Нинова предлага пет стъпки за силно българско земеделие

"Имаме прекрасни природни дадености на води и плодородни почви"
30 яну 2021 14:56, Елка Василева
168
Нинова предлага пет стъпки за силно българско земеделие
Снимка: архив, БГНЕС

COVID кризата още повече доказа необходимостта от сериозна промяна в селскостопанската политика. Трябва да дадем категорична държавна подкрепа на българските производители на храни. Имаме прекрасни природни дадености на води и плодородни почви, които не се използват по предназначение. Предлагаме бързи действия в пет стъпки, заяви Корнелия Нинова при посещението си в Кюстендил, цитирана от пресцентъра на партията.

Лидерът на БСП е конкретизирала стъпките: изграждане на напоителни системи, гарантиращи поливното земеделие; насочване на по-голяма част от субсидиите към производство на плодове, зеленчуци, мляко и месо и към малките и средни фирми; изграждане на мрежа от фермерски пазари с пряк достъп на производителите с цел намаляване на прекупвачите и оскъпяването на стоките; подкрепа за биоземеделие с нулеви ставки на ДДС за храни, изработени само от естествени суровини без следи от консерванти, заместители и подобрители; създаване на електронна борса за онлайн търговия на земеделски продукти.

Сред новите попълнения на партийните редици на БСП в Кюстендил са и млади фермери, които подкрепят политиките за подкрепа на българското земеделие на председателя на партията Корнелия Нинова.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


168
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
122
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе, не разбрахте ли, че Славчо Трифонов е приятел на Десислава Радева, не на Нинова? Деса и Славчо правят нова партия. Не случайно Десислава Радева завърши политически патологии в Америка. Тя ще тр-упяса всички партии в България и от мерак да стане патоанатом се объркала в специалностите , та записала Политически патологии. Готвят я за Президент. Ще се състезава с Луна. Стой , та гледай само какви политически трупове изпълзяват над т.инят.а!
121
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много лошо впечатление ми направиха две от статиите им в bstv. Моментално ме отказаха да гласувам за тях!
120
0
 
1
 
! Отговори
Янков преди 3 години
До 114. И аз това исках да кажа. Може би не сте разбрали.
119
1
 
6
 
! Отговори
Слави Трифонов преди 3 години
И допълва:Г-жо Нинова, мисля че ви е малко късно да бъдете котарака Леополд. Вие отдавна сте си избрали да бъдете от другата страна. С вас, г-жо Нинова, стоим от двата бряга на реката. Така фактите с хипотезата на някой под мен в коментарите са нелепи след изказването на Трифонов. Sorry!
118
2
 
10
 
! Отговори
Слави Трифонов преди 3 години
Госпожа Нинова щяла да ме покани да обсъждаме честността на предстоящите избори. Мила ми, госпожо Нинова, Бойко Борисов управлява от 2009 г. Вие имахте на разположение 11 години да направите много за честността на изборите, тъй като бяхте вътре в Парламента. Но вие не направихте нищо, защото сте част от статуквото, обръща се Трифонов към Нинова.
117
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Слави Трифонов към Нинова: Приличате ми на котарака Леополд от едно руско анимационно филмче Цирка е пълен. Хахаха Ребята, давайте жить дружно! На вас няма нужда да ви го превеждам, но въпреки всичко ще ви го преведа: "Момчета, нека да живеем задружно". Това написа Слави Трифонов в обръщение към лидера на БСП, което публикува във Фейсбук.
116
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Както Тръмп е руски агент, така и Нинова с Радев са вербувани да служат на чужда държава."Щото пък мистър Чекмедже служи на България като се навежда пред САЩ.
115
0
 
1
 
! Отговори
до 125 преди 3 години
Фактите говорят друго, а именно след отказа на Слави Трифонов да се включи в отбора на Корнелия Нинова, сценарият за обединяване на управляващите и проправителствените партии увеличи шансовете си.
114
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Корнелче, ти нали щеше да ставаш санитар? Какво стана? Май не си държиш на обещанията.
113
13
 
2
 
! Отговори
Lazar преди 3 години
Нинова ще бъде на власт следващите 4 години.Запишете си някъде и ще бъдете учудени от резултата.Запомнете,че не всеки богат е *** и не всеки беден е честен. Костов изигра пъкления си план и сега всички бесепари са ***. Ако авгиевите обори не бъдат почистени какъв ред ще има ,затова е и чистката в БСП. Не повтаряйте като папагали.Никога няма да се върнат ТКЗСТАТА .Нинова е умна и действена жена .България трябва да произвежда храната си сама.Стига сме купували *** на италианци и ...
112
11
 
1
 
! Отговори
БСП преди 3 години
Следващото правителството ще е коялиция БСП, ДОС и Слави!!!ФАКТ!
111
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Както Тръмп е руски агент, така и Нинова с Радев са вербувани да служат на чужда държава.
110
1
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Имам чувството , че мои съмишленици от ГЕРБ не са прочели докрай поста ми под под 110 и са ми сложили минуси.
109
5
 
1
 
! Отговори
Мяу преди 3 години
Свободно сдружаване!!Свободна търговия и цени на земята!!
108
6
 
1
 
! Отговори
Мяу преди 3 години
Свободен пазар е цените да не се повишават изкуствено , кактоправят от Герб, а да се определят от пазара _ има ли го нещо и цената му да се повиши, или го има пренаситено, и цената му да падне. А не вие с вашите регулатори да вдигате безкрайно цените и да си пълните дебелите гуши, както в момента прави Герб, както прави и ЕССР. В резултат на това, неоправдано високи цени на хранителните стоки, които пълнят гушите на соц.чиновници. Затова се усеща как в ЕССР не могат да изхранят соц. Търтеи
107
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На БеСеПе стъпките ги знаем. Казачок или стъпка напред 2 назад. xD
106
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Благодарение некадърността и алчността на Нинова ГЕРБ се бетонираха, и Борисов трябва паметник да и направи. На 12.09.2020г.за изборите БСП разнасяха кутии за обувки вместо урни,а в къщите влизаше Евгений Белий сам. Месеци преди това се сбиха нещо с Кирил Добрев с юмруци и се п.суваха като каруцари. Тези с нокти и зъби се бият вътре в партията за власт.След 12.09.20г.направиха кланове като избраха дъщерите на най-видните в партията и така цъфна фалшивата диплома на Десислава Йорданова от ПУ П.Х.
105
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И защо аджеба нинова не бъде раследвана от къде има толкова много пари да си позволява такъв лукс каде дават такива сладки
104
2
 
14
 
! Отговори
Мяу преди 3 години
Г_жо Нинова, има само една стъпка за оправяне на селското стопанство: СВОБОДЕН ПАЗАР И КОНКУРЕНЦИЯ! Нищо друго не работи. Изпробвахте го 55 години в БГ.
103
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не ако си говорим истината малко в повече ми идва ако си говорим честно човек където си няма грам напонятие от земеделие да дава *** предложения.като те и сега нивите си имат напоителни системи и то ти да видиш от 20 годинихора които нямат един ден стаж и работа защото политиката нее работа особено за крадливи анонимни марзеливи милионери като нинова които са там да източват пари от вече малкото останали българи в тази пропаднала държвава.