Нинова: Всички, които искат промяна, са добре дошли в БСП

БСП обяви национална кампания за прием на социалисти
18 яну 2021 18:57, Анисия Иванова
88
Нинова: Всички, които искат промяна, са добре дошли в БСП
Снимка: БСП

"В наши структури от цялата страна постъпват молби за членство в партията. Много се радвам, че има толкова нови желаещи, които да се присъединят към общите ни усилия за промяна на порочния модел на управление в България. Очевидно в наше лице те виждат възможност това да се случи реално. Както казах и преди седмица – всеки, който иска промяна и е готов да работи с грижа за хората е добре дошъл“, заяви председателят на БСП Корнелия Нинова днес по време на връчването на електронни членски карти в партията на нови членове и на такива, които се връщат отново в редиците на социалистите.

Нинова обяви старта на инициатива за включване в БСП в цялата страна: „За да отговорим на многото от желаещи стартираме „Национална кампания за прием на нови членове“.

Лидерът на българските социалисти посочи, че тя започва днес от Пловдив с приемането не само на нови членове, но и на такива, които възстановяват своето членство.

„Благодаря на тези, които се завръщат при нас и на новите членове. Заедно ще направим промяната в България възможна“, обърна се към присъстващите Корнелия Нинова.

Сред станалите членове на партията са Кирил Кирилов, студент по дентална медицина и дългогодишен председател на Международен младежки воден парламент и носител на златен медал на Младежки олимпийски игри в Буенос Айрес, актрисата Светлана Шекерова, хирургът д-р Росен Цолов, имунологът проф. Кръстена Николова, педагогът Екатерина Делинова - бивш директор на училище, Илия Вълчанов –  военен и настоящ собственик на охранителна фирма, Тодор Петков -  областен управител на Пловдив - 2005-2009 г., Милена Колева - собственик и треньор на йога студио, както и нейната майка, двама младежи, завършили в чужбина и развиващи бизнес в България.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
1
 
1
 
! Отговори
Бунгар преди 3 години
Вашата Промяна е знаем много добре. Разбира се,че искаме Промяна,ама не от вас.Не всяка Промяна може да бъде към по-добро. Промяна ,така или иначе ще има,но народа си е все същия. Всеки от нас трябва да се промени,а вашата Промяна си е задръжте за вас.Не може вечно да се разчита на балъци и да се третира народа като стадо овце. Народната памет е къса,ама не при всички.
65
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пишман седесарката обяви прием на цоциалисти, Корнело,ако *** влазат в парламента което ще е неверотен фенмен,но ако влязат заедно ли ще ходите да слагате цветя на гроба на ТАТКО ВИ ОТ ПРАВЕЦ ??Да се знае че сте проксита на БКП>бившите седесари>то затва и отиде на кино.
64
1
 
16
 
! Отговори
Българин преди 3 години
Търсят се кумоняги ама ги няма те и колко са останали след някоя година въобще няма да ги има ха ха ха
63
1
 
17
 
! Отговори
Зозо преди 3 години
Хахахаааааа прием на социалисти?!? Това някаква шега ли е? БСП бавно и сигурно си върви към закриване по естествени причини... :))))))))))))))))))))))))))))))))))))
62
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
БСП ВОДИ КРИМИНАЛНИ ХИБРИДНИ АТАКИ СРЕЩУ СОБСТВЕНИЯТ СИ НАРОД- НАД 2600% ИНФЛАЦИЯ, РАЗГРАБЕНИ СПЕСТЯВАНИЯТА НА ПОКОЛЕНИЯ БЪЛГАРИ В НАД 15 БАНКИ, МИН ЗАПЛАТА ОТ 1.8ДЛ/5500ЛВ, 1 ДЛ=2965ЛВ- СПР В БНБ, ДОПУСКАНЕ НА ПРЕСТЪПНИ ФИНАНСОВИ ПРИРАМИДИ, КОИТО ДООБРАХА БГ НАРОД- НЯМА ТАКАВА АГРЕСИВНО ДЕМОНСТРИРАЩА ОМРАЗАТА СИ КЪМ НАРОДА- ПОДАРИХА ЗАВОДИ ЗА МИЛИАРДИ НА СЛУЖИТЕЛИ НА ДС ЗА 1 ДЛ, А ПОСЛЕ ГИ НАРЯЗАХА НА СКРАП- ВИЖТЕ КОЛКО СТРАСТНО КРИТИКУВА ГЕЧЕВ- ТОЙ РАЗСИПА БГ СЕГА НАЗИДАВА ОТ НС.
61
3
 
