Младоци се вляха в БСП, Нинова сияе

Новите членове са на по 25 години, сдобиха се с книжки
163
Младоци се вляха в БСП, Нинова сияе
Снимка: БСП

Корнелия Нинова връчи електронни карти за членство в БСП на новоприети и възстановили статуса си на социалисти няколко десетки варненци. Варна е вторият град след Пловдив, където председателят на БСП лично поздрави новите и завърнали се в партията притежатели на партийни книжки.

Средната възраст на новите партийци от морската ни столица е 25 години, допълват от пресцентъра на БСП.

Сред тях са възпитаници на Висшето военно-морско училище със специалност „Корабоводене“, „Корабоплаване“ и Логистика“; специалисти по информатика, програмиране, финанси и международни отношения от Икономическия и Технически университет във Варна.

Бъдещи медици и 30-годишен мъж, завършил е образованието си в Лондон -  маркетинг мениджър, но завърнал се да работи да се развива у нас, попълват списъка на новопостъпилите социалисти край морето.

Възстановилите членството си варненци са напуснали партията преди години в знак на несъгласие с политиката, водена от предходни председатели на БСП. Десетките поддръжници на политиките и реформите в партията, провеждани от Нинова, се възползват от шанса да се върнат и да подкрепят лидера и Столетницата.

След обявяването преди седмица от лидера на българските социалисти на старта на инициатива за включване в БСП в цялата страна на „Национална кампания за прием на нови членове“, първи се отзоваха оттеглили се социалисти от Пловдив, както и нови желаещи за членство. Тогава Нинова заяви: „Всеки, който иска промяна и е готов да работи с грижа за хората, е добре дошъл. Благодаря на тези, които се завръщат при нас и на новите членове. Заедно ще направим промяната в България възможна“.

В структурите на БСП в цялата страна постъпват молби за членство в партията, потвърди и във Варна Корнелия Нинова.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


163
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Партизани е имало в много държави в Европа през ВСВ,не си мисли,че само в България е имало партизани!Европейският партизанин не е бил *** като българския, резултатите във времето го доказаха!
44
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
МЛАДИТЕ ПО ГИ РАЗБИРАМ ДА СЕ ВЛЕЯТ В БСП ЩОТО ТОЛКОВА ИМ Е АКЪЛА ДЕТО ГО НЯМАТ ВИЖ ВЪЗРАСНИТЕ ДА СТОЯТ ТАМ ТВА ВЕЧЕ Е ПОЗОР ОСВЕН АКО НЯМАТ ЛИЧНИ ОБЛАГИ
43
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нинова сияе ,но защо ли?Герб ще управлява вечно.
42
1
 
7
 
! Отговори
Един преди 3 години
До 33333333333333333333Партията им майка е забранена. Иначе могат да цъфнат още 10 партии с името соц. Ама и в парламента ги няма. Зиро депутати.
41
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Обрали са ги от ВЕЦ-а край Своге. Друг не може да си, за да си в тази партия
40
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименВсе пак,при управлението на Станишев,страната беше доста по-спокойна и добра за живеене,факт!Така че,има значение кой ще управлява.
39
10
 
6
 
! Отговори
До 42 преди 3 години
Забавеното умствено развитие ни управлява вече 11 години.Баста!
38
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Герберуги,нали знаете,че змията хапе най-силно преди да умре.Та и вие така.
37
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до 36Разликата между големия и малки крадец, големия и малкия измамник е във възможностите. Та и Нинова е така. Добре ли се, както се е добрала до техноимпекс, така ще похване каквото може. Същото е и с Герб, същото е и Воля (опита се да вкара лицензи за горива и аптеки само срещу гаранции от милиони, които само веригите могат да си позволят), същото е и БСП, ДСБ, ДПС, Патриоти, Славчо и който още си решиш.
36
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ms i ns ste go dushat i mirishat samo otvanka :-)))
35
10
 
25
 
! Отговори
гост преди 3 години
Сам човек със забавено умствено развите може да членува в такова сборище!
34
3
 
2
 
! Отговори
До 32 преди 3 години
Зоза ли си,боза ли си не знам,но и твоята лапачка скоро ще свърши.Затова не се напиняй толкова.
33
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
червената чума взема нови жертви.
32
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
80 000 chlenska masa babichki i diadki...tuk tam vnuche, kuche, kote...pes i kuchka ot bruxelles ;-)))
31
16
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво на тези млади хора.Не се поблазниха от чекмеджетата с пачките,а решиха да тръгнат начисто.А за сведение на поплювковците Нинова никога не е била член на БКП,за разлика от Бойко.И никакъв Техноимпекс не може да се сравни с милиардите на Бойко,откраднати от нас.
30
7
 
20
 
! Отговори
1 преди 3 години
БСП никога не е имала други млади попълнения, освен децата на бивши БКП/БСП функционери, които се надяват да "унаследят" родителите си в лапачката ако станат партийци.
29
4
 
5
 
! Отговори
33333333333333333333 преди 3 години
До ЕдинПрез януари 1990 година ПОРП е преименувана в Социалдемокрация на Република Полша (Socjaldemokracja Rzeczypospolitej Polskiej), a от април 1999 е част от Съюз на демократичната левица .Уикито това казва. Забранена, друг път.
28
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименПартизани е имало в много държави в Европа през ВСВ,не си мисли,че само в България е имало партизани!
27
18
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гербавите пак нададоха вой.Под всяка статия,която не е хвалебствие за вожда,тутакси наскачат неговите калинки в люта завист и плювни по всички,които не боготворят техния гуру.И сте смешни и сте жалки.
26
2
 
13
 
! Отговори
Саки преди 3 години
Ще им викаме гуцанчета.