Симеонов настоя: Отворете ресторантите на 4 февруари!

Не било по-рисково от връщането на учениците в класните стаи
64
Симеонов настоя: Отворете ресторантите на 4 февруари!
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Ресторантите и заведенията трябва да отворят на 4 февруари. Това каза в Бургас зам.-председателят на НС и лидер на НФСБ Валери Симеонов, цитиран от БНР.

Още по темата

Според него връщането на учениците от 5-и до 12-и клас в училище е много по-рисково от отварянето на кафенетата и обектите за хранене.

В училище децата поддържат по-близки отношения, докато в заведенията се спазва дистанция, каза Валери Симеонов.

"Няма как да се прехвърли заразата, при положение че е спазена дистанцията между масите и заведението е на 50%. Рискът е много по-малък от една учебна стая. От тази гледна точка смятам, че искането на ресторантьорите са основателни", коментира той.

Относно дискотеките и нощните клубове Симеонов заяви, че съвсем по друг начин стоят нещата с тях.

"Там категорично не трябва да се допуска отваряне. Обикновено там се употребява в по-големи количества алкохол, падат задръжките, страховете. Младите хора общуват, танцуват, прегръщат се. Всичко това би способствало за бързото разпространение на заразата", посочи той.

На предстоящите парламентарни избори НФСБ отново ще бъде в коалиция с ВМРО, каза Валери Симеонов. По думите му форматът на патриотична коалиция е успешен и може да бъде разширен с участието на още партии с патриотични програми.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
1
 
1
 
! Отговори
! преди 3 години
На теория всичко, което казва е така. На практика е точно обратното....нито държавата упражняваше контрол в заведенията, нито те бяха съвестни да спазват мерките. Който е ходил лятото и есента знае как беше. След месец се забравиха и отстояние, и маски, и дезинфекция, и брой хора на една маса....Всичко вече е различно, хората се стреснаха не на шега през ноември....изчезнаха гъзарите без маски в градския транспорт, доста хора спазват дистанция дори по улиците. Новото нормално е вече тук....
53
0
 
6
 
! Отговори
ВИНКЕЛА Е ЗА преди 3 години
ЗАТВОРА - ПРЕДАТЕЛ ДОЛЕН
52
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Изборите наближават... Баахти шопара довчера беше друга песен пееше сега обърна палачинката..
51
1
 
5
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
тоя фашизиран ром,който най-нагло се изцепи .."Който наш съгражданин в чужбина иска да гласува,да хваща самолета и да дойде в София!"..,трябва да бъде сред първите увиснали!!!!!!..а компания да му прави другия фашизиран ром-сипаничавия далавераджия с бензиностанциите и аптеките!
50
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нали идват избори ще лижът *** на хората после ще ни го турят и народа ще е доволен че е ходил на мола да яде хамбургери
49
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Късно е Симонов ,власта преключва след два месеца
48
2
 
9
 
! Отговори
ние сме на всеки км преди 3 години
Ех Тодоре,на кого ни остави на кого,съсипаха всичко не остана за съсипване
47
3
 
13
 
! Отговори
православен патриот преди 3 години
Мутри Вън !!!!! Долу мафията !!!!!Свобода за народа !!!!
46
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ореваха всички, били затворени, безработни...Що бе?Работете! Доставяйте за вземане за вкъщи!Ама втори път, ако не е качествено, никой няма да поръча!А на заведение седнали, не всички ще се изнесат, да търсят друго!Били година безработни!Не разбрах лятото, есента що не сте работили!!! Интересно, как народът тогава плъпна по заведения, които били затворени!Къде ли сядахме, ядяхме, празнувахме тогава?
45
1
 
15
 
! Отговори
иво преди 3 години
На 4-ти април МУТРИ-ВЪН.А Тиквата и Валери директно в затвора.
44
1
 
11
 
! Отговори
Кучетата бдят, преди 3 години
веднага трият ако нещо се напише против мутрите! Трийте, април ние ще ги изтрием от политиката, тогава д упе да им е яко, ще търсят Божков в Дубай.
43
3
 
13
 
! Отговори
Пунта Кана преди 3 години
Бациларниците изгубиха блясъка си.Изхвърлете гранясалото олио,замразените полуфабрикати.мононатриевия глутамат,джукестите намусени сервитъорки и тогава претендирайте.Клиента трябва да е бог за вас,нали виждате .че не можете без него.Не ви стига акъла обаче как да го ухажвате,бизнесменчета.
42
2
 
14
 
! Отговори
Константна величина преди 3 години
До вчера - показни акции по Тв как разхвърлят вечеринки от по 150 човека, от утре - беж, народе, юруш по кръчмите; ама каква принципност и последователност очаквате от менте/ченге патриот...
41
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Симеонка, а наргиле баровете и тях ли?Хе хе, мушмороците ми те!Националистите ми те!
40
5
 
2
 
! Отговори
до 32 от славянин преди 3 години
''Гладът изкара хиляди в Хабаровск на протест срещу кремълската хунта.''Знам, аз не съм фен на кремълската хунта, ако това ми внушаваш! Което потвърждава, че гладният със заплахи за глоби и затвор не можеш да го спреш!
39
2
 
13
 
! Отговори
ани преди 3 години
До Анонимен 38Не без "ядене и пиене". Вкъщи спокойно могат да си вършат тази дейност. Чалгарите дето оревават света, че нямат пари искат в кръччмите да са напиват.
38
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Щом този народ не може да издържа без ядене, пиене и хора по кръчмите да ги отварят. То се видя, че с тази кръчмарска култура - толкова."Ами писна ни да се пропиваме като Вожда ти по мазетата
37
2
 
11
 
! Отговори
Бивш от бранша преди 3 години
Като държах на морето ресторантчеправех айрян от най ефтината емитация на (кисело мляко)малко сол и литър айрян за 10 лв.Ами как иначе1.Нем убйствен2.Заплати ,ток вода3.Данъцикак да остане и за мен заплата.Добре че беше лято клиента жаден.
36
1
 
10
 
! Отговори
John Smit преди 3 години
не разбирам от нищо, но мога да ви дам съвет за всичко...
35
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Щом този народ не може да издържа без ядене, пиене и хора по кръчмите да ги отварят. То се видя, че с тази кръчмарска култура - толкова.