Семейството на Мангъров го смъмрило, че иска да е депутат

Само идиотът не си мени мнението, каза инфекционистът
27 яну 2021 18:00, Нели Христова
81
Семейството на Мангъров го смъмрило, че иска да е депутат
Снимка: БГНЕС

Смъмряне от семейството са първите реакции, които получил доц. Атанас Мангъров, след като по-рано днес стана ясно, че той е сред номинарите за депутати от партията АБВ. Това разказа пред "24 часа" самият Мангъров.

Още по темата

"Много ми се карат от семейството, но нищо ще го преживеят. Карат ми се, защото смятат, че политиката е мръсна работа", казва началникът на COVID отделението в Инфекциозна болница в София.

Само преди месец доц. Мангъров заяви, че няма никакво намерение да се кандидатира за депутат от АБВ, каквито бяха очакванията, защото по-рано през годината бе на обиколки из страната заедно с председателя на партията Румен Петков. Днес сутринта обаче си сменил мнението. От ръководството на АБВ му се обадили с покана да влезе в листите им и той се съгласил.

"Както казваше нашият, старият професор Киров: "Само идиотът не си променя мението", казва инфекционистът. Мотивацията да си промени мнението идва от настоящата здравна обстановка. Все още не се възприема като политическо лице и няма да става член на партията. Не знае в кой изборен район е номинацията му и не е наясно дали е водач на листата.

"В момента разграничението не е толкова между леви и десни, аз никога не съм бил ляв. Разграничението е между тези, които са "за" COVID, "за" мерките и всичките щуротии, които са обхванали целия свят и тези, които са против COVID и против мерките. Там е разграничението между силите в момента. Най-десните на хартия се водят про тези мерки, а тези, които се водят също на хартия леви, са против тези мерки. Там трябва в момента да се търси разграничението в обществото и евннтуално да се стигне до някакво организиране, защото цялата тази история не може да продължава по този начин", коментира още доц. Мангъров.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
1
 
0
 
! Отговори
не преди 3 години
Политиката ще го омерзи и съсипе като лекар.Лично мнение.
54
6
 
4
 
! Отговори
браво преди 3 години
Добре е да има един разумен човек в Парламента!
53
2
 
4
 
! Отговори
Маската преди 3 години
стана новия символ на тиранията и терора !!!
52
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Накря висрусът ще си отиде,като всяка пандемия ..стадото ще се ваксинира ..
51
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Подкпепям ви доц. Мангъров. Знаете истината за вируса. Знате, че имунната система може да се справи с всичко.
50
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Бау Значи и вие сте неприятен.Защото това което виждате, е вашето собствено отражение.
49
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
По-важен е въпросът, защо непрекъснато ни навирате този сенилен старец с неговите чайчета и прегръдки.Време му е за пенсия, а не за медийни изяви.И не. Ако си си променил мнението, пак няма гаранция, че не си ***.
48
5
 
13
 
! Отговори
Off преди 3 години
Странен човек, кога да му вярваш, ако непрекъснато си сменя мнението?
47
0
 
6
 
! Отговори
мхм преди 3 години
защо абв? само ще му падне рейтинга.. тия мършляци там, явно събират антиваксъри в абв
46
7
 
6
 
! Отговори
бацо преди 3 години
Този е за публино ване на жълтите павета пред парламета - А тия калинки дупедат за пари щели да го правятл ХаХаХа. Мангър - колко хора си заминаха заради твойте виждания и разбирания бе *** долен! А за капак като опря ваксината до твоята кожа - просто се избяга и взе да се оправдаваш. Няма да гласувам за партия, която припознае този ***!
45
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е то за АБВ не гласува никой. Предвид факта, колко народ има в тая партия и колко гласове имат на всички избори значи и собствените им родители и деца не гласуват за тях.
44
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Харесвам доцент Мангъров, защото е логичен, обективен, последователен и честен като лекар. Но никога няма да гласувам за него като представител на АБВ!Защото не ***.а, а само умрелият не си сменя мнението и се опасявам, че честният и почтен Мангъров ще направи място на лоялния Мангъров...
43
2
 
17
 
! Отговори
1 преди 3 години
Не искам да се занимавам с политика но ще ставам политик.Не съм ляв, но ще ставам политик в лява партия.Не гоня интерес (е, това беше , когато не се знаеше, че ще става политик).Мангъров: Това е обикновено простудно заболяване.Мангъров: Ще отмине до лятото, ако не стане ще си скъсам дипломатаМангъров: В Италия и Испания хората умират защото са сухи съчки. При нас такива нямаМангъров: Ще постигнем от само себе си стаден имунитетМангъров: САМО БСП!!!!
42
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Бау"Неприятен човек. Такива хора стават ... политици."А приятните хора какви стават? Май никакви. Ни се виждат ни се чуват.
41
9
 
25
 
! Отговори
Бау преди 3 години
то се очакваше ... Неприятен човек. Такива хора стават ... политици.
40
12
 
5
 
! Отговори
Активист на БСП преди 3 години
Убеден съм,че има повече знания от Лъчо Мозъка...
39
0
 
18
 
! Отговори
Коко преди 3 години
Къф депутат, министър иска да е Мънгизов, министър.
38
0
 
31
 
! Отговори
да жювей! преди 3 години
Що ли не съм изненадан!?
37
5
 
36
 
! Отговори
Брей, ти да видиш преди 3 години
Кандидатът за депутат от листата на антибългарската АБВ Мангъров е доказателство за това, че никога не е късно да станеш за резил !Иначе АБВ са под черта, така че - излишни напъни .....
36
25
 
4
 
! Отговори
пожелание преди 3 години
Свестен човек е и пака ще си вдигне пенсията .Поне няма да краде като останалите 239 мафиоти !