Радев: Борисов не се трогна от хилядите протестиращи

Президентът отговори на коментара на премиера
Обновена: 23 яну 2021 16:55 | 23 яну 2021 13:21, Петя Славова
647
Радев: Борисов не се трогна от хилядите протестиращи
Снимка: БГНЕС

След като по-рано, по време на традиционната си съботна инспекция из страната премиерът Бойко Борисов призова президентът Румен Радев да коментира ареста на Алексей Навални, отговорът от страна на държавния глава не закъсня. Ето и какво се посочва в позицията на президента:

"Борисов не се трогна нито за битите български протестиращи и журналисти, нито за отравянето на Емилиян Гебрев и други български граждани.

Още по темата

Сега се прави на радетел за демокрация. Защото вече приключи с тази в България, затова "освобождава" други народи. За мен проблемите на българската демокрация са прекалено драматични, за да ги крием зад загрижени, театрални пози. Оставям тази роля на Борисов", допълва държавният глава.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


647
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
518
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ДО ИЛИАН ВЕРНО БЕ, ако БСП УПРАВЛЯВА 10 години , ЩЕ намали минималната заплата 8 пъти , може и повече !
517
24
 
1
 
! Отговори
Илиян преди 3 години
До АнонименАко БСП управляват 10 години колкото ГЕРБ,ще увеличат минималната заплата 8 пъти...
516
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В това време на безвремие чета всякакви форуми и така понеже се интересувам от икономика поглеждам Скайскраперсити,главно българската секция!Има тема и за изборите от 2019 за кметове,ами хора всичко е сценарии!Първа серия Маяомбудсманката,втора серия Гадев пРезидент,трета серия Маякметицата,след неуспеха на МАЯМАТА СЛЕДВА КУЛМИНАЦИЯТА-ЧЕТВЪРТА СЕРИЯ МАЯ И ОФ-ТО В БИТКА ЗА ВЛАСТТА!Мутрите викат >мутри долу>,ЧеГевара маха с юмруци,психодесни партизани влизат в бой за депутати!БЯС ЗА ВЛАС!Гну/сари.
515
3
 
28
 
! Отговори
САМО КАЗВАМ преди 3 години
ТОЯ ПИШМАН ПРЕЗИДЕНТ , ЗАЩО НЕ ИЗКАЖЕ ПОНЕ МНЕНИЕ , КЪМ БИТИТЕ И АРЕСТУВАНИ ПРОТЕСТИРАЩИ ВЪВ РУСИЯ ???? НАЛИ СЕ ПРАВИ НА ЗАГРИЖЕН , И РАДЕТЕЛ НА ДЕМОКРАЦИЯТА . АКО НЕ НАПРАВИ ТОВА , ДА СПРЕ ДА СЕ ТАРАЛЕЖИ И ДА СЕ ИЗЛАГА ПОВЕЧЕ !! УМРЪЗНА НИ ДА ГЛЕДАМЕ ГЛУПАВАТА МУ ФИЗООНОМИЯ !
514
18
 
2
 
! Отговори
1 преди 3 години
До Анонимен-562 да 160 лева но можеше да си плащаш всичко,напиши колко беше цената на тока ,парното ,и сега колко е,при герб-комунисти,с 650 лева минимална,един кубик дърва за огрев,не можеш да купиш.
513
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
567 Забравяш, че сме в пандемия и целият свят изпитва икономически сътресения. Социалистите доведоха държавата до банкрут, няколко пъти, без да има пандемия.
512
2
 
23
 
! Отговори
САМО КАЗВАМ преди 3 години
ТО БСП ОБЕЩАВА НА ВСИЧКИ ИЗБОРИ, ОБЕЩАВА ......АМА НЕ ДАВА ! ГЛЕДА ДА ОТКРАДНЕ КАКВОТО МОЖЕ , ЗНАЕ , ЧЕ НЯМА ДА СЕ ЗАДЪРЖИ МНОГО , МНОГО НА ВЛАСТ !
511
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
565 "По делата ще ги познаете", пише в Библията. Борисов и Радев са на двата полюса, премиерът действа по европейските правила в интерес на България, докато Радев служи на Русия и дестабилизира държавата.
510
18
 
4
 
! Отговори
1 преди 3 години
До Анонимен-564,заради увеличенията на герб-комунисти,30% от българското население седи на студено,не може да си купи дърва за огрев,нито да ползва ел.ток за отопление,а преди 1989год.киловат ток струваше 2 стотинки,***,тези факти,знаеш ли ги.
509
15
 
4
 
! Отговори
11 преди 3 години
До 1 брей,брей,много комунисти-гербери,са ти сложили минуси,но когато фактите говорят,даже и тиквите мълчат,като им се напише истината за комуниста бойко.
508
17
 
2
 
! Отговори
1 преди 3 години
До Многознайковци,а ти нищонезнайко,знаеш ,в поделенията как се влизаше,а твоята любима тиква,как ли е влязъл в милиционерската школа "Симеоново"сигурно като "враг на народа"или,като най-младия комунист,още на 18 години е приет в редовете на бкп.
507
22
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво г-н Президент! На теб разчитам да изгониш мутренското правителство, което ми закри двете фирми и ме обрече на глад и да остана без пенси. Гони крадците от властта!
506
2
 
16
 
! Отговори
Многознайковци преди 3 години
явно не сте в час,защото по онова време всеки с чин в армията не можеше изобщо да открехне врата на поделение докато не е член на БКП ,т.е. комунист,а тоя за да стигне до генералско звание освен коремното много успешно е въртял политиката на партията докато се стигне до "откровеното деполитизиране " Слабички сте в идейно отношение и не снаете,че каквото се наредеше от партията и каквото кажеха съветските другари - това ставаше!!!
505
4
 
23
 
! Отговори
Как Сийка преди 3 години
Г,син президент,много хора от народа са се трогвали от извършеното от Бойко Борисов през периода,но твоя милост,ако си мисли,че само с един юмрук ще ни трогнеш мнооого се лъжеш! Слез на земята най-сетне и недей да хвърчиш из небесата- вече не си и летец !А като президент изобщо не тежиш,защото се разминаваш с народните представи за президент,а такъв калпав президент досега не сме имали! С всеки изминат ден ни ставш все по- безличен и безразличен-това говори ли нещо?!
504
9
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Уви, не случихме на президент. Приемлива осанка, стряскаща прилика с Тато, добро коремно и толкова.
503
19
 
4
 
! Отговори
Браво преди 3 години
До Я па ти..И аз съм комунист, и съм доста умна. Както знаеш "всичко правилно на този свят е ляво. А десницата..." Симон де Бовоар. А ти как реши че Радев е изобщо "комунист"?
502
7
 
29
 
! Отговори
абе ръпон преди 3 години
в Масква за един ден арестуваха 3500 души, които само са си казали мнението.В София за 4 месеца арестуваха 10-на души , които вадеха павета от улиците и трошиха вратат на новия парламент.Тук никой не е арестуван за изказване на собствено мнение.В България има демокрация.В СссР-2 - феодализъм
501
24
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Господин Президент мачкайте кръглия суджук от Банкя
500
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Някой знае ли, къде е "натовския генерал", в президентството има само шайка червени мутри и един руски доносник, революционер.
499
23
 
5
 
! Отговори
РАДИО ЕЛТО преди 3 години
герб и БМБ са мутро мафиоти