Цветанов за пръв път на избори с новата си партия

"Републиканци за България" ще се явят на частичен местен вот
128

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Цветан Цветанов, който години наред организираше изборите на ГЕРБ и винаги първи внасяше документите на партията в ЦИК, не изневери на традицията си и с новата си партия „Републиканци за България“. Тази сутрин той отново пръв се регистрира в ЦИК. Става дума за частичните избори за кмет на кметство в Стежерово, Баните, Мъглен, Калеица, Николаево, Трояново, Поточарка, Славовица, Пудрия, Боян, Мъглиж и Слънчево. Вотът там е насрочен за 28 февруари.

ЦИК приема документи за допускане и регистрация на партии и коалиции за участие в частичните избори от днес.

Крайният срок за подаване на заявления е до 17,00 ч. идната събота. От ЦИК препоръчват на партиите и коалициите предвид епидемичната обстановка в страната предварително да правят заявка за подаването на документите по телефона в деловодството на комисията.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


128
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
2
 
4
 
! Отговори
Да ви питам аз преди 3 години
А да бе а на Бойко малката лична армийка, никой ли няма да коментира ? Делта Гард, които се обличат като полицаи и бият беззащитни, невинни и възрастни хора, които просто искат да си изразят мнението. Той дали не е поръчвал хора ?
68
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само едно ме дразни най-много в сегашното правителство - мизерията, мръсотията, *** навсякъде. София прилича на бунище. В кв Младост в София нито един парк е оправен. Нито едно училище е стиропоризирано. Грозотия. Срещу общината в кв Младост, където са най-скъпи жилищета - едно мижаво паркче, което искаха да застроят, нищо не се прави, няма една саксия с цветя. 81 СУ и 144 СУ - то са затвори, мазилката пада, никакви лампи.
67
3
 
1
 
! Отговори
Памперс преди 3 години
Давайте в същия дух г-н Цветанов Боцето, ще получи паркинскон от толкова треперене. Насрал се е и мирише, сменяй ги тези памперси Бойко...
66
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ИстинатаАми колкото и да съм срещу Бойко,като видя Цветанов,Бойко ми изглежда като ангел,даже всяка партия в сравнение с Цветанов изглеждат като ангелчета!
65
1
 
3
 
! Отговори
Terror преди 3 години
Някой убива неудобни и това е факт, знае се също, че имат много модерна техника, знае се, че между тях има психолози, полицаи и военни!Кои са тези килъри?
64
3
 
2
 
! Отговори
Истината преди 3 години
До АнонименКак да не се продадът на мафията? То с какъвто се събереш, такъв ставаш! Не може цяла България да иска да свали Бойко от власт и тука в сайтовете всеки коментар да е позитивен за него. Поне да бяха смислени, ами то са абсурдни
63
2
 
3
 
! Отговори
Твар преди 3 години
Да тука като чета коментарите, все едно гледам епизод от под прикритие... Цецо поръчвал мокри поръчки, убивал хора. Айде спирайте се с филмите по бТВ екшън
62
1
 
1
 
! Отговори
Да попитам преди 3 години
Добре, а тогава генерал В. Василев на кой е човек щото той пряко участва в екзекуции чрез програмата МК ULTRA Bulgaria?
61
3
 
1
 
! Отговори
Буца преди 3 години
До АнонименТова не го прави Цветанов, а Борисов! Борисов заедно с Шиши И Гешев убиват хората които им се изпречат на пътя. Взимайте си дозата хапчета след като се събудите сутрин. Много искате да обвините г-н Цветанов в неща които няма изобщо истина.
60
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Долу ГЕРБ"Огромни съмнения жена му от ДАНС и Ирена Соколова са замесени в поръчкови убийства и терор срещу граждани но това е маловажно !"--------Да крадеш е едно,да вкараваш в затвора противници е друго,но да избиваш хладнокръвно хора ,при това твои съграждани е абсолютно различно,говори се,че и двамата журналисти са си отишли заради него,даже една от статиите беше В ПИК за красивата журналистка от Русе и от кой ефана.
59
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
известен още като цецо крадецо
58
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Републиканците заслужават подкрепа
57
2
 
2
 
! Отговори
Оставка Герб преди 3 години
Кой управлява??? Пътн-ика Борисов! Позор. Който управлява той поръчва
56
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Един нормален като Добермана да се появи всичко друго се е продал на мафията.
55
2
 
2
 
! Отговори
АСАНСЬОР преди 3 години
В спалнята със златни копчета, златото е от МИНА БОТЬОРСКО ЧЕКМЕДЖЕ.
54
3
 
3
 
! Отговори
MK-ULTRA 2 преди 3 години
Незнам дали е Борисов, Цветанов или Гешев но някой поръчва УБИЙСТВА срещу неудобни на служители от ДАНС и ГДБОП, това е засечено и е 100% проверено!
53
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пъпеша събира първо пари за разходки до Щатите , после посъбра парички от някои баламурници от там, и хоп- и той иска да се облажи от кацата с мед. Така е, до когато има балъци, ще има и тарикати. Единици тарикати въртят на пръста си много шарани.
52
12
 
3
 
! Отговори
Ту мъч преди 3 години
Отивайте да клатите мадурите на Бойко. Републиканците за разлика от ГЕРБ, поне мислят за народа.
51
6
 
5
 
! Отговори
Доберман преди 3 години
До АнонименТо прелива от гербаджийски *** тук!!! 99,9% са коментарите от хората на Бойко. Трагичното е, че има такива ***, които за 50 лева се продават и му служат на този, който разруши държавата. Заедно с Бойко трябва и тези които са му подвластни да бъдат осъдени. Никаква милост за тях
50
7
 
1
 
! Отговори
Ламбада преди 3 години
Ако Цецо е мошеник и измамник, Борис ще да е самият дявол на земята