Показа ли Валери Симеонов среден пръст на протестиращите ресторантьори?

Множеството го посрещна с обидни скандирания и викове
Обновена: 27 яну 2021 16:24 | 27 яну 2021 16:24, Нели Христова
262
Показа ли Валери Симеонов среден пръст на протестиращите ресторантьори?
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Напрежение възникна на протеста на ресторантьорите пред Министерски съвет, след като един от прозорците на правителствената сграда бе отворен от човек, който силно прилича на зам.-председателя на парламента и лидер на НФСБ Валери Симеонов, съобщава Dir.bg

Множеството го посрещна с обидни скандирания и викове. Въпросната фигура се задържа на прозореца няколко секунди и преди да го затвори вдигна ръка в жест, който прилича на показване на среден пръст.

Разстоянието обаче е твърде голямо, за да се прецени с абсолютна сигурност дали това наистина е Валери Симеонов и дали жестът му е този.

Собственици и персонал на затворените заведения се събраха на национален протест пред Министерския съвет в 12 ч. днес. Те настояват да започнат работа от 1 февруари.

Акцията е под мотото "Марш към свободата" и се организира от Асоциацията на заведенията и Сдружението на заведенията в България.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


262
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
196
3
 
13
 
! Отговори
nekoj преди 3 години
Че хитрува - хитруват. Че скатават данъци и застраховки - скатават!Ама не съм видял шеф на ресторант с Бентли или 7-8 апартамента!Странно защо тези с Бентлитата и Апартаментите не се оплакват от нищо? Дори не ги карат да си оправят калпаво изпълнените пътища, магистрали, язовири! Има няколко случая само този месец - нещо дето ББ му е резнал току що лентата се Разпада! Да сте чули за Неустойки? За Гаранционен срок? Не - чуваме че се отпускат спешно пари за Ремонт!!! На току що 'ремонтираното'
195
4
 
4
 
! Отговори
Тонката преди 3 години
Бургаския Пудел на Мая Манолова Живко Табаков и той пристигнал тук с 20 човека "ресторантьори":):):)Костинбродската тотално изперка откак не и позволихме да стане кмет на София въпреки подкрепата къде я имаше от ДБ:):):)
194
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е кво дават им по 24 лв на ден да си стоят вкъщи. Могат и да работят нещо друго през това време. Като цяло бармани и сервитьори не са най сигурните професии. Готвачите са ок, ама нали има доставки за вкъщи. Барманите могат да се въртят за доставките.
193
16
 
11
 
! Отговори
Тонката преди 3 години
На 4 Април Народа за пореден път ше гласува доверие на Бойко и ГЕРБ да управляват Държавата:):):)А такива извънпарламентарни политически трупове като Мая Костинбродска,Ген Гном Атанасов и Бойкикев,Бойко отдавна ги е минал с 200:):):)
192
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Показал не показал,по скоро не,няма причини да го прави,той е защитавал този бизнес.Но отваряне от 01.02.,няма да има,това е абсурдно искане,а през март зависи от епидемиологичната обстановка.Който в подал заявление ще получи помощ,най вече раборника,и ще си почива през зимата.Имам опасения че повечето се страхуват, защото тези пари са от ЕС и има по щателно проучване и одобряване.Сега ако са укривали доходи ,помощта ще е според това което са осветлили.
191
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А аз , щях да им покожа на тия кресльовци , един член....
190
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Напротив ясно се вижда тъпия ми жест като се увеличи точно преди да затвори.Среден пръст на избирателите си.
189
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз не познавам , кръчмар , ресторантьор или хотелиер беден и гладен!ТОЧНО ТЕ ---СА В МУТРЕНСКОТО ЯДРО НА БЪЛГАРИЯ!СЪДИРАТ ТИ ПО 10-КОЖИ , ОЩЕ СЪС САМОТО ВЛИЗАНЕ В ХОТЕРА ИЛИ КРЪЧМАТА!
188
9
 
2
 
! Отговори
Бе ебал съм ви наред преди 3 години
Въобще не ме *** кой искал да става депутат бе какво ме *** мене бе *** съм *** майна дреми *** на *** кой щял кой не щял бе *** съм ви наред всички бе ще ви напръскам сливите изобщо не *** бе братче *** съм те и теб в ануса.
187
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Квот показал -такова ще получи на изборите ! Още по-добре ще е и в затвора да идат всичките Крадльовци !
186
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 196Заварчик ли си или шлосер, освен, че си завистлив? Създай си и ти собствен бизнес.Може и общак да си.
185
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дали е шибнал няколко ракии преди това
184
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Удобрение ми одобно така го пиша. Някъф проглем ли имаш бе?!!!
183
2
 
8
 
! Отговори
Цвета Каранянчева преди 3 години
Ако беше Джамбаза щеше да ги полее с маркуча
182
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 193"удобрение" ?
181
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най болезненото за хората на протеста е, че цяла България знае колко мутренски е тоя бизнес. Няма да получат хорското удобрение
180
7
 
7
 
! Отговори
Unknown преди 3 години
Г-м Васил Цървенков,ТИЯ протестират защото са без работа и пари вече два месеца,ТИЯ протестиращите са служители а не собственици,ТИЯ си плащат данъците както всички останали във България.За съжаление в България се напълни със хейтъри като вас.Не само че не сте толерантни но сте и злоради бедни души.ТИЯ като всички останали,искат да живеят нормално.ТИЯ подкрепяха протестите продължили няколко месеца,присъствено и със храна.Много жалко за ТИЯ защото искат да живеят като бели хора.Бъдете здрав
179
7
 
7
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 3 години
По черноморието 50% от населението се изхранва със закусвални,ресторанти...капанчета.Пак го изберете Винкела да се...дуе от прозорците на Парламента и да...сочи с пръст към челото,колко сте...прости,а той...умен,че...пращи.
178
5
 
2
 
! Отговори
Хасан преди 3 години
1во. Хвала на Ердоган!!!!!!И сега по същество Мангъров не става за депутат в кърджалийско има къде къде по добри докатори за депутати освен Доган ,разбира се ..Хвала на Ердоган.
177
2
 
5
 
! Отговори
АКО БЯХ АЗ... преди 3 години
ЩЯХ ДА ВИ ПОКАЖА И ЧЛЕН.....ХА,ХА,ХААААААААААААА