21
 
! Отговори
Иман кацарски преди 3 години
Най криминалната партия в България има най срамното политическо минало.Тя трябваше отдавна да бъде ЗАБРАНЕНА СЪС ЗАКОН. Тя отне нашата младост ,тероризираше ни през целият живот и в личен план от нейните действия пострада моето семейство ,вкараха баща ми в гроба предварително ,умря от инфаркт от действията на една организирана криминална комунистическа група.Да бъдат проклети навеки криминалите комунисти!!!
60
1
 
24
 
! Отговори
Въпрос към Курнелия? преди 3 години
Как една млада ***(*** Нинова) на 28 години, от село Крушовица, може през 1999г. да си купи за стотици хиляди долари едно от най-големите външнотърговски предприятия по време на соца "Техноимпекс" ? Нямам повече въпроси...
59
1
 
18
 
! Отговори
америка1332002 преди 3 години
аз съм за промяна към първобитнообщинен строй. ще ме вземат ли в бесепето
58
2
 
24
 
! Отговори
КНСБ преди 3 години
Браво,Нинова,откога чакахме да кажеш,че искаме промяна и тя се състои в следното : БЕЗ ТЕБ И ТВОЯТА ПАРТИЯ-СТОЛЕТНИЦА,БЕЗ т.н. президент и сателитите ви-омръзнахте ни с вашите ПРАЗНИ приказки,обещания,увещания...Толкова години като ви има и какво ?! Да же не можахме да стигнем до светлината в края на тунела и така ще си заминем без да знаем бяла ли е черна ли е ?! Дали на няпкой му се ходи при политически труп ?! Айде,холан!
57
6
 
8
 
! Отговори
Гаро преди 3 години
И аз съм за промяна? Бих искал да няма нито една партия в БГ Не можете и да си представите какви средства отиват за тия всичките и какво крадене му удрят на това отгоре....
56
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нинова съвсем я закъса откъм социалисти, затова обявява масов прием в БСП стига да декларираш че си социалист и русофил.
55
3
 
8
 
! Отговори
До преди 3 години
Нинова, бившият кмет на община Тервел върл комунист,на тия избори води активна борба да бъде избран за кмет на община Тервел гербаджии.няма да се очудим сега да агитира за БСП.големи издънки излязоха.абе гледат келепира.
54
1
 
20
 
! Отговори
Шъ ти казвъм преди 3 години
Гулям късмет ши имаш, много шъ лъжиш и шъ имъ и мющирии да ти верват.
53
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нинова и промяна?!На лов за шарани!!!!Промяна за нея-власт и пари!Вълка козината си мени,но.....Наздраве другари за промяната!
52
4
 
23
 
! Отговори
Сашо преди 3 години
Значи Гнома, Бойкикевчето, Мая Костинбродска, Копейкин, Слави чалгаря, бабикьосания, минетовия, радановия и т.н. ще се съберат в БСП??? По душа, и със действията си, те винаги са били от БКП-ДС-БСП, и са крадливи, лъжливи, предатели, злобни некадърници, защото са готови да съсипят род и Родина....за да управляват, по-точно да крадат. А, дали не трябва да си направят нова партия, например НАЛ-ЗП-некадърни, алчни, лъжливи, злобни предатели.
51
2
 
22
 
! Отговори
Свободна тв преди 3 години
С МАСЛАРОВА промяната е гарантирана,четете хора четете,между редовете!!!
50
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако промяната е начело с ***- НЕ благодаря!
49
3
 
24
 
! Отговори
BG преди 3 години
Българският Народ не е забравил 19970год.
48
2
 
21
 
! Отговори
?!? преди 3 години
Елате наивни гълаби да използваме вашия ентусиазъм, вашите пари и време. Ние ще ви обещаваме светло бъдеще, а накрая ще хванете на Радев Грипена.
47
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Другарката Нинова в скоро време ще остане само тя и кокошките от Крушовица в БСП, което е прекрасно за България.....