Показа ли Валери Симеонов среден пръст на протестиращите ресторантьори?

Множеството го посрещна с обидни скандирания и викове
Обновена: 27 яну 2021 16:24 | 27 яну 2021 16:24, Нели Христова
262
Показа ли Валери Симеонов среден пръст на протестиращите ресторантьори?
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Напрежение възникна на протеста на ресторантьорите пред Министерски съвет, след като един от прозорците на правителствената сграда бе отворен от човек, който силно прилича на зам.-председателя на парламента и лидер на НФСБ Валери Симеонов, съобщава Dir.bg

Множеството го посрещна с обидни скандирания и викове. Въпросната фигура се задържа на прозореца няколко секунди и преди да го затвори вдигна ръка в жест, който прилича на показване на среден пръст.

Разстоянието обаче е твърде голямо, за да се прецени с абсолютна сигурност дали това наистина е Валери Симеонов и дали жестът му е този.

Собственици и персонал на затворените заведения се събраха на национален протест пред Министерския съвет в 12 ч. днес. Те настояват да започнат работа от 1 февруари.

Акцията е под мотото "Марш към свободата" и се организира от Асоциацията на заведенията и Сдружението на заведенията в България.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


262
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
176
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя си плаче да бъде пребит по улиците... не с охрана ми в бункер ще трябва да се скрие.. Търпите ли мекотели... срaxa ви в устата и ще ви сeрaт...
175
6
 
13
 
! Отговори
Гражданин преди 3 години
И този човек е депутат в парламента и е съучастник на управляващите във всичко? Народе, ко стаа тука бе? Значи ти го избираш - той ти показва среден пръст?Като гражданин и нормален човек констатирам. Това е недопустимо поведение, на народен представител, срещу народа. Дали са протестиращи или не, няма никакво значение. Не може да се отнасяш така с тези, които са те избрали.
174
3
 
3
 
! Отговори
фото -пич преди 3 години
Сега до края на седмицата ще коментираме ....,, Показал-не е показал"Може и Европол да направят експертиза...., но чакат какво ще каже Интерпол...
173
4
 
10
 
! Отговори
Ха, ха,ха,хааааааааа преди 3 години
Повечето от старите кръчмари и ресторантьори , бивши служители на Балкантурист , бяха слушалки и доносници на ДС/БКП.ВПОСЛЕДСТВИЕ , ПРИВАТИЗИРАХА И ЗАКУПИХА ЕЛИТНИТЕ КРЪЧМИ В СОФИЯ , С ДЪРЖАВНИ СРЕДСТВА И НЕ СЕ ЗНАЕ , КОЛКО ОТ ТЯХ СА СЕ ИЗДЪЛЖИЛИ НА ДЪРЖАВАТА , СЛЕД ТОЛКОВА ФАЛИТИ НА БАНКИ И ПРЕДПРИЯТИЯ!ТОВА , ЧЕ ИМАТ ПАРИ Е "ПУБЛИЧНА ТАЙНА "!НЯМА БЕДЕН РЕСТОРАНТЬОР , КРЪЧМАР , ХОТЕЛИЕР ИЛИ СОБСТВЕНИК НА СПА-ЦЕНТЪР!ВСИЧИТЕ СА УГОЕНИ КАТО ЧЕРВЕНИ НАСМУКАЛИ СЕ КЪРЛЕЖИ С ПАРИ ОТ НАРОДА!
172
8
 
8
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 3 години
Винкела е...пътник следващите избори.За това се показа,хората съвсем да не го забравят и да си направи...самореклама,по негов си...начин;със среден пръст.
171
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Валерката скоро се връща на село.
170
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Васил цървенков Да серря в уста ти ,*** връз теб и огоря ти сюндюк неполюпена ,ти на мен акъл няма сипиш ,майна ти неполющена да наевва у ггъзза аз със 300.
169
6
 
4
 
! Отговори
Шопо преди 3 години
Що се правите на улави,бе? ,,Показа ли,, ,,човек приличащ на Симонов,, !!! Чисто си бе племенникът на комуниста Ангел Балевски-Валери Симеонов !!!
168
6
 
