НФСБ изненадани от решението на ВМРО да се явят самостоятелно на изборите

Валери Симеонов е бил уведомен за разделението
4 фев 2021 22:25, Нели Христова
27

ВМРО ще се явят самостоятелно на парламентарните избори. Как реагираха от НФСБ?

"Бяхме уведомени от нашите коалиционни партньори от ВМРО, че те са взели решение да се явяват самостоятелно. Ние ще направим същото най-вероятно. Донякъде решението ни изненада, ние знаем, че във ВМРО е обсъждан този въпрос. Както и, че членовете на партията са приели такова становище, стъпвайки на резултатите от местните избори през 2019 г.", каза депутатът от НФСБ Христиан Митев в студиото на "Денят ON AIR".

Той подчерта, че те са приели решението им и им пожелават успех на изборите.

"Решението е взето тези дни. Имат колективен орган, който взема окончателните решения и който разглежда становището, което е представено от организациите по места", допълни Митев пред Bulgaria ON AIR.

На въпрос дали съжалява, че ще се явят отделно, той отговори: "Да, защото тази коалиция беше успешна, а също така двете биха имали по-добър резултат заедно, отколкото поотделно."

Депутатът призна, че за разделението е бил уведомен от Валери Симеонов.

"Доколкото знам и от изявленията на г-н Каракачанов, това решение е окончателно. Явно са направили анализ и са стигнали до становището, че могат и сами да се справят с прескачането на 4-процентовата бариера. И не е необходимо да се коалират", коментира още Христиан Митев.

Народният представител смята, че тези избори ще са много непредсказуеми и ще има много изненади. И посочи, че на този етап не са обсъждали въпроса дали ще се коалират с друга партия.

"Очакваната трета вълна се преформатира в ниска избирателна активност. Никой не може каже какви ще са възможностите за срещи с избирателите. Такива съществуват, но те са силно ограничени. За съжаление, очакваме компроматно-негативна кампания, ще слушаме повече обвинения между политическите сили.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
3
 
! Отговори
Ами много просто ! преди 3 години
Искат да се по този начин елегантно да се оттеглят от управлението на този етап !И да не понасят повече негативи, до по-добри времена !
18
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ГЕРБ и ОП най добрата управляваща коалиция през прехода!!!!!
17
2
 
2
 
! Отговори
вмро преди 3 години
знаят че коалицията е провал и търсят вратички за влизане в зоната но за субсидия и сами да си е харчат
16
4
 
5
 
! Отговори
Койчо преди 3 години
Решението е взето след като боко чекмеджето им е показал среден пръст
15
4
 
8
 
! Отговори
Майна преди 3 години
Това решение на Вмро е ЕДИНСТВЕНО В УСЛУГА НА БСП. АКО ВМРО СИ ВЪОБРАЗЯВАТ ОБРАТНОНО - ЯКО СА ГО ЗАКЪСАЛИ С ГЛАВНИЯ МОЗЪК.
14
4
 
4
 
! Отговори
ПоЗдравзаНФСПАСбоко преди 3 години
Няма спасение заНацистите и Фашистите за Спасение на Боко, *** на задкулисието, в далаверата. Син на на агент от ВКР ,Комсомолски сикретар , Син на активни борци , но го отхвърлили за членство в БКП заради харатеропатия , Шеф на Подкрепа , мерак за шеф на СДС , но разкрили ,че е син на комунистическо ченге от ДС.Заерязал децата си след смъртта на майка им, станали наркомани .Той съжалява ,че пукнали от свръхдоза , ами го позоряли.*** го на ББ, лижи на *** .Човекомразец
13
6
 
6
 
! Отговори
Болни Инвалиди-НЕ преди 3 години
За какво му е на Каракачонов Винкел на шията , да го брули вятърътна народната любов, на мостика в Бургас , при съпровод на песновката "Бургаски вечерииии...Далаверката да са кУалира с бялата Златка , белкин стигнат тормозената кметица Иванчева ,която ги би на последните избори.Не може за си мизантроп , *** , нищо добро да направиш за народа си , само ЗЛО.С чокойският си манталитет и с подчинените му аргати -дупетати от ТВ СКОТ , може само глухи и слепи дас объркатХуманизъм ЙОК,черкезино
12
3
 
4
 
! Отговори
Така преди 3 години
Така Герб се лишават от съюзници и не могат да направят правителство - няма да имат мнозинство в парламента. Прозрачен е замисълът на Решетката. Бсп + вмро + дпс = новото оф срещу Герб. А и ако Герб извади нова цецка срещу радев , то ще бъде голям смях.
11
0
 
6
 
! Отговори
До 10 преди 3 години
Сакън, какво говориш!Та ние ако сме 20 милиона ще се избием,свили сме се до три и не се понасяме ама вече няма на къде! Утре ще сме не бедни и богати а скъсани и щастливи!
10
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Бананова републикаЕеее....:) Много си жесток към "патриотите", много смирен ми се струва Митев, но винаги може да се присъидинят към кораба-майка ГЕРБ, да не правят мили очички пред простолюдието :)
9
6
 
7
 
! Отговори
Решетников преди 3 години
Браво на Вмро! Молодцьй!!!
8
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
WC-то, на село!
7
4
 
9
 
! Отговори
ВМРО преди 3 години
ВЕРОЯТНО, АКО ИЗОБЩО ВЛЯЗАТ, ще управляват заедно с БСП. Те никога не са се изказвали изрично по този въпрос!!!
6
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кво ме интересува партията на Ф16 и еднополовите бракове ??? Патриоти са Възраждане и Атака .вмро са патриоти на вашингтон и брюксел .Всеки път гласуват против България в полза на брюксел и вашингтон. Ф16 ,южен поток (В Германия техните патриоти защитиха северен поток две) еднополови бракове в България .
5
7
 
10
 
! Отговори
Ясновидец преди 3 години
ВМРО е задействано от Руския домейн да направи така. По този начин НИТО ВМРО, НИТО НФСБ ще влязат в Парламента!!!! Това означава, че дори Герб да бъде ПЪрва политическа сила - няма да има с кого да управлява!!! Така втората полит.сила - Бкп ще може да направи следизборна коалиция с някои от другите дребни партии. Вмро вероятно ще е сред тях. ТОВА РЕШЕНИЕ НА ВМРО ВОДИ ДИРЕКТНО ДО БКП НА ВЛАСТ. ЧЕСТИТО НА ПЕЧЕЛИВШИТЕ!
4
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да се коалират с Атака.
3
6
 
17
 
! Отговори
кръпел преди 3 години
трапезните патриоте ке останат без трапеза и без македонска наденица
2
26
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Бананова републикаНищо им няма на патриотите,ВМРО е една от най-добрите партии.
1
5
 
19
 
! Отговори
Бананова република преди 3 години
Ще има нужда от работна ръка по нивите и тез години няма влезете в парламента . Прежалете се ..стига сте яли само кебапчета в правителствения бюфет . Мускулната треска ше е само ден , два . По добре от пандиза нали ?