Нинова: Всички, които искат промяна, са добре дошли в БСП

БСП обяви национална кампания за прием на социалисти
18 яну 2021 18:57, Анисия Иванова
88
Нинова: Всички, които искат промяна, са добре дошли в БСП
Снимка: БСП

"В наши структури от цялата страна постъпват молби за членство в партията. Много се радвам, че има толкова нови желаещи, които да се присъединят към общите ни усилия за промяна на порочния модел на управление в България. Очевидно в наше лице те виждат възможност това да се случи реално. Както казах и преди седмица – всеки, който иска промяна и е готов да работи с грижа за хората е добре дошъл“, заяви председателят на БСП Корнелия Нинова днес по време на връчването на електронни членски карти в партията на нови членове и на такива, които се връщат отново в редиците на социалистите.

Нинова обяви старта на инициатива за включване в БСП в цялата страна: „За да отговорим на многото от желаещи стартираме „Национална кампания за прием на нови членове“.

Лидерът на българските социалисти посочи, че тя започва днес от Пловдив с приемането не само на нови членове, но и на такива, които възстановяват своето членство.

„Благодаря на тези, които се завръщат при нас и на новите членове. Заедно ще направим промяната в България възможна“, обърна се към присъстващите Корнелия Нинова.

Сред станалите членове на партията са Кирил Кирилов, студент по дентална медицина и дългогодишен председател на Международен младежки воден парламент и носител на златен медал на Младежки олимпийски игри в Буенос Айрес, актрисата Светлана Шекерова, хирургът д-р Росен Цолов, имунологът проф. Кръстена Николова, педагогът Екатерина Делинова - бивш директор на училище, Илия Вълчанов –  военен и настоящ собственик на охранителна фирма, Тодор Петков -  областен управител на Пловдив - 2005-2009 г., Милена Колева - собственик и треньор на йога студио, както и нейната майка, двама младежи, завършили в чужбина и развиващи бизнес в България.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
31
 
3
 
! Отговори
БСП преди 3 години
България избра БСП!! Мафията си отива!!
45
3
 
36
 
! Отговори
Конкурс преди 3 години
Ако крушовската *** се яви на конкурс за фалшиви усмивки , гарантирано ще е победител ! Толкова фалшив човек може да е само Фигуранта !
44
2
 
18
 
! Отговори
Доктор преди 3 години
Аааааа, другарката говори за промяна на пола ! Да! Разрешаваме на другарката Нинова да си смени пола.
43
1
 
20
 
! Отговори
айде наштее преди 3 години
Ако ми дадат една мандра с хубав кашкавал без палмово масло и нишесте ще се запиша!
42
18
 
3
 
! Отговори
ГосТ преди 3 години
Р.Овчаров ги слага всички калинки от гроб в малкия си джоб като образование и компетенция. Обратното може да се каже за далаверките.
41
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ГосТГумен Речев, РОвч, Гагаузов вълнистата магистрала, Пелтечещия, Свиленски и т.н. Абе интелегенти бе. Червена пауър отвсякъде.
40
2
 
14
 
! Отговори
Младияпремиерсхарема преди 3 години
Даже не можата да върнат партите от субсидията бяха окрали касата как очакват няко безработен млад нормален човек да иде при тях партия на комунисти , от най-крадливите комунисти същите като герберастите,костовистите,чалгарите и тнт всички партии са крадливи
39
2
 
12
 
! Отговори
Младияпремиерсхарема преди 3 години
За 130 годишната партия мумия трябва да си някой 100 годишен изкуфял пенсионер за да гласуваш, няма да се гласува за сегашните партии, не и докато не се направи партия на безпартийните пълна с млади 20 до 40 годишни безработни и образбовани нормални слаби българи а не юпита , само изкуфяли пенсионери гласуват за мумията 130 годишна партия
38
2
 
23
 
! Отговори
Комсомолец преди 3 години
Другарко, дайте ми и на мен един куфар с пари и ще се запиша в БСП. Все пак да спазваме традициите.
37
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Всичко които искат промяна"? Не споменава каква? Каквато и да е. Само да сменят ГЕРБ и те да седнат. Та сме на принципа "стани да седна". А после... майка ни жална. Да смени модела"Кой" не върви. Те го създадоха и сега щели да го разграждат. Да бе! И един мармот завива нещо си. Който е забравил "Беров" и "Орешарски" да си ги припомни. За разлика от ГЕРБ няма да се разбрат за порциите и няма да имаме правителство.
36
3
 
13
 
! Отговори
Младияпремиерсхарема преди 3 години
Нинова си фалира самата партия сина и учи в САЩ стотици хиляди долара е платила за да учи там тя е олигарх всички там са олигарси с хотели на Халкидики , няма шанс народа да гласува отнова за тия крадци 7 8 пъти и винаги 7 8 пъти от 89 фалит, за никой няма да се гласува докато не се направи партия на безпартийните с кандидат депутати безработни без нито лев доход
35
2
 
14
 
! Отговори
Младияпремиерсхарема преди 3 години
Тия комунисти не разбраха ли ,че партията им фалирала тая държава от 89 до сега са били 7 8 пъти и винаги 7 8 пъти фалит ще изчезне тая комунистическа крадлива партия, само партия на безпартийните трябва да се направи докато не се направи няма да гласуаваме за никой
34
2
 
21
 
! Отговори
Майора преди 3 години
Каква промяна може да се очаква от човек , уволнен за корупция като зам. министър и партия довела страната до 3 национални катастрофи , фалирала банките , създала мутри и олигарси и изнесла парите на хората!Да не говорим за Импексова, Милиончева, Р.Овч., Драго газта и т.н.С такива хора промяна не става!
33
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Трябваше още преди 89та година ра се разформировата виновните за репресиите и за провала на икономиката да бъдат дадени на съд.Те решиха да изиграят народа и се преименоваха.Имало комунисти и хоп- няма вече!
32
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
БОЙКО И КОРНЕЛИЯ СА ЕДНО И СЪЩО. *** ОТ БКП ИЗПОЛЗВАХА СТАНИШЕВ ДА ГИ ВКАРА В ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ И ПОСЛЕ МУ ВРЪТНАХА БЪЛГАРСКИ НОМЕР ЗА НЕ ИМ ПРЕЧИ ДА ЯДАТ ПАРИ. НЕ Е ЗАБРАВИЛ И ЧАКА МОМЕНТА ДА СИ ВРЪЩА И ТОВА ВРЕМЕ ИДВА.
31
16
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ГЕРБСП!
30
2
 
18
 
! Отговори
Петко преди 3 години
Аз съм за промяна,Корнела да си промени пола.Защото ще е много жалко жена да ликвидира 130 годишна комунистическа мафия.
29
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
МАЛКО ИМА ОСТАНА НА МУТРИТЕ ОТ БСП, *** ФАШИСТКА СЕКТА.
28
19
 
3
 
! Отговори
ГосТ преди 3 години
Иначе, разбира се който гласува да гласува за БСП, освен крушовската поне има някакви интелигентни хора за разликата от шайката на баце.
27
2
 
7
 
! Отговори
БРАДАТА ЖЕНА преди 3 години
Графинята с променено лице тича към езерото.Братя Карамазови.