Нинова: Всички, които искат промяна, са добре дошли в БСП

БСП обяви национална кампания за прием на социалисти
18 яну 2021 18:57, Анисия Иванова
88
Нинова: Всички, които искат промяна, са добре дошли в БСП
Снимка: БСП

"В наши структури от цялата страна постъпват молби за членство в партията. Много се радвам, че има толкова нови желаещи, които да се присъединят към общите ни усилия за промяна на порочния модел на управление в България. Очевидно в наше лице те виждат възможност това да се случи реално. Както казах и преди седмица – всеки, който иска промяна и е готов да работи с грижа за хората е добре дошъл“, заяви председателят на БСП Корнелия Нинова днес по време на връчването на електронни членски карти в партията на нови членове и на такива, които се връщат отново в редиците на социалистите.

Нинова обяви старта на инициатива за включване в БСП в цялата страна: „За да отговорим на многото от желаещи стартираме „Национална кампания за прием на нови членове“.

Лидерът на българските социалисти посочи, че тя започва днес от Пловдив с приемането не само на нови членове, но и на такива, които възстановяват своето членство.

„Благодаря на тези, които се завръщат при нас и на новите членове. Заедно ще направим промяната в България възможна“, обърна се към присъстващите Корнелия Нинова.

Сред станалите членове на партията са Кирил Кирилов, студент по дентална медицина и дългогодишен председател на Международен младежки воден парламент и носител на златен медал на Младежки олимпийски игри в Буенос Айрес, актрисата Светлана Шекерова, хирургът д-р Росен Цолов, имунологът проф. Кръстена Николова, педагогът Екатерина Делинова - бивш директор на училище, Илия Вълчанов –  военен и настоящ собственик на охранителна фирма, Тодор Петков -  областен управител на Пловдив - 2005-2009 г., Милена Колева - собственик и треньор на йога студио, както и нейната майка, двама младежи, завършили в чужбина и развиващи бизнес в България.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
17
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
БСП - БОЙКО, СЕРГО, ПЛЕВНЯТА
25
12
 
4
 
! Отговори
Аз преди 3 години
Как мога да стана член на БСП?
24
9
 
7
 
! Отговори
НЕВМЕНЯЕМ преди 3 години
Изядохте ли зелето?Не се бавете защото се вмирисва и вони на герберско-бесепарски комунизъм.
23
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Видя че не може да гепи от държавата, огледа се и обра касата на БСП, такава си е Нинова крадливка голяма.
22
27
 
2
 
! Отговори
БСП преди 3 години
Диктатора мафиот Бойко Борисов. Много се страхува от честни избори..Много го е страх, че Българите ще изберат свободата и БСП
21
2
 
16
 
! Отговори
Краси преди 3 години
Всеки,който се солидаризира или почита комунисти-убийци и терористи,става съучастник в престъпления.Какво може да прави БСП освен да руши,дестабилизира,да създава предпоставкиза национални кризи и катастрофи !
20
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Импексова първо да каже къде са парите от касата на БСП!
19
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Навремето 89та година след като никога и не бях помислял да ставам член на БКП идваха да ми предлагат да стана.Понеже народът както преди това се натискаше да влиза изведнъж не само спря да се натиска ами сума народ се отказа от членство.Та и сега.ЧАО, НИНОВА, ЧАО!
18
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Г-жо Нинова, порочният модел на управление е Ваш едноличен модел. Вие разцепихте Бесни Страшни Пенсии отвътре. Сътворихте Чудо на чудесата и бетонирахте Борисов с Вашата неадекватност и лъжи. И не само го бетонирахте, а го цементирахте за Борисов 4 с Вашата хилава опозиция. Сякаш работите за Бориков. Това е истината.Ако не се бяхте инатиили като м.агаре на лед и бяхте полслушали по-опитните в партията-щяхте да оставите да се гласува реално, а не с кутии за обувки както на 12.09.20г.Г-жа Лъжа КН.
17
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
С Мазния Бретон начело, БСП е обречена предварително.
16
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бойко Борисов е член на БКП!
15
10
 
4
 
! Отговори
ГосТ преди 3 години
Бъдеще за страните от Източна европа може да има само във Великият Евразийски Съюз. Просто със западняците имаме цивилизационни разлики. Искам да кажа, че с изключение на Италия и Франция останалите са абсолютни селяни. А България трябва да се реиндустриализира, за да си дойдат нещата на мястото и с образованието и науката и здравеопазването. А простолюдието от т.нар. хайлайф да се върне отново в плод'зеленчука и месарниците. Крушовската дума не обелва за индустрия обаче.
14
2
 
12
 
! Отговори
АНТИ преди 3 години
За нов бардак се сменят не леглата,а ......... куртизантките.
13
5
 
8
 
! Отговори
абоната е на ~~~~~~~ преди 3 години
Пореден Валс,с Нинова, мила,Си Дзинпин оправя ви вас,но той тук няма сила !И лъже прекрасно,партия-майка,Пиночет оправя ви вас,но той Чили опрай ги.
12
29
 
5
 
! Отговори
БСП преди 3 години
Единственото спасение за България е кабинет на БСП начело с Корнелия Нинова!!Милиони Българи осъзнаха това.Българино събуди се избери БСП!!Това е спасението
11
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Набираме нови крадци, някои от старите ги поизгонихме.
10
4
 
13
 
! Отговори
Бай Курти преди 3 години
Кой ли ти вярва на празните приказки!?Най вероятно кандидатите са от 80 процентовите.
9
5
 
21
 
! Отговори
Паметлив преди 3 години
Вашите структури ги знаем.После пък ще си късат чл. книжки, както преди 1990г. Фалирала партия откъдето и да я погледнеш. Как има още вярващи в БСП? Чудя им се на мозъците.
8
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нинова ще осиновява съпартиици ли? Не е зле да почне да привлича избиратели с идеи, а не с ПР-акциики. Избори идат!
7
4
 
10
 
! Отговори
Приятен ден преди 3 години
Те всички отидоха при Мая Манолова *** Корнело, вие не си защитавате хората!