Борисов: Като им се скарах, имаме 14 000 ваксинирани, нали нямаше желаещи?

Ангелов съм го оставил на опашките, допълни още премиерът
20 фев 2021 11:07,
511
Борисов: Като им се скарах, имаме 14 000 ваксинирани, нали нямаше желаещи?
Снимка: БГНЕС

Видяхте вчера, като им се накарах малко, завършихме с 14 хиляди ваксинирани на ден. Ангелов съм го оставил на опашките, нали нямаше желаещи, а то опашки има. Това заяви премиерът Бойко Борисов.

"Като дойде ГЕРБ на власт, всички фондове започнаха да работят. Когато ние сме си свършили работата - оценките са най-добри и когато има риск - веднага казват, че това се дължи на несигурния резултат от изборите. Благодарение на добрите ни финансисти влязохме в европейския банков съюз. БСП имат шампиони по фалирали банки", каза още премиерът.

Още по темата

"Несигурният резултат от изборите би могъл да влоши положителната перспектива на рейтинга на България", каза Борисов. Той коментира новината, че международната рейтингова агенция Fitch Ratings повиши перспективата от стабилна на положителна пред дългосрочния кредитен рейтинг на България в чуждестранна и местна валута.

България е единствената държава, която повишава през февруари положителната перспектива на рейтинга, докато другите държави остават на ниво стабилна перспектива. Това съобщи здравният министър Костадин Ангелов.

Борисов се обърна и към финансовия министър Кирил Ананиев: "Благодаря ти и нека това да се има предвид, когато говорят за дългове, разруха, а ние имаме оценката да сме най-добри".

"Сред факторите, които биха довели до понижаване на рейтинга, е промяна в политическата обстановка, а именно да дойдат други и отново да се хапем, че сме върнали онези, и пак да се върнем назад. Ние сме с най-ниския дълг в Европа след Естония. Само преди два дни ЕК даде най-добрата си оценка за България. Най-големите агенции в света са подредили България като положителна и стабилна, и то в пандемична обстановка", каза Борисов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


511
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
359
2
 
3
 
! Отговори
Най-после преди 3 години
До Нощно шкафчеАбе стига с тая президентска опорка! Пробутаха на публиката един фалшификат и цяла година е в устата на любимия ви льотчик. За зло или за добро по-подходящ от Борисов все още няма и вие го знаете. Проблемът на Борисов е, че ви оставя да го ругаете и да се лигавите по улиците. Льотчикът на негово място би ви разказал играта. Демокрацията я превърнахте в анархия. Зарадвахте се на загиналото ромче, че ще имате повод да вкарате в смешните си протести малко ромска енергия.Нелепо нали!
358
0
 
3
 
! Отговори
Най-после преди 3 години
Борисов разбра, че го водят за носа и го превърнаха в лъжливото овчарче. Така се действа със замах! И по-често да чува Мангъров. И все пак Борисов закъснея. Тази решителност по-рано щеше да спаси много бизнеси. Но по-добре е от никога. Нощ го подвежда, защото гилдията така си прави далаверата. Пълно отваряне и без колебание. Борисов, имаш нужда от един Валери Симеонов до себе си! Дано да го разбираш!
357
1
 
2
 
! Отговори
Ха-ха преди 3 години
Я, ела на мен да ми се скараш?
356
1
 
3
 
! Отговори
stalinista преди 3 години
Опашки от желаещи за ваксина, щели да поставят 15 000 дози, вчера поставени 4000 дози. ***
355
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Негово Банкянско гьонсуратско Тиквочество Чекмеджан Барселонски пак се изказа!
354
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
има ли българска връзка в астра зенека?
353
1
 
6
 
! Отговори
Дааааа преди 3 години
Ваксини няма! С какво точно ваксинирате желаещите?
352
1
 
13
 
! Отговори
6 преди 3 години
С тия "зелени коридори "Борисов създаде голям хаос при ваксинирането !Опашки , мръзнене .Щеше да има компютърно записване -нищо .Така е ,когато пожарникар се пише лекар !
351
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Баце e шампион по казани лъжи за едница време :))
350
1
 
9
 
! Отговори
имах пост преди 3 години
срещу това недоразумение на снимката и ме изтриха.........пак.....ГЕРБ Е УРОДЛИВИЯТ РИМЕЙК НА БКП!!! ТРИЙ ТРИЙ И СЕ ОТЧИТАЙ НА ГЕРБАВАТА ПАРТИЙНА ЦЕНТРАЛА , ТРИЙ ТРИЙ БОКО ТИКВАТА ДА НЕ ТИ СЕ КАРА.................
349
1
 
15
 
! Отговори
Недоразумение преди 3 години
Абе аз се чудя Слънцето как изгрява без твоя помощ бре..
348
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
'Надзорният съвет на Националната здравноосигурителна каса (НС на НЗОК) прие правилата, по които ще се извършват плащанията за финансирането....... "В приетите правила се регламентира и заплащането по 10 лв. за поставена имунизация срещу КОВИД-19. Месечният размер на средствата, който ще получи всяко едно лечебно заведение, ще се определя от броя извършени ваксинации, регистрирани в Националната здравно-информационна система."
347
1
 
11
 
! Отговори
Нощно шкафче преди 3 години
Е от гледната точка на пълно нощно шкафче....всичко е ок.
346
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Айде бе Нема лошо, някой от еса да не дойде да брои колко са ваксинираните? Тук ги одобрявам нашите лъжци,велики са! Важното е да се купуват ваксините им.
345
3
 
8
 
! Отговори
Пред паз лив преди 3 години
Ще.се ваксинирам. Чакам да открият ваксина за ваксината ,и тогава.
344
1
 
9
 
! Отговори
Айде бе преди 3 години
Отчет на Балтов от Пирогов - вчера ваксинирани 560 души. Отчетът Чекмеджан - вчера ваксинирани 14 000 души.
343
1
 
7
 
! Отговори
681 преди 3 години
Не не си вярва просто се опитва да му повярват на него,за да остане на власт ако може още мъъъъничко за цяла вечност!
342
2
 
10
 
! Отговори
хах преди 3 години
Ех вожде мутрашки....бил им се скарал нашият и имало 14000 набодени! Хах, ами вземи и им тегли един бой бре толуп, и тогава сигур ще се избиват кой да мине пръв, за да го бодат!
341
1
 
3
 
! Отговори
ПсиХо преди 3 години
Маските по затегнато от ония със здравите ластици. И на два ката. Да пращят чак.
340
1
 
7
 
! Отговори
О преди 3 години
Пропаганда .