подарък, Тодоринов получи акт и глоба, а гостите му бяха санкционирани.

Съставени са 4 акта за тютюнопушене, а на 13 души от присъстващите е наложена санкция за неносене на лични документи. На юридическото лице са съставени два акта по Закона за здравето, единият на стойност между 3-5 хиляди лева, а вторият с максимален размер - 2 хиляди лева.

В късните нощни часове са съставени актове за неспазване на противоепидемичните мерки на 13 души и в друго заведение в града, в което също е имало незаконно парти.

Още вижте в репортажа на телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


206
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
8
 
20
 
! Отговори
Елемаг преди 3 години
Тези без документи,трябва да са 2 акта.Първо без документи и след установяване на самоличноста отнов с по 300.Не с един акт.
3
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами откъде ще печели, орязаха и чалгарския бизнес.
2
10
 
45
 
! Отговори
браво преди 3 години
Бий през пръстите ммалоумните чалгари, не че ни трябват, но могат да заразят други хора.
1
3
 
49
 
! Отговори
свободна енергия преди 3 години
Българският Никола Тесла.