БСП: ГЕРБ арогантно узурпираха кметското място в Мъглиж

Левицита твърди, че е имало купен вот
67
БСП: ГЕРБ арогантно узурпираха кметското място в Мъглиж
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

БСП остро разкритикува в своя нарочна позиция изнесените в медийни репортажи данни за неприкрито купуване на гласове от ГЕРБ на частичните местни избори в община Мъглиж на 28 февруари. От партията призовават в позицията за обединение на всички партии и формации, без ГЕРБ, за опазване гласа на всички граждани.

Още по темата

„Цяла България видя как ГЕРБ победи вчера на частичните местни избори в Мъглиж – с безпардонни и неприкрити манипулации. С употребата на хора и купуването на гласовете им.Телевизиите показаха във видеозпис, че всяка морална и законова норма е престъпена и погазена от ГЕРБ.  Показно, грубо и арогантно кметското място бе узурпирано и това стана публично достояние“, пише в позиция на партията.

БСП призовава всички, без ГЕРБ, да проявят остра нетърпимост към всички варианти и механизми на опорочаването на вота.

„Да се обединим и да се противопоставим на всички порочни практики за подмяна на волята на българските гласоподаватели – познати и нови форми на агресивно вмешателство в изборния процес“, зоват социалистите.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
5
 
20
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Маските бяха с цвят оранжево червен - явно социалисти са ги раздавали. Не им се получи кражбата на избора въпреки че пробваха пак костинбродската измама, и сега реват. Големият рев ще бъде на четвърти април.
33
5
 
19
 
! Отговори
голям бой ги чака преди 3 години
Комунистите още от сега ги започнаха!
32
6
 
22
 
! Отговори
наистина ли преди 3 години
А госпожо Нинова, не ти ли идва наум,че хората вече поумняха, мислят с главите си,разумни са и не се поддават на лъжите ти.Или смяташ,че като ревеш като мага**рица с крокодилски сълзи и някой ще се трогне от това?Хората не са стадо,което върви след първата овца право в пропастта, а имат глави на раменете си, сиво вещество,което използват в такива случаи.Колкото и да се опитваш да убеждаваш хората в противното,те сами виждат кое е добро за тях и кое не е.Не те е срам дори от лъжите,които каза.
31
2
 
7
 
! Отговори
ПЕНКО преди 3 години
ДАШНАТА БеСиПи КЪМ "МЪЖАГАТА " -ГЕР ЕБ : " НЕ МОЖЕ БАЗ ПРЕ ЗЕР ВАТИВ .... НЕ МОЖЕ БЕЗ ПРЕ ЗЕР ВАТИВ " !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
30
4
 
6
 
! Отговори
Амет преди 3 години
Хасмукар ве дасове само герп!
29
4
 
17
 
! Отговори
посмях се добре преди 3 години
Предварително се пробват дали ще им мине номера на изборите,че както се очертава..."гладна кокошка,просо ще сънува"... хахахах.Искат да наложат мнението си,че ето започват с кражбите омразните ни конкуренти,а ние сме такива води ненапити, честни, толкова милеем за народа, че на колене ще му паднем само и само да ни избере, за да крадем повечко и да се уредим добре.Само,че баламурниците вече се броят на пръсти,драга ми Нинова и манипулациите ти не вървят.Времето ще покаже,кой какъв е.
28
6
 
