Борисов: Дойдат ли БСП и ДПС на власт, фондовете и програмите заминават

Премиерът посети манастири, получили еврофинансиране
28 фев 2021 13:14, Елка Василева
298
Борисов: Дойдат ли БСП и ДПС на власт, фондовете и програмите заминават
Снимка: Facebook

Дойдат ли БСП и ДПС на власт, фондовете и програмите заминават, каза премиерът Бойко Борисов по време на обиколката си в манастири в област Перник. Посещението бе предавано във Facebook профила на премиера.

Борисов посети манастири, които са получили европейско финансиране и подкрепа от държавата за възстановяването си.

При посещението си в Пещерския манастир, община Земен, Борисов посочи още, че правителството прави много за църквите и джамиите.

"Искаме хората да видят какво се строи, защото съм убеден, че 90 на сто от българите не знаят за тези манастири и джамии", каза Борисов.

Преди това Борисов посети Жаблянския манастир. След посещението във Facebook Борисов написа: "200 000 отпуснахме за ремонт на Жаблянския манастир ''Свети Йоан Предтеча". Светата обител е в Конявската планина, близо до гр.Земен, и до нея се стига много трудно с автомобил. Затова и в момента участъкът до манастира се чакълира".

Премиерът посети Земенския манастир, както и манастира "Св.Пантелеймон" в село Смиров дол.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


298
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
201
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Я тоя стройния в дясно,да каже как бяха източени 50 милиона лева от правителствена болница за несъществуващи хоспитализации.Говорят мнимите болни.И само това да беше.
200
4
 
14
 
! Отговори
22 преди 3 години
Фондовете и програмите не са за Бойко и за ГЕРБ!По-добре си измисли смислена стратегия за изборите, а не ганьовски клюки.
199
17
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма, как БСП и ДПС да са на власт.Просто Бойко е решил да подразни глyпавитеТролове по сайтовете, които се мъчат да му свалят рейтинга.
198
16
 
5
 
! Отговори
Ossi преди 3 години
Това е факт, видяхме го при Орешарски. А за съжаление, България се държи над водата заради фондовете. Това трябва да променят ГЕРБ в следващ мандат. Иначе, само за да не спрат фондовете сега ще се гласува за тях. Да работят повече, че да има и за какво друго.
197
13
 
4
 
! Отговори
Ха-ха-ха преди 3 години
Няма, как БСП и ДПС да са на власт.Просто Бойко е решил да подразни глyпсвитеТролове по сайтовете, които се мъчат да му свалят рейтинга.
196
2
 
17
 
! Отговори
Paradise Lost преди 3 години
До Анонименс 0/10 палци (197 номер)Ей ***, 1992 година съм ходил до Унгария през магистралите на сърбите, знаеш ли какво е истинска магистрала, 6 платна ?????????????? Как може да лъжеш така бе ??????????
195
16
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гласуваш против ГЕРБ,получаваш всички ОФ ***!
194
5
 
16
 
! Отговори
Да му дават преди 3 години
расо и да остава там завинаги. Много ще му отива попска шапка.
193
3
 
22
 
! Отговори
Вуйчо Ваньо преди 3 години
Доган мое да е сякъв, ама го признах, като излезе и говори с хората при Росенец, макар и през оградата де, Мая пък си ходеше без охрана на протестите.Байче би ли се осмелил?!? Последно го псуваха във Варна и бързо бързо се шмугна в църквата.Е беше лятото в едно помашко село в Родопите, дето всички ги бяха строили като за манифестация на 1ви май.Давам ли по 50лв за пенсията?!?Давате давате маршал Борисов...И бурни аплодисменти...Абе цирк.
192
3
 
23
 
! Отговори
ЦСКА 1948 преди 3 години
Тивката дойде на власт преди 12 години защото се закани да въведе справедливост и ред. Обаче видяхме че нищо такова не се получи. Вкараха в ареста някой и друг олигарх, *** още никой не е осъден. Протакат делата защото знаят че не могат да ги осъдят. А Божков укривал данъци за милиони, обаче няма кой да го хване. Добре че ортака му се разсмърдя за тая работа.
191
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Яко ги е ковал в Брюксел, сега на всички ще спрат фондовете задето е ходил да кове и само той да е вечно на власт.
190
1
 
13
 
! Отговори
Джони Тест преди 3 години
Джоган и сега е на власт. Централката му взема милиони без да бачка, а имотите му на морето няма кой да ги барне. Сега го уреждат ивицата покрай сарая да не е статус на плаж.
189
3
 
18
 
! Отговори
Шопар преди 3 години
Хе-хе то при тиквата евро фондове не се крадът. Къщите за гости кво стана - има ли някой осъден?
188
2
 
13
 
! Отговори
Вуйчо Ваньо преди 3 години
Шайзето е, че няма за кой да се гласува...За Корнелия ли?или да дългия дето преди да се скарат с Байче за имот до Японския си бяха ортаци. За Шкемби ли с Калканджиева, или за магарешки и далавери Симеонов.Или пък пчеличката мая и трио фелациоо...Мамматта си еваало.Хвани единия - ритни другия.Яко сме я заббатачили
187
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 197Сърбите цъфнали и вързали при Вучич, нищо че имаше мащабни протести в Белград и тамошния диктатор се поболя :)))) Нас бомбардирали ли са ни Щатите, избивали ли сме хървати, босненци и косовари ? Ние си имаме изконна българска земя, те нямат, всичко е договорки с Великите сили навремето, знаем че не ги бива за войници :) Има един български израз - сърбе на върбе....хахаха
186
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ааа Борисов,тия вече не минават.Знаем как ти управляваш с ДПС-справка министерства,изцяло под контрола на ДПС и министри сложени чрез ГЕРБ от ДПС.А това че от Брюксел не ни наказват е че там са същите заспали корупционери като в България.Никой интелигентен вече не ти вярва.Затова ходиш по селата,само там бабите и дядовците,гласуващи като по бай Тошово време, още ти се хващат на глупостите!!
185
12
 
4
 
! Отговори
Православен преди 3 години
Народа никога повече няма да позволи БСП и ДПС да бъдат на власт!!!
184
2
 
14
 
! Отговори
Вуйчо Ваньо преди 3 години
След миналия 3ти март,който Байче посрещна при ердоганя, Дългия покани в шоуто си Осман Октай... Евала правя на тоя турчин.Рядко умен мъж, та той каза "Аз съм мюсюлман, но съм Българин и ме е срам от унизителното слагачество на ББ към Турция.Намерете го интервюто в нета ...На обесването на Васил Кунчев туллупа се изцепи "Честит празник българи..."Браво пиччага- нямам думи заклеАм се...
183
0
 
14
 
! Отговори
УУУУЖАС.... преди 3 години
ЧЕ ТО ОСТАНА ЛИ НЕЩО ОТ ВАШИТЕ КРАЖБИ 11 ГОДИНИ КОЛКО ЧЕКМЕДЖЕТЕ НАПЪЛНИХТЕ????????????? ? В БСП И ДПС ИМА МНОГО ПО УМНИ ОТ ГЕРБ ТАКА ЧЕ НЯМАМЕ НИЩО ПРОТИВ ДВЕТЕ ПАРТИИ ВЯРВАМЕ И НА КОРНЕЛИЯ НИНОВА - А ВИЕ СТИГА СТЕ ХИДИЛИ И СТЕ ГОВОРИЛИ ГЛУПОСТИ НИКОЙ НЕ ВИ ВЯРВА
182
0
 
17
 
! Отговори
До 199 преди 3 години
Имаме ли поне една качествена магистрала бе,герберуго?