Цветанов за пръв път на избори с новата си партия

"Републиканци за България" ще се явят на частичен местен вот
128

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Цветан Цветанов, който години наред организираше изборите на ГЕРБ и винаги първи внасяше документите на партията в ЦИК, не изневери на традицията си и с новата си партия „Републиканци за България“. Тази сутрин той отново пръв се регистрира в ЦИК. Става дума за частичните избори за кмет на кметство в Стежерово, Баните, Мъглен, Калеица, Николаево, Трояново, Поточарка, Славовица, Пудрия, Боян, Мъглиж и Слънчево. Вотът там е насрочен за 28 февруари.

ЦИК приема документи за допускане и регистрация на партии и коалиции за участие в частичните избори от днес.

Крайният срок за подаване на заявления е до 17,00 ч. идната събота. От ЦИК препоръчват на партиите и коалициите предвид епидемичната обстановка в страната предварително да правят заявка за подаването на документите по телефона в деловодството на комисията.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


128
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
89
2
 
3
 
! Отговори
Я, СТИГА ТЪПИЗМИ ... преди 3 години
ДЪРЖАВНИТЕ ТЕЛЕВИЗИИ , ВЕЧЕ СА СТАНАЛИ "ФАМИЛНИ"....АМА НЕ БИЛИ "КОРУМПИРАНИ"...ХА,ХА,ХААААААААААГОВОРИТЕЛИТЕ ИМ ВЕЧЕ СЕ ПРЕДСТАВЯТ НА ЕКРАНИТЕ СЪС СИНОВЕ И ВНУЦИ ....КАТО КАНДИДАТИ ЗА СЛУЖБИ ТАМ ...ХА,ХА,ХАААААААААА...НА ПЪТ СА ДА СТАНАТ --"РОДОВИ ТЕЛЕВИЗИИ"!!!ТОВА КВО Е ...НЕ Е ЛИ "КОРУПЦИЯ"....АЧИК , СРЕЩУ ЗАПЛАЩАНЕ ??!
88
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ЦЦ е самото зло,винаги когато застане на нечия страна,знайте,че това е грешната страна,която и да е тя!Не се шегувам!
87
5
 
2
 
! Отговори
ЩО ДА НЕ ГЛАСУВАМ преди 3 години
ЦЕЦО И ПИЧ...И ЗАСЛУЖАВА ДА ИМА , КОЛКОТО СИ ИСКА АПАРТАМЕНТИ ...!ПЛАЩА СИ ГИ ЧОВЕКА!!!КЪВ Е ПРОБЛЕМА??!!АМАН ОТ ЗЛОБАРИ , ЗАВИСТНИЦИ И НЕКАДЪРНИЦИ В ТОЯ ЖИВОТ!
86
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Те самите членове на републиканци за незнам си какво няма да гласуват за собствената си партия. Резултат 0.1% дори и те са им много!
85
1
 
2
 
! Отговори
Глупости преди 3 години
ХА,ХА,ХАААА...Какво му е "корумпирането на Цецо, бе...??!!!Това ли , че си купи апартамент на НОРМАЛНИ ЦЕНИ ОТ ЧАСТНА ФИРМА??!Я , си помислете , колко от вас са полечили апартаменти по 2-рия начин , ОТ ДЪРЖАВАТА С ДАВАНЕ НА ДУПЕ ИЛИ С ПАРТИЕН БИЛЕТ НА ДЪРЖАВНИ ЦЕНИ ОТ ТОШОВО ВРЕМЕ!МИЛИОНЧЕВА , ДА НЕ БИ С ТРУД ДА Е ИЗКАРАЛА ПАРИТЕ ЗА 3-те "КЪЩИ ЗА ГОСТИ" И ПАРЦЕЛИТЕ ГОРА В ПАНЧЕРЕВО??!!ЩО ГОДИНИ СЕ ДУПИ НА СЪР ГЕЯ , ЗА ДА ПОЛУЧИ ТИЯ МУФТИ ...ХА,ХА,ХАААА..АМА- "НЕ БИЛА КОРУМПИРАНА"!!!!
84
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гласувайте за "републиканците" за да може цвък да си купи още един 6-стаен апартамент!
83
4
 
