Протестиращи се опитаха да нахлуят в Министерски съвет

Стигна се до сблъсъци с полицията
24 яну 2021 17:53, Нели Христова
297
Протестиращи се опитаха да нахлуят в Министерски съвет
Снимка: БГНЕС

Протестиращи се опитаха да нахлуят в Министерския съвет. Стигна се до сблъсъци с полицията.

Недоволните от властта започнаха да се събират в т.нар. "Триъгълник на властта" около 16 часа. Юбилейният протест по повод 200 дни от началото на антиправителствените протести в София бе организиран от инициативата "Системата ни убива".

В 16.20 ч. бе блокирано движението през площад "Независимост" към булевардите "Цар Освободител" и "Княз Дондуков", а 40 минути по-късно напрежението се покачи, а сред демонстрантите бе разпространен призив да се влезе в сградата на Министерски съвет.

Така се стигна до сблъсъци между протестиращи и униформени, но демонстрантите бързо бяха изтласкани. Чуваха се различни скандирания - "Оставка", "Всеки ден ще е така до победата" и други.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


297
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
195
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мая и Триото явно съвсем са изпаднали от социологиеските проучвания и искат да напомнят, че са живи и постъпленията от Белград и Дубай постъпват редовно.
194
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ИстинатаИСТИНАТА Е ЧЕ нямаш грам акъл!!!
193
2
 
1
 
! Отговори
До 199 преди 3 години
Абе,ти си убит по природа ! Трай си,не се излагай !
192
21
 
7
 
! Отговори
стоян преди 3 години
Боко Тиквата от лятото не смее да стъпи в София.Разчита,че еничарите ще го пазят вечно от народната "любов".Много скоро ще се наложи същите тези еничари в униформи да го арестуват лично.А троловоте на герб ще трябва да ходят на околовръстното да заработват.
191
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ВСИЧКО Е ЛЮБОВ! А хората не живеят в ЛЮБОВ.. затова страдат и минават през трудности и изпитания.
190
1
 
6
 
! Отговори
Тонката преди 3 години
Убихме Ливърпул:):):)
189
30
 
8
 
! Отговори
Истината преди 3 години
Тулупов си отива.Народа вече не може да го диша.Може да са малко на улицата,но 70% ги подкрепят.
188
9
 
3
 
! Отговори
До анонимен 167 преди 3 години
Хкрементче, много си смел, когото си го изкарваш на нищо невиновните клавиши.Да правиш паралел между Путин и Бойчето е жива мастурбация. Тези дни Путин събра Пашинян и Алиев и спря войната за нещастие на Ердоганя и американците! И наместо аскер, там останаха руски миротворци. За 20 мин. опънаха военно-полева болница. Взеха да разминират и дадоха жертва. Преди няколко години Путин сряза завоя и съвсем за малко не пусна янките в Крим. Чисто изработено, онези не могат да му простят резила и лаят!
187
9
 
29
 
! Отговори
Греда преди 3 години
Изборите са след 2 месеца, а само след месец ще влезем в официална предизборна кампания! Какво искат тези лигуфрени, които никой, никога, за нищо няма да избере и никога няма да влезнат в парламента?Бойко да вземе да ги почерпи с по една бира, за рекламата, която му правят. 2 каси ще му стигнат. Останалите са журналисти.То, човек като се замисли каква алтернатива са тези,.. Бойко си изглежда като Слънце!
186
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пак присъди раздават.Да не сте Господ и висши духовни същества за да "съдите". Относно умишлено създадената криза и безработица,/която в България е дългосрочна/, така се нарежда от световните лидери и които създават новия ред.Хората искат нормалния начин на живот да се върне, работа, музика, песни, веселие.Но ако хората имаме Любов в нейния най висш смисъл на съществуване,значи имаме всичко.
185
6
 
4
 
! Отговори
Всевишния монтанец преди 3 години
Люлинския кашонар гербопитек Стрейнджата се е размножил в стотина коментари да припечели за лимонада, с която по - лесно да преглътне това, с което ще на храня, изхождайки се в беззъбата му уста.Идвай, копрофиле ненаситен, идвай мой тоалетен роб.е!
184
7
 
8
 
! Отговори
Всевишния монтанец преди 3 години
Това са идолите на герберята - правешки кавали, банкянски безкнижници и гавази на правешки кавали, мадридски комарджии.
183
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ало Ваньо?
182
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тия господа сабсп не че нещо лично ама така няма дая караме
181
14
 
6
 
! Отговори
demolitor преди 3 години
Не оставка , а затвор за Тиквата и крадливата му шайка
180
2
 
2
 
! Отговори
Радослав Радев. преди 3 години
Евтин комунист и жалъкЯ кажи на всички ти и Костов как изкарахте по 120000 по време на пандемията колко пари дадохте на директорката в Угърчин
179
9
 
6
 
! Отговори
Всевишния монтанец преди 3 години
Герберите са ветропоказатели. Огромна част от електорат на ГЕРБ през 2001 - гласува за царя на комара агент Карточник и оттогава започна наистина якото ограбване.
178
3
 
12
 
! Отговори
Българин преди 3 години
До петолъчник 156Стига лъга бе, цоциалист!Виденов, агент "Дунав", се канеше да хариже тръбите на Газпром за 30 години!Що не кажеш нещо за кръга "Орион"?Спомняш ли си какво направиха?
177
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
10 *** в атака. Бойко умира от страх!
176
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Майчето много филми е сънувала. Да не си мисли, че ще влезе партията й в НС. Те и донорите й едни- Галеви, Пеевски, Божков. Има само един път за нея, да се съюзи с Тръмп, лика прилика са си, жена му го напусна а и него системата го уби.