БСП започва консултации с партии и НПО-та за изборите

Очаква се обединение около декларация на Левицата
Обновена: 21 яну 2021 08:24 | 21 яну 2021 08:18, Анисия Иванова
38
БСП започва консултации с партии и НПО-та за изборите
Снимка: БГНЕС

Българската социалистическа партия започва консултации с партии и неправителствени организации за обсъждане на предстоящите парламентарни избори с цел осигуряване честността на вота.

Организациите ще представят своите виждания и предложения по темата.

Първите разговори на БСП с извънпарламентарните партии и неправителствени организации за обсъждане на общи действия за провеждането на честни и свободни избори започват този следобед в столичен хотел.

Очаква се в края да се постигне обединение около декларацията на БСП за свободни и честни избори, приета от Изпълнителното бюро на партията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
1
 
1
 
! Отговори
Бай тошо преди 3 години
До Ха, ха,ха,хаааааааааФигуранта и Крушовска са правени в едно д.упе.
28
0
 
1
 
! Отговори
Бай Тошо преди 3 години
НПО-тата не бяха ли врагове на държавата???
27
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Зозоза какъв глад говориш- там са милионерите и милиардерите, които защитават бедни и онеправданите, сега април като ги изберем и ЕК ще им спре парите, да си спомним юли 2008г ЕК спира на БГ над 500 000 000 евро по доклад на ОЛАФ за крупни измами и кражби, а после обикаляха градовете и протестираха срещу статуквото и хайде ритнаха КТБ, сега ще видим какво са ни подготвили.
26
0
 
3
 
! Отговори
Ха, ха,ха,хааааааааа преди 3 години
Тия комунистически дъвки и приказки , ги знаеме от цели 50-години СОЦИАЛИЗЪМ , бе..ТОВА Е --КАТО УМУВАНЕ: " КАК ДА СЕ ОТКРИЕ "ТОПЛАТА ВОДА"...или " КАК ДА КОВЕМЕ ПИРОНИ"....!!!!
25
0
 
3
 
! Отговори
Ха, ха,ха,хааааааааа преди 3 години
Крушовската *** и Фигуранта са , като правени у едно шише, НА ПАРТИЯТА БКП!САМО ПРИКАЗКИ , ПРИКАЗКИ ....И ПАК ,... НИЩО СЪЩЕСТВЕНО!АМАН ОТ КОМУНИСТИЧЕСКИ ЛОКУМИ И АЛАБАЛИСТИКИ....ХА,ХА,ХААААААААААА...САМО СЛУШАЙ ДУМИ ...И ПЪЛНЕЙ!
24
0
 
4
 
! Отговори
Зозо преди 3 години
Уаааахаххаааааа, това някаква шега ли е? БСП и обединение?!? :))))))))))))))))))))))))))))))Те от глад си гризат гръкляните на *** 20 :))))))))))))))))))))))))))))))))Още 1 мандат и ще се приключи с червената ч у м а.
23
0
 
5
 
! Отговори
таз пък кранта преди 3 години
и тя консултации започва
22
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
БЛАГОДАРЯ ТИ ПАРТИЙО ЛЮБИМА/БСП МИЛИАРДЕРИ/, ЧЕ ВЪВ ВАЛУТНИЯ СЪВЕТ НИ ВКАРА ТИ И БЛАГОДАРЕНИЕ НА ТВОИТЕ ЯВНИ ХИБРИДНИ АТАКИ КЪМ СОБСТВЕНИЯ СИ НАРОД ВЕЧЕ НАД 23 Г СМЕ ВАЛУТЕН БОРД- НЯМА ДРУГА ПАРТИЯ, КОЯТО УМИШЛЕНО ДА УНИЩОЖАВА ИКОНОМИКАТА НА СВОЯТА РОДИНА. НЯМА ДРУГА ДЪРЖАВА В ЕВРОПА С ВАЛУТЕН БОРД, САМО НИЕ.
21
0
 
6
 
! Отговори
Анонеимен преди 3 години
Колкото пъти са дошли червените бандити на власт толкова пъти фалират държавата така,че мислете му,дори при прехваления от тях социализъм държавата фалирва 3 пъти,ама за това разбира се не се говори.
20
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ЧЕРВЕНИТЕ КРАДЦИ СЕ СБИРАТ ДА СЕ СГОВОРЯТ КАК ДА ПО ЕФЕКТИВНО ДА СЕ ДОБЕРАТ ДО ВЛАСТТА ЗА ДА НИ ДОВЪРШАТ- ДА БЛАГОДАРИМ НА ДРУГАРИТЕ ЗА ВАЛУТНИЯ БОРД.
19
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе, червените каскети, като коментират Навални и обясняват как НПОтата са проклятие, намеса във вътрешните работи на Русия (и същото разбира се за всяка диктатура, която защитават), тук, когато БСП и другарката Нинова се събира с разни НПОта, всичко е наред и няма какво да се коментират. Нали така, другарЕ?:)))))
18
0
 
4
 
! Отговори
sheep преди 3 години
НПО-тата са Троянските коне на империята.
17
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 18Стана на 72 и не ти дойде акъла в кухата кратуна.*** си беше, *** ще си идеш.
16
0
 
6
 
! Отговори
Некъф преди 3 години
С НПО-та ли ще се консултират !!!И защо?!? Какви са в случая НПО-тата!Проличаха си кои са неолибералните фашаги оцветени в червено !!!
15
2
 
17
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 3 години
Тое е ясно кои са партиите, тази на комунистите дето си разменяха телефонни разговори и СМС-и с Черепа, както и тези на маргиналите от прехода - Татяна Дончева и Румен Петков, а НПО-тата са на сдруженията на Малинов за приятелство с раССия и тези на "Активните борци против фашизЪма и капитализЪма" ... Поне да се коалират предизборно и с тези от платформата на Мая Костинбродска и от Гумената лодка на Тюлена от Росенец ... !!!
14
2
 
1
 
! Отговори
До 19 преди 3 години
,,Наборе" този сайт е тинейджърски бре! Какво умно искаш да прочетеш?Ами те не живеят във реалният живот ,а във виртуалният!Без таблети и лаптопи са като загубени деца!Чичко Гугъл е техният бог!!!
13
9
 
2
 
! Отговори
До 16 преди 3 години
Аз съм на 72 дечко.Имам деца и внуци!Видял съм две и двеста.Преживял съм много ,,дете невинно" и вашите хлапашки игри на т.р.о.л.о.в.е,герерберасти и други хъшлашки лафове само ме разсмиват.Живял съм 50 години без интернет мушмороко голобради и не продавай на краставичар краставици ,ами залягай над учението,да си поразвиеш ума !Иначе ще си останеш на това ниво ,на което са доста ,,сънародници" от Факултето
12
1
 
12
 
! Отговори
До 6 и подобни преди 3 години
Не е нужно да си ,,гербер" за да не се ловиш на номерата на комунистите другарю! Каза ви го вашият вожд бай Тошо ,,СоциализЪма е еедно недоносче" Точка!
11
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо консултациите не ги направиха заедно с президента,нали са един отбор?
10
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 7: Нещо си се объркал! Не ку-ку, а факт! Е, има и такива като вас,които така и не могат обяснят къде е била отровата за Навални - в чая, в уискито или в гащите. Защото нашия журналист ангажирал се по случая, е душил гащите на Навални и там е открил миризма на новичок.