Борисов: Като им се скарах, имаме 14 000 ваксинирани, нали нямаше желаещи?

Ангелов съм го оставил на опашките, допълни още премиерът
20 фев 2021 11:07,
511
Борисов: Като им се скарах, имаме 14 000 ваксинирани, нали нямаше желаещи?
Снимка: БГНЕС

Видяхте вчера, като им се накарах малко, завършихме с 14 хиляди ваксинирани на ден. Ангелов съм го оставил на опашките, нали нямаше желаещи, а то опашки има. Това заяви премиерът Бойко Борисов.

"Като дойде ГЕРБ на власт, всички фондове започнаха да работят. Когато ние сме си свършили работата - оценките са най-добри и когато има риск - веднага казват, че това се дължи на несигурния резултат от изборите. Благодарение на добрите ни финансисти влязохме в европейския банков съюз. БСП имат шампиони по фалирали банки", каза още премиерът.

Още по темата

"Несигурният резултат от изборите би могъл да влоши положителната перспектива на рейтинга на България", каза Борисов. Той коментира новината, че международната рейтингова агенция Fitch Ratings повиши перспективата от стабилна на положителна пред дългосрочния кредитен рейтинг на България в чуждестранна и местна валута.

България е единствената държава, която повишава през февруари положителната перспектива на рейтинга, докато другите държави остават на ниво стабилна перспектива. Това съобщи здравният министър Костадин Ангелов.

Борисов се обърна и към финансовия министър Кирил Ананиев: "Благодаря ти и нека това да се има предвид, когато говорят за дългове, разруха, а ние имаме оценката да сме най-добри".

"Сред факторите, които биха довели до понижаване на рейтинга, е промяна в политическата обстановка, а именно да дойдат други и отново да се хапем, че сме върнали онези, и пак да се върнем назад. Ние сме с най-ниския дълг в Европа след Естония. Само преди два дни ЕК даде най-добрата си оценка за България. Най-големите агенции в света са подредили България като положителна и стабилна, и то в пандемична обстановка", каза Борисов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


511
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
299
2
 
7
 
! Отговори
РЕФЕРЕНДУМ! преди 3 години
Да направим едно гласуване и да се откажем поименно от ваксините и от лечението от КОРОНАта!Кой е ЗА да цъкне тук и да се обозначи!Що пари ще се спестят от тия ваксини!И ще дадат парите на неграмотните и некадърните - само и само да не пречат и да не крадат!
298
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Никога не гласувайте за народен човек --това е 100% измама. Звучи ли ви познато?Все едно да ивестираш пари в някакъв сайтв интернет без информация кой стои зад него.
297
5
 
13
 
! Отговори
Ха-ха преди 3 години
Баце да здължи всички гербави да се ваксинират!
296
2
 
4
 
! Отговори
Щерю преди 3 години
Не ми се мисли колко ваксинирани ще са, ако Бойко хване и набие някои...
295
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен #330Елементарно, Уотсън. Ние не сме бебета, а врели и кипели. Не мога да си простя, че допуснах да бъда повлечена от тълпата през 1989 година. Мислех си, че се пишеше истинска история.
294
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
L I B E R T A !!!! https://youtube/watch?v=ojTrHaOoa10
293
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всички хвалещи тук герб коментиса от платени *** на герб.Елементарно манипулиране нанаивно вярващите. Главната задачапред българския народ е свалянетона скрития национален предател борисовот власт и не може да бъде избегната,само отложена.
292
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ОСТАВКА! ОСТАВКА ! ОСТАВКА!
291
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не сте ли чували за проф. Иво Христов, д-р Пламен Пасков? Или те са интелигентни и не стават за заместници на Боко? Чак ме е срам.
290
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До toziЯ вземи и се накарай на вируса да избяга и не се върне вече.------Не може, заповедите се издават за целия свят, а не идват от България
289
1
 
10
 
! Отговори
tozi преди 3 години
Я вземи и се накарай на вируса да избяга и не се върне вече.
288
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Някой иска да седне на стола на Бойко,но дали няма да стане по-зле с Цецо и Радев,вместо Бойко? От Цецо хората се напикаваха от страх се родиха скованите от страх институции, следенето,подслушването,цецомобилите,разболяванията и умиранията, а Радев развяваше юмурук като при цветна революция,което означва анархия,кръв и смърт.Господи,пази България!
287
5
 
7
 
! Отговори
Койчо преди 3 години
Как няма да се повиши реитинга като боко е показал чекмеджето и казал че всеки българин има такова в къщи.И като видели инвеститорите си счупили краката да бързат да влагат пари и бизнес в България
286
3
 
7
 
! Отговори
Бедняк преди 3 години
още за 312. На нас не ни трябва "вие сте прости и аз съм ***" , който да обикаля с джипката из страната и да се хвали, а авторитетна личност, която да ни представя достойно навън, да вдъхва доверие сред другите държавници и представители на бизнеса и да привлича инвестиции. България плачи за инвестиции и за реформи не за някакви трохи в Кърджали или Бургас или Долно Надолище или не знам къде. Но ти щом обичаш точно такива типове ... Въпрос на вкус! Интересно какво ще кажат децата ти един ден?
285
4
 
13
 
! Отговори
До ВИНЕТУ преди 3 години
ЧЕКМЕДЖЕТАТА ВЪН.
284
2
 
16
 
! Отговори
Бедняк преди 3 години
за 312. На нас не ни трябва "народен човек"! В мойто село всички са народни и речника им е като Бойковият. На нас ни трябва интелегентен държаваен мъж. От 27 членки на ЕС, 26 от ръководителите имат най-малко по един елитен университет зад себе си. И смятаният за ексцентричан Джонсън (вече не е ЕС) се оказва един добър ръководител за острова. Всички тези 26 ръководители на своите държави избягват ловко компанията на твоят"пич", защото го смятат нещо като бездарен шут, не може и да ги разсмее1
283
3
 
3
 
! Отговори
100% преди 3 години
отрова
282
2
 
15
 
! Отговори
Св. Наум преди 3 години
До Анонимен 316Баце? Сам ли си говориш?
281
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Толупе ,само не ми се карай.Ако дойде друг строй воден от Путинист веднага ще отидеш на топло.
280
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На кого си се скарал бе ceлcки бек гноясъл? Ти си толкова пpocт, че чак луд!