22
 
! Отговори
от село преди 3 години
Нинова орева орталъка за Мъглиж ,а за парламентарните ще се гътне като преяла овца.Насила хубост не става и раждала мома девица.
27
5
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За пореден път крадецът вика "Дръжте крадеца!"Точно вие ли ще сочите с пръст купуването на вота? Точно вие ли, които с безплатни кебапчета и бира си осигурявахте вота на малцинствата на не един и два вота?
26
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
БългРИНО, ПРИГОТВИ СЕ ЗА ОГРОМНИ ЦИРКОВЕ, ПО ВРЕМЕ НА ИЗБОРИТЕ. кАКВО ВИДЯХ ВЧЕРА ПО БНТ- ОРАНЖЕВА ТОРБА ОСТАВЕНА НА ВИДНО МЯСТО/НА ПО ВИДНО МЯСТО ОТ ТОВА НЕ МОЖЕ И ДА БЪДЕ/И ЕДНИ ХОРА, КОИТО ОСТАВЯХА В НЕЯ ОРАНЖЕВИ МАСКИ...ТОВА ДАДЕ ПОВОД МАЯ И БСП В ТЕХНИЯТ СТАР СТИЛ КОСТИНБРОДСКИ ДА ЗАЯВИ, ЧЕ ИЗБОРИТЕ СА МАНИПУЛИРАНИ С КОЯТО ОТВРАТИХА НАРОДА ОЩЕ ПОВЕЧЕ.
25
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Който плаща той поръчва музиката.
24
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
При такива конкуренти като Корнела, Гологлавия чалгар, отровното трио и пчеличката мая е ясно защо Борисов е вече 10 на власт.
23
3
 
28
 
! Отговори
Хохохоооо... преди 3 години
НАЙ-ОБИЧАМ, КОГАТО БСП ВИЯТ НА УМРЕЛО!ТОВА Е ЧУДЕСНА МУЗИКА, ЗА ВСИЧКИ ЧЕСТНИ БЪЛГАРИ!!!!ЧЕСТИТА ПРОЛЕТ НА ВСИЧКИ!ГОСПОД ВИ ОБИЧА!!!!
22
3
 
31
 
! Отговори
4epa преди 3 години
БСП ПРОБВАТ ДАЛИ ЩЕ ИМ МИНАВАТ НОМЕРАТА- УШ КУПЕН ВОТ !!!!! ПРАВАТ РЕПЕТИЦИЯ ЗА ПАРЛАМЕНТАРНИТЕ ИЗБОРИ !!!! ЗНАЯТ 4Е НЯМА КАК ДА СПЕ4ЕЛЯТ ИЗБОРИТЕ И ЗАТОВА ДА СЕ ОБЕДИНЯТ ВСИ4КИ - ТА БЕЛКИМ ВЛЕЗНАТ В ВЛАСТА - ТЕЗИ 29 МИЛИАРДА ОТ ЕС МИРА НЕ ИМ ДАВАТ !!!!!!!!!!!!!
21
3
 
31
 
! Отговори
БСП Газ пикаят преди 3 години
Бившият кмет беше от ГЕРБ/лека му пръст/ и настоящият кмет пак е от ГЕРБ!!!Срещу фактите и боговете нълчат!!!!Какви са тия жалки апели за ново ОФ????Айде ЪРььь У ЛЕВО!!!
20
2
 
28
 
! Отговори
отровна гад преди 3 години
Варненският депутат от БСП за България д-р Десислав Тасков, е бившият директор на болницата в Каварна, който снощи (28.02.2021 г.) беше разобличен от журналиста Васил Иванов в предаването "Разследване" на Неделята на НОВА, в тотални злоупотреби с пари на общинската болница и докарване до ръба на фалит с дългове за 600 млн лв!
19
4
 
18
 
! Отговори
Бау преди 3 години
загубят ли == купен вот :D Тръмпито и той така ... :D
18
2
 
2
 
! Отговори
Праведен преди 3 години
До АнонименЗанимай се с нещо друго, тук не ти върви или вземи да учиш нещо !
17
18
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
абе тууулупа току така власта нема да сдаде, кой си мисли че с избори ще изхвърли мутрите и техната креатура Баце, жестоко се лъже
16
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Властта се дава и взима от Федералното правителство в Брюксел.Еврофондовете се дават само на Васалното поместно правителство.
15
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това е ясно,само президента е избран честно,нищо че само тези избори организара ГЕРБ.