Младоци се вляха в БСП, Нинова сияе

Новите членове са на по 25 години, сдобиха се с книжки
163
Младоци се вляха в БСП, Нинова сияе
Снимка: БСП

Корнелия Нинова връчи електронни карти за членство в БСП на новоприети и възстановили статуса си на социалисти няколко десетки варненци. Варна е вторият град след Пловдив, където председателят на БСП лично поздрави новите и завърнали се в партията притежатели на партийни книжки.

Средната възраст на новите партийци от морската ни столица е 25 години, допълват от пресцентъра на БСП.

Сред тях са възпитаници на Висшето военно-морско училище със специалност „Корабоводене“, „Корабоплаване“ и Логистика“; специалисти по информатика, програмиране, финанси и международни отношения от Икономическия и Технически университет във Варна.

Бъдещи медици и 30-годишен мъж, завършил е образованието си в Лондон -  маркетинг мениджър, но завърнал се да работи да се развива у нас, попълват списъка на новопостъпилите социалисти край морето.

Възстановилите членството си варненци са напуснали партията преди години в знак на несъгласие с политиката, водена от предходни председатели на БСП. Десетките поддръжници на политиките и реформите в партията, провеждани от Нинова, се възползват от шанса да се върнат и да подкрепят лидера и Столетницата.

След обявяването преди седмица от лидера на българските социалисти на старта на инициатива за включване в БСП в цялата страна на „Национална кампания за прием на нови членове“, първи се отзоваха оттеглили се социалисти от Пловдив, както и нови желаещи за членство. Тогава Нинова заяви: „Всеки, който иска промяна и е готов да работи с грижа за хората, е добре дошъл. Благодаря на тези, които се завръщат при нас и на новите членове. Заедно ще направим промяната в България възможна“.

В структурите на БСП в цялата страна постъпват молби за членство в партията, потвърди и във Варна Корнелия Нинова.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


163
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
4
 
19
 
! Отговори
до 60 преди 3 години
"Логично е, че от ГЕРБ хората бягат. Естетствено е да отидат в БСП." да избягаш от Герб и да отидеш в БСП е като да избягаш от Куба и да отидеш в С. Корея.
64
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сега партията ще ги урежда цял живот започва се с влизане във висше учебно заведени без изпитпосле най *** ги правеха директори. професори има още такива
63
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бабите на преден план, младоците се загледах за да ги видя. За всеки загорял червен "патриот" банката е прелестна и стройна кукла!
62
3
 
27
 
! Отговори
Лъжите продължават преди 3 години
Поредната лъжлива и манипулативна новина от Позитано !Съгласно Закона за въоръжените сили се забранява на служещите в редовете на българската армия да бъдат членове на която и да е политическа партия.Т.е. няма как курсанти от ВМУ-Варна да са получили партийните си книжки.Само това си могат шумкарите-да лъжат и манипулират хората !Не знам как има още шантави да им се връзват !
61
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бабите на преден план, младоците се загледах за да ги видя.
60
4
 
12
 
! Отговори
апо преди 3 години
До ПенсионерПреди да благодарите на Боко за "хубавите" пенсии , не е зле да започнете с другаря Луканов , при когото всички фондове бяха разграбени и занулени , не е зле да споменете другаря Виденов и неговите "колосални" пенсии в размер на три щатски долара , отдайте дължимото и на другарите Костов и Нейков и тяхната пенсионна реформа , а помните ли другарите Горски Цар и Станишев и тяхната "щедра" социална политика ......Боко Ви дава пари от бюджета т.е. от моите пари и ми бъркате в джоба !
59
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Който вярва в БКПто ще му бъде винаги опетнено "досието"! БКП = ГЕРБ, БСП, ДПС, ПАТРИОТИ, ВОЛЯ, НЕЗАВИСИМИ И СЛАВЧОВЕ!
58
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Малки боклучета, жадни за подвизи и да папкат на държавната софра! Наздраве!
57
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И на Румен Овчаров дъщерята е в ръководството на БСП.
56
2
 
20
 
! Отговори
sofeto преди 3 години
Нищо ново, в биографиите им е подчертано, "произход: работническо-селско семейство"!(наши хора)
55
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Млади кариеристчета - що не?При тая безработица.
54
3
 
15
 
! Отговори
22 преди 3 години
повръща ми се! Какви са тия анцузи, какви са тия маратонки... голямо бъдеще. Това че си учил в лондон не те прави нещо повече. И аз учих в лондон политика- гласувайте за мен!
53
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Чудесно, нека се явят на конкурси и ще получат възможност за реализация,щом са толкова способни. Вместо да рушат парламента и затварят булеварди. Децата /дъщеря,зет/на Мая Манолова, работят на доста апетитни места, междудругото.
52
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
БКП1 с нова рекламна кампания, утре БКП2 - СЪЩОТО! И накрая кой мислите че ще го подухне???
51
23
 
5
 
! Отговори
Мнение преди 3 години
Логично е, че от ГЕРБ хората бягат. Естетствено е да отидат в БСП.
50
15
 
7
 
! Отговори
Браво на преди 3 години
младоците.Те са нашата гордост и ще прочистят тая фалшива демокрация.Идва време не младите да ги гонят от БГ,а обратното те да гонят мафията и шайката.
49
6
 
20
 
! Отговори
Паметлив преди 3 години
Тези младежи не знаят нищо от близката ни история. Жалко. След време сами ще си късат ел. карти , като членове на една престъпна червена върхушка.
48
14
 
8
 
! Отговори
Пенсионер преди 3 години
Благодаря ти Бойко за 300-та лева пенсия.Половината ги давам за лекарства,а другата половина за хляб и мляко.Ако нещо ми остане,ромите го прибират.
47
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименАз не считам,че ГЕРБ е лоша партия, считам , че само някои от водещите и фигури бяха лоши управляващи, не повече от 3-4 човека ,иначе партията не е лоша изобщо,ама никак!
46
2
 
7
 
! Отговори
Зрител преди 3 години
До 11111111111111111Нарича се лустрация - Полша , Чехия , Литва , Латвия , Естония , Финландия , Гърция ....Още искаш ли