Гърция обеща да реши проблема с тестовете на "Кулата"

След настояване от МВнР ще изчезнат ли опашките?
Обновена: 27 фев 2021 23:17 | 27 фев 2021 23:17, Веселина Йорданова
17
Гърция обеща да реши проблема с тестовете на "Кулата"
Снимка: БГНЕС

По указания на вицепремиера Екатерина Захариева посланикът на Република България в Гърция Валентин Порязов потърси спешно обяснение от МВнР в Атина, Министерството за защита на гражданите и националната гранична полиция относно въведените бързи антигенни тестове за шофьори на товарни автомобили на ГКПП с България, съобщи пресцентърът на Министерството на външните работи.

Още по темата
Посланикът ни е настоял пред гръцките институции за незабавно преустановяване на тази практика, тъй като тя противоречи на регулациите на ЕС.

Гръцката страна прие валидността на българските аргументи и пое ангажимент за преодоляване на проблема, съобщиха от МВнР.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не стига де им правят безплатни тестове г..о се прави и на интересен че уж бърза.стига с тази глезотия
7
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 13Понеже от написаното разбирам, че си много интелигентен обясни ми ,моля те, кога и как ти се подиграват???? Щото много се притесних, че ти се ОТЩЯ да одиш у Гърция ......
6
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До: 11Вирусът си е истински и е доста опасен. Обаче мерките разбира се, са измислени тотално.Не знам какво целят обаче и защо искат да ни контролират?Там, където имаше най-строги мерки, епидемията беше даже по-зле отколкото у нас - значи ефектът от тях е нулев!И не е нужно да сме професори и академици, за да го осъзнаем!
5
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какво пък толкова хубаво намират в тая Гърция??? Ай ше му се не види!!!Те ни се подиграват, ние им се кланяме ниско!Никога не съм бил в Гърция, а сега съвсем ми се отщя и кракът ми няма да стъпи там, дори да ми плащат!Бил съм на много места, и във Швеция много ми хареса, пак бих отишъл!
4
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо не се отразяват протестите по цял свят срещу ограниченията заради несъществуващия вирус и против ваксините които не са никакви ваксини? Само за последния час гледах видеота от протести в Алжир, Испания и Ирландия.Играта е дисбалансирана и либералите ще се срутят с гръм и трясък. Няма как да ви се получат нещата, Господ е написал програмата да е балансирана.Медузите като шорош може да се мислят за недосегаеми, но не знаят къде точно им е поставен капана и правят кафява ивица на гащите.
3
1
 
13
 
! Отговори
iron иза тора преди 3 години
Тестове за бременност със сменени надписи или умишлено приличат на такива? Важното е да има подсъзнателен импринт, че някой ви се подиграва.
2
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Maнгалски номера.
1
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Разбира се, че противоречи на регулациите на ЕС. Ама на елИните какво да се обяснява? Те са дървени философи. Реваха като фалираха. ЕС ги подпомогна. Сега се правят на велики.