10
 
! Отговори
ВАСИЛ ЦЪРВЕНКОВ преди 3 години
ЗА КАКВО ПРОТЕСТИРАТ ТИЯ?!ДАЛИ СИ МИСЛЯТ , ЧЕ НЕ ЗНАЕМ , КАК КРИЯТ ДОХОДИТЕ СИ , НЕ ПЛАЩАТ ДАНЪЦИ И ОСИГУРОВКИ И КАРАТ МЛАДИТЕ ХЛАПЕТА ДА ИМ РАБОТЯТ ЗА "БЕЗ ПАРИ" !СИГУРНО НЕ ЗНАЕМ , КАК СЕРВИРАТЕ СУПИ И ХРАНИ С ИЗТЕКЪЛ СРОК НА ГОДНОСТ , КАКВИ БУЛАМАЧИ БЪРКАТЕ И КАК РАЗРЕЖДАТЕ ПИТИЕТАТА ...ЗА ДА ПЕЧЕЛИТЕ ОТ ПО МИЯТА КОЯТО НИ СЕРВИРАТЕ НА БЕЗБОЖНО ВИСОКИ ЦЕНИ!!???ЩЕ ТЪРПИТЕ И ЩЕ СЕ ПОДЧИНЯВАТЕ НА ЗАКОНИТЕ НА БЪЛГАРИЯ И ЕС!С НИЩО НЕ СТЕ ПОВЕЧЕ ОТ , НОРМАЛНИТЕ БЪЛГАРИ!
167
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
трябва народен съд за продажните дупетати на прехода! Докараха народа до просешка тояга, а те кътат милиони в офшорки, в имоти, в имущество, в акции и ценни книга, в произведения на изкуството - естествено и удобно не на свое име, но чрез подставени лица и фирми.
166
6
 
10
 
! Отговори
GG преди 3 години
Собствениците на заведения са едни от най богатите хора в София. Тези ли нямат пари за служителите им ? Заради тези ли трябва да се напълнят пак болниците с хора ? Секторът им не е сив, а направо черен ! Хората пак ще бъдат употребени...
165
1
 
11
 
! Отговори
До 167 преди 3 години
Не е показал среден пръст,много добре се вижда,а и няма причини да го прави.Протеста е политически,щом са внедрени и маргиналните политици в протеста.Ако някой е манипулирал записа, то е умишлено.
164
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Чалга, кръчми и рикия ! Много светло бъдеще. Предпочитам сегашните...
163
1
 
15
 
! Отговори
И АЗ ДА БЯХ .... преди 3 години
...И АЗ ЩЯХ ДА ВИ ПОКАЖА СРЕД ПРЪСТ , СМОТАНИ КРЪЧМАРЧЕТА...ДОРИ И *** СИ , ЗА ДА МУ СЕ ПОРАДВАТЕ!АЛЧНИ ПИЯНДЕТА И ЕДРИ СОБСТВЕНИЦИ НА НЕЗАКОННО КУПЕНИ ЗАВЕДЕНИЯ В ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ....ПРИВАТИЗИРАНИ ЗА "БЕЗ ПАРИ"!
162
2
 
4
 
! Отговори
Щерю преди 3 години
Жестът му значеше: - Който скача (протестира) е червен!
161
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Некви диви селяци са се събрали на протест и бири. Браво !
160
4
 
11
 
! Отговори
Педро от Каракас преди 3 години
Противяга е , но на ресторантьорите им се полага не само среден пръст ! Крадливо съсловие , криещо данъци , осигуровки и какво ли не !
159
5
 
2
 
! Отговори
kvazi преди 3 години
Абе хора, наистина ли толкова лесно ще ни манипулират ? На кой му пука какво е показал *** ? Я смело напред и не обръщайте внимание на опитите за заблуда от основната тема.
158
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В.Симеонов е единствения който подкрепяше/рестьорантьорите/,а долу недодялани индиви политически ангажирани събрани за бройка обиждат на" гадняр" и "***"!Това е нелепо.И какво правят при тя злополучния Хр.Бойкикиев Маджото,че Радан.Умишлено и грозно ги поддикват,точно в момент когато мерките помагат.Ако ги отпуснат,мутациите не са спрели , пак ще стане зле и тогава агитаторите с удоволствие ще обвинят правителството,както и стана .Нека си викат,рестьорантьори и мерки,няма да се получи.
157
4
 
9
 
! Отговори
ЕЛИТНИ НЕГОДНИЦИ преди 3 години
СПАЗВАЙТЕ ЗАКОНИТЕ НА ДЪРЖАВАТА !В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ , ЩЕ ПЛАЩАТЕ ГЛОБИ ДОКАТО ЗАДНИЦИТЕ ВИ ПОЧНАТ ДА ПЕЯТ , "ЕЛЕНО МОМЕ.."....