1
 
! Отговори
Цецо е пич , бе... преди 3 години
Винаги е бил цар в организирането на избори , и пак няма да се изложи!ЖЕЛАЕМ МУ УСПЕХ НА ИЗБОРИТЕ И ПОНЕ 3-то МЯСТО В НАДПРЕВАРАТА!СИГЕРЕН СЪМ , ЧЕ АКО СПЕЧЕЛИ , ЩЕ БЪДЕ ЕДИН ОТ ИСТИНСКИТЕ БЪЛГАРИ В ПОЛИТИКАТА И ЩЕ ЗАСЕНЧИ С ЛЕКОТА , ОСТАНАЛИТЕ!ЦЕЦО , ЗНАЕ КАК...!!!!!!!
82
7
 
2
 
! Отговори
ALP преди 3 години
Късмет на републиканци, платформата ви е най-добрата и с всички експерти в партията трябва да има успехи.
81
6
 
2
 
! Отговори
Сигнал преди 3 години
Каквито и глупости да пишете ,сами ще се убедите когато лъсне истината.Нищо не може да се скрие а именно,че Борисов работи в съюз с ДПС.Гласувайте масово,гласувайте за Републиканците нека разбием този омагьосан кръг в който се намира страната.Да направим промяната !
80
1
 
3
 
! Отговори
до КехлиБАР преди 3 години
Прекалил си с барчето дали вкъщи или в офиса, КОЙ ще вкарва в затвора и за какво директорите на болници, а може би вашето движежение ОФ за Румбата, най-вероятно ще вкарате и колегите им в Германия, Австрия, Недирландия, Франция, Испания, Италия и още и още даржави, които провеждат АБСОЛЮТНА СЪЩИТЕ мерки, че даже и по-крайни...ЗИЖИВЯВАТЕ СЕ НЕЩО КАТО КОМИНТЕР
79
5
 
0
 
! Отговори
Кехлибар преди 3 години
До АнонименКакво си мислите, че ще постигнете, като нямало да гласувате за г-н Цветанов? Давайте гласувайте за Борисов, ама той отива в пандиза и всички шефове на болници също. министъра на здравеопазването също ще ходи в затвора. Ще се убедите, че Републиканците ще бъдат номер едно в държавата
78
5
 
3
 
! Отговори
П*д*л преди 3 години
До АнонименСлед като ти е чаровен, омъжи се за него! Безличен и бездарен и некадърен е твоя шеф Тиквата.. Слънцето грее и ще продъжава да грее за Г-н Цвеатнов, а скоро време Бойко няма да вижда слънчева светлина, в затвора ше му е трудно
77
3
 
6
 
! Отговори
Щ+Щ преди 3 години
До Анонимен А тиквата има много дор славо, най-простия от всички. Един език не знае, даже и българският не може да го говори като хората. Плаща си да му пишат всяка една дума. Сигурно и още срича. Ама какво да очакване от един *** бодигард, кух, лъжлив, ***.
76
0
 
4
 
! Отговори
АЛОООО преди 3 години
До ДА ЖИВЕЕ РУСИЯЯЯЯЯЯЯАЙДЕ СПРИ СЕ УЕ! 10 ПЪТИ ЕДНО И СЪЩО ПИШЕШ
75
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бойко може яко да краде, но си има някакъв народняшко-мъжкарски чар и като цяло си има доста фенове.А този човек не знам на какво отгоре се надява да катурне Герб? Напълно безличен и бездарен. Биваше го единствено да прави партийни структури и да гласи изборите. Ще го видим на тези избори дали талантът му на организатор е бил истински или всичко просто се е дължало на чара на Слънцето.
74
4
 
1
 
! Отговори
Запрян преди 3 години
Дано има успех.Това е истинска дясна политика
73
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
https://thebulgariantimes/tag/mk-ultra/
72
1
 
2
 
! Отговори
Ако.... преди 3 години
До АнонименЩеше да е оправен квартала, ако кмета на Младост беше подкупен. Боцето само такива квартали оправя
71
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какъв трябва да си, зада гласуваш за този циркаджия!? Няма дар слово, доказано тежко корумпе, безкрайно антипатичен като личност, склонен на далавери. Беше дълбоко мразен от всички още докато беше при Буци. Това човече просто страшно дразни.Ако вземе какъвто и да е процент на изборите, ще се шашардисам. Аз лично не познавам нормален човек който да го харесва. Може да е заделил някакви спонсорски парици и да напазарува някой и друг глас, но това едва ли ще го направи по-харесван.
70
3
 
0
 
! Отговори
Малоумник преди 3 години
До TerrorОще веднъж го напиши, че поне да ти стане за 7ми път днес!!!!