ГЕРБ търси новите депутати, вече събира предложения

Водачи на листите ще са голяма част от настоящите министри
59
ГЕРБ търси новите депутати, вече събира предложения
Снимка: МС

Партия ГЕРБ започва кампанията си за набиране на предложения за народни представители. От днес до 8 февруари структурите на управляващата партия в цялата страна ще събират номинациите, съобщи БНР.

Срокът на кампанията определи на свое заседание Изпълнителната комисия на ГЕРБ. Разписани са и вътрешни критерии, на които кандидатите трябва да отговарят.

Още по темата

Номинациите ще се правят лично в офис на ГЕРБ или на официалната електронна поща на всяка една от структурите на партията.

Кандидати за народни представители, които са членове на партия ГЕРБ в съответната общинска или районна структура, могат да бъдат номинирани във всяка една от другите структури в страната.

В листата на ГЕРБ отново ще могат да бъдат номинирани и безпартийни кандидати от т.нар. гражданска квота.

По време на кампанията се очаква сериозно преразглеждане на актива на ГЕРБ след отлъчването на бившия втори в партията Цветан Цветанов и заявката му за участие на предстоящите парламентарни избори с новия му политически проект.

След приключването на събранията по номинациите за кандидат-депутати, ръководният орган на партия ГЕРБ ще направи детайлен преглед на всички предложения и ще утвърди кандидатските листи за народни представители на партията.

Очаква се водачи на листите да са голяма част от министрите на ГЕРБ в настоящия кабинет. Като нови водачи на листи по места се спрягат социалният министър Деница Сачева и министърът на здравеопазването Костадин Ангелов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
1
 
3
 
! Отговори
Мяу преди 3 години
Герб официално признаха поражението си!!
46
0
 
2
 
! Отговори
Време за промяна преди 3 години
До Главанак: ГЕРБ ще спечели изборите? Може, но е почти сигурно че няма да може да състави правителство, патериците не стигат.Тези избори ще бъдат тест за проверка на опозицията.Ще трябва да се направи експертно или програмно правителство с мандата на някоя от останалите партии. И ако тогава от опозицията се изпокарат кой да води бащината дружина и не могат това да го направят, значи не издържат теста.Без преходно правителство няма да се оттървем от ГЕРБ. Твърде много се срастнаха с държавата.
45
0
 
7
 
! Отговори
1 преди 3 години
До Електра,а само по- миризливите,като теб ,избират тиквата.
44
1
 
8
 
! Отговори
Кафяв гербер преди 3 години
Най-големите банки на кадри за ГЕРБ са клиниката в Карлуково ,Централния софийски затвор и Околовръсното на София .
43
11
 
3
 
! Отговори
Електра преди 3 години
До АнонименСамо гнусен миризлив и крадлив БСПдираст, може да мисли така. Изборите за Кауна Радеф честни ли бяха, или купени бе БСПдирастино...
42
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 36Няма съмнение,че ще купи изборите.Няма да ги спечели.Човекът е израснал в мафиотска среда.Знае ги тия работи.
41
5
 
15
 
! Отговори
Главанак преди 3 години
За огромно съжаление на истинските, достойни, честни българи, герб ще спечели изборите, и то с разлика поне от 5 %- това е несъмнено! Те са купени мноооого, ,много отдавна! Е, нека си управляват! Само че да управляваш без доверие си е равносилно на загуба! Народът е тотално разделен и не се очертава в близките поне 20-30 години някакво, макар и минимално обединение!Страната, по мое мнение, върви стремглаво към пропаст!
40
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сомалия ряпа да яде, България отдавна я подмина по бедност и пр'осто население, Африка вече е "рай" когато е сравнявана с България и овчият и народ ! Как може един полуграмотен, вулгарен и циничен елемент като Борисов да управлява държава, затова и светът говори за България като за кошара на овце ! Всеки премиер на държава определя какъв народ съществува на територията която ръководи, защото той се избира от мнозинството, а то за България е меко казано ПР'ОСТО, щом Борисов е премиер !
39
3
 
6
 
! Отговори
Едно на ум преди 3 години
Герб използва Пернишка секта, в това число и полицаи за терор:ЮлиянФилифНаталияДончо, Стоян, Наска,Ирена,Здравко,Боби,Ани,Василев,Васил-Исток,Светозар, Георгиев и още и още видни сектанти! Тези хора убиват мирни жители!
38
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За всеки кандидат от ГЕРП (комунисти) в края на мандата - чекмедже пълно със златни кюлчета
37
3
 
10
 
! Отговори
1 преди 3 години
др.борисов,кръстовищата,са пълни с кандидати,като джиткаш с джипа,може да го напълниш с кандидати.
36
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Колко пари искат? Може ли в суджуци да се плаща или само златни кюлчета ?
35
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ще им трябват най-много 30, толкова ще са от ГЕРБ в следващия парламент.
34
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Стига се пънахте, червени троллчета, Бойко за пореден път ще спечели изборите.От 10 години все това получавате - загуби на изборите.
33
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Никой интелигентен и честен човек не би се записал в тази партия.Трябва да си подлизурко,с нисък коефициент на интелигентност и уклон към кражби и готовност да пълниш едни чекмеджета.
32
9
 
8
 
! Отговори
Радослав преди 3 години
При кандидатстване в герб приоритет се дава на кадри с червени книжки които се познават с Бибитко от конгресите на БКП.
31
8
 
12
 
! Отговори
Истината преди 3 години
Ако си много крадлив,ако умееш да лъжеш,ако си много наведен и умееш да целуваш ръце и не само,си готов за депутат от ГЕРБ.
30
12
 
12
 
! Отговори
Активист на БСП преди 3 години
Всички от ЦК на ГЕРБ и Политбюро на ГЕРБ на 5 април в затвора!!!
29
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Червените са в пореден амок, щом Славуца ще събере повече гласове от БСП
28
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
По кръстовищата ли ги търси?