Семейството на Мангъров го смъмрило, че иска да е депутат

Само идиотът не си мени мнението, каза инфекционистът
27 яну 2021 18:00, Нели Христова
81
Семейството на Мангъров го смъмрило, че иска да е депутат
Снимка: БГНЕС

Смъмряне от семейството са първите реакции, които получил доц. Атанас Мангъров, след като по-рано днес стана ясно, че той е сред номинарите за депутати от партията АБВ. Това разказа пред "24 часа" самият Мангъров.

Още по темата

"Много ми се карат от семейството, но нищо ще го преживеят. Карат ми се, защото смятат, че политиката е мръсна работа", казва началникът на COVID отделението в Инфекциозна болница в София.

Само преди месец доц. Мангъров заяви, че няма никакво намерение да се кандидатира за депутат от АБВ, каквито бяха очакванията, защото по-рано през годината бе на обиколки из страната заедно с председателя на партията Румен Петков. Днес сутринта обаче си сменил мнението. От ръководството на АБВ му се обадили с покана да влезе в листите им и той се съгласил.

"Както казваше нашият, старият професор Киров: "Само идиотът не си променя мението", казва инфекционистът. Мотивацията да си промени мнението идва от настоящата здравна обстановка. Все още не се възприема като политическо лице и няма да става член на партията. Не знае в кой изборен район е номинацията му и не е наясно дали е водач на листата.

"В момента разграничението не е толкова между леви и десни, аз никога не съм бил ляв. Разграничението е между тези, които са "за" COVID, "за" мерките и всичките щуротии, които са обхванали целия свят и тези, които са против COVID и против мерките. Там е разграничението между силите в момента. Най-десните на хартия се водят про тези мерки, а тези, които се водят също на хартия леви, са против тези мерки. Там трябва в момента да се търси разграничението в обществото и евннтуално да се стигне до някакво организиране, защото цялата тази история не може да продължава по този начин", коментира още доц. Мангъров.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Доц. Мангъров, можехте да станете министър на здравеопазването като експерт. За чий влизате в нечии листи.
14
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Еее нали до оня ден нямаше политически амбиции бре? Ааапфхаххах! Нека, нека, да те видят заблудените ти фенове що за стока си!
13
20
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хитър ход, след избирането за депутат става министър на здравеопазването. И после идва часът за разплата с Ангеловци, Мутафчийци, Кунчевци, Кантарджийци и т.н.Лошото е, че през АБВ няма да стане.
12
4
 
8
 
! Отговори
ВирусологЗоолог преди 3 години
стига с това Полит-Коректно и измислено Понятие СПИН, истинското име на Болеста е Гей-Свързана-Имунна-Недостатъчност - проверете ако не вярвате! А старците като мене, му казват просто Гей-Чума...
11
10
 
3
 
! Отговори
Жеко преди 3 години
Мангърът няма начин да не е с поне 30 см. ***.
10
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хитър ход на АБВ. И без това сервитьорите, чиито любимец е Мангъров, никога не гласуват, защото са роби, ама сега ще дадат някой и друг глас за Менгеле.
9
4
 
24
 
! Отговори
Влюбен в микрофоня преди 3 години
Така е - човек като заобича да му навират микрофон пред устата, не се успокоява докато не му го наврат добре наплюнчен от обратния край на храносмилателния канал!
8
14
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ние откога ви обясняваме що за стока е тоя, ама вие сд съсипахте да го слушате!Поредният ви спасител, който ви наведе за едно бързо!После що всеки си разиграва коня с вас, шушумиги.Ей това ви е вечният избор. Да биете умните като Мутафчийски и да възхвалявате тиквите като Мангъров!
7
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоз е рептил, на снимката ясно личи как в момента сменя кожа
6
5
 
13
 
! Отговори
Норге преди 3 години
Мангъров, до днес много те харесвах! Още съм ти благодарен, че преди години спаси сина ми като само ти разбра от какво боледува. И го излекува, Мангъров! Винаги ще ти свалям шапка като специалист, но като човек те харесвах до днес! Бъди здрав и лекувай хората, Мангъров! Поне това го можеш!
5
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Комуниста си остава комунист цял живот.
4
10
 
16
 
! Отговори
Прилича на Урко от преди 3 години
Прилича на Урко от планетата на маймуните
3
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Само *** не си променя мението"За това тука е прав, справка нашите русофили, тяхното мнение не се променя :))))))
2
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Руски диверсионен агент
1
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Прилича ми на герой от Междузвездни войни