Борисов: Като им се скарах, имаме 14 000 ваксинирани, нали нямаше желаещи?

Ангелов съм го оставил на опашките, допълни още премиерът
511
Борисов: Като им се скарах, имаме 14 000 ваксинирани, нали нямаше желаещи?
Снимка: БГНЕС

Видяхте вчера, като им се накарах малко, завършихме с 14 хиляди ваксинирани на ден. Ангелов съм го оставил на опашките, нали нямаше желаещи, а то опашки има. Това заяви премиерът Бойко Борисов.

"Като дойде ГЕРБ на власт, всички фондове започнаха да работят. Когато ние сме си свършили работата - оценките са най-добри и когато има риск - веднага казват, че това се дължи на несигурния резултат от изборите. Благодарение на добрите ни финансисти влязохме в европейския банков съюз. БСП имат шампиони по фалирали банки", каза още премиерът.

Още по темата

"Несигурният резултат от изборите би могъл да влоши положителната перспектива на рейтинга на България", каза Борисов. Той коментира новината, че международната рейтингова агенция Fitch Ratings повиши перспективата от стабилна на положителна пред дългосрочния кредитен рейтинг на България в чуждестранна и местна валута.

България е единствената държава, която повишава през февруари положителната перспектива на рейтинга, докато другите държави остават на ниво стабилна перспектива. Това съобщи здравният министър Костадин Ангелов.

Борисов се обърна и към финансовия министър Кирил Ананиев: "Благодаря ти и нека това да се има предвид, когато говорят за дългове, разруха, а ние имаме оценката да сме най-добри".

"Сред факторите, които биха довели до понижаване на рейтинга, е промяна в политическата обстановка, а именно да дойдат други и отново да се хапем, че сме върнали онези, и пак да се върнем назад. Ние сме с най-ниския дълг в Европа след Естония. Само преди два дни ЕК даде най-добрата си оценка за България. Най-големите агенции в света са подредили България като положителна и стабилна, и то в пандемична обстановка", каза Борисов.

 


511
Още от Избори за НС 21
Николова обеща "честен вот, без грам съмнение за манипулация"
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
404
1
 
3
 
! Отговори
Най-после преди 1 седмица
До Нощно шкафче
Абе стига с тая президентска опорка! Пробутаха на публиката един фалшификат и цяла година е в устата на любимия ви льотчик. За зло или за добро по-подходящ от Борисов все още няма и вие го знаете. Проблемът на Борисов е, че ви оставя да го ругаете и да се лигавите по улиците. Льотчикът на негово място би ви разказал играта. Демокрацията я превърнахте в анархия. Зарадвахте се на загиналото ромче, че ще имате повод да вкарате в смешните си протести малко ромска енергия.Нелепо нали!
403
0
 
3
 
! Отговори
Най-после преди 1 седмица
Борисов разбра, че го водят за носа и го превърнаха в лъжливото овчарче. Така се действа със замах! И по-често да чува Мангъров. И все пак Борисов закъснея. Тази решителност по-рано щеше да спаси много бизнеси. Но по-добре е от никога. Нощ го подвежда, защото гилдията така си прави далаверата. Пълно отваряне и без колебание. Борисов, имаш нужда от един Валери Симеонов до себе си! Дано да го разбираш!
402
1
 
2
 
! Отговори
Ха-ха преди 1 седмица
Я, ела на мен да ми се скараш?
401
1
 
3
 
! Отговори
stalinista преди 1 седмица
Опашки от желаещи за ваксина, щели да поставят 15 000 дози, вчера поставени 4000 дози. ***
400
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Негово Банкянско гьонсуратско Тиквочество Чекмеджан Барселонски пак се изказа!
399
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
има ли българска връзка в астра зенека?
398
1
 
6
 
! Отговори
Дааааа преди 1 седмица
Ваксини няма! С какво точно ваксинирате желаещите?
397
1
 
12
 
! Отговори
6 преди 1 седмица
С тия "зелени коридори "Борисов създаде голям хаос при ваксинирането !Опашки , мръзнене .Щеше да има компютърно записване -нищо .Така е ,когато пожарникар се пише лекар !
396
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Баце e шампион по казани лъжи за едница време :))
395
1
 
9
 
! Отговори
имах пост преди 1 седмица
срещу това недоразумение на снимката и ме изтриха.........пак.....ГЕРБ Е УРОДЛИВИЯТ РИМЕЙК НА БКП!!! ТРИЙ ТРИЙ И СЕ ОТЧИТАЙ НА ГЕРБАВАТА ПАРТИЙНА ЦЕНТРАЛА , ТРИЙ ТРИЙ БОКО ТИКВАТА ДА НЕ ТИ СЕ КАРА.................
394
1
 
15
 
! Отговори
Недоразумение преди 1 седмица
Абе аз се чудя Слънцето как изгрява без твоя помощ бре..
393
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
'Надзорният съвет на Националната здравноосигурителна каса (НС на НЗОК) прие правилата, по които ще се извършват плащанията за финансирането....... "В приетите правила се регламентира и заплащането по 10 лв. за поставена имунизация срещу КОВИД-19. Месечният размер на средствата, който ще получи всяко едно лечебно заведение, ще се определя от броя извършени ваксинации, регистрирани в Националната здравно-информационна система."
392
1
 
12
 
! Отговори
Хахахахахахахаха преди 1 седмица
Вече и Tyлуп ли цензурираме???

Много свободно и демократично, няма що!
391
1
 
11
 
! Отговори
Нощно шкафче преди 1 седмица
Е от гледната точка на пълно нощно шкафче....всичко е ок.
390
1
 
7
 
! Отговори
Хахахахахахахаха преди 1 седмица
Не е лесно да си гербер, когато ти се скара Вождът *** всеки партиен члeн е длъжен да се нареди на опашката за ваксина.

Чакайте да видим колко желаещи ще останат когато се свършат членовете на ГЕРБ и дежурните хипохондрици.

Не е лошо да си партиен члeн и да се облажиш с това-онова, ама в ситуации като тази, като те изкомандват за ваксина или за нещо друго, през носа ще им излязат откраднатите пари :)
389
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До Айде бе Нема лошо, някой от еса да не дойде да брои колко са ваксинираните? Тук ги одобрявам нашите лъжци,велики са! Важното е да се купуват ваксините им.
388
3
 
8
 
! Отговори
Пред паз лив преди 1 седмица
Ще.се ваксинирам. Чакам да открият ваксина за ваксината ,и тогава.
387
1
 
9
 
! Отговори
Айде бе преди 1 седмица
Отчет на Балтов от Пирогов - вчера ваксинирани 560 души. Отчетът Чекмеджан - вчера ваксинирани 14 000 души.
386
1
 
7
 
! Отговори
681 преди 1 седмица
Не не си вярва просто се опитва да му повярват на него,за да остане на власт ако може още мъъъъничко за цяла вечност!
385
2
 
10
 
! Отговори
хах преди 1 седмица
Ех вожде мутрашки....бил им се скарал нашият и имало 14000 набодени! Хах, ами вземи и им тегли един бой бре толуп, и тогава сигур ще се избиват кой да мине пръв, за да го бодат!