Борисов ядосан: Лъжци и манипулатори, никой нищо не е забранявал

Лесно е да коментираш свободата, ама трябва и работа, заяви премиерът
3 мар 2021 13:38, Ния Христова
434
Борисов ядосан: Лъжци и манипулатори, никой нищо не е забранявал
Снимка: БГНЕС
"Лесно е да коментираш свободата, но трябва и работа". Това заяви по време обиколката си из "Хемус" премиерът Бойко Борисов, предаде агенция "Фокус". Той коментира и тържествата по повод 3 март и политическите изказвания на президента Румен Радев.
 
"Няма по-красива гледка от работниците, които и на днешния ден с ръцете и труда си създават бъдещото на българина. Лесно е да коментираш свободата, ама трябва и да се свърши доста работа. По свободни надали са били българите някога", каза Борисов.
Още по темата
 
Премиерът отвърна и на твърденията, че са забранени честванията на Шипка: 
 
"Искат да изопачат думите, че някой им е забранил да празнуват. Тържества по време на пандемия никой не прави, а да се работи това е достойно. Фактът, че тези, които коментират са там, където искат, никой не им е забранил - такива лъжци, манипулатори. Аз обичам да показвам, това е българинът - работещ и правещ сам своята история".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


434
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
327
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кой е най- мразеният човек в България? Къде са парите на европейските данъкоплатци? Като си извън България аз като студент, като се каже името на българският премиер потъвам от срам.
326
2
 
21
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
до 337 " Изтуйан"! Амиии,там е проблема! Че той сам се избираше до сега! И тръбеше с години,Как " ПЕЧЕЛЕЛ" " ИЗБОРИ" след " Избори"! И как " мачкал комунистите" от БСП!Ами "ПЕЧЕЛЕШЕ"Защото българина спря да гласува! -:((( А това си е негово законно право! На изборите през тези 10 години,гласуваха масово.Полиция,пожарна и Администрацията на ГЕРБ! Пазеха си работните места и хляб! И както и да ги погледнеш.С роднините си стигаха едва 18 %.ТА КАК " ПЕЧЕЛЕХА" НАИСТИНА??Сетете се сами как! ГЛАСУВАЙ!
325
7
 
23
 
! Отговори
БАНко преди 3 години
СЕЛЯНИНА ОТ БАНКЯ ИЗМИСЛИ ,,РЕСТАРТ" И ТИКВЕНА КОНСТРИТУЦИЯ ЗА ДА ДРЪНКА ПРОСТОТИЯ НА ИЗБИРАТЕЛИТЕ ОТ ФАКУЛТЕТА И СТОЛИПИНОВО !!!
324
9
 
14
 
! Отговори
Истукан преди 3 години
Кой ви накара да го изберете този 3 поредни пъти. Много ясно, че ще е така, ако продължавате по същия дух.
323
9
 
19
 
! Отговори
666 преди 3 години
Съд и затвор за тоя!
322
5
 
18
 
! Отговори
Lina преди 3 години
Тая неща, ница бочка, и тя не усеща как и се подиграва цар плъх сарайски. Помъкнал мето обикаля с джипката и се излага.От портиера на пашата- толкова
321
7
 
27
 
! Отговори
помнещ преди 3 години
Едно мнение на човек,роден и живял през социализма! На времето др Живков,колкото и да се показваше по телевизията тогава,мутрата ГО ПРЕВЪЗХОЖДА ДНЕС! То почти всяка вечер И МЕДИИТЕ ВСЕКИ ДЕН "ПИШАТ"за него!Та др Живков НИкога Не каза " АЗ СТРОЯ ИЛИ ПОСТРОИХМЕ"!Той казваше тогава така.ТРУДЕЩИТЕ СЕ ПОСТРОИХА! Изказванията му бяха разбираеми за всеки нормален човек! Той НИкога не си позволи! Да нахока някого и чрез "екрана" да помаха показалец за назидание и укор! Това е специалитет на др Борисов!
320
8
 
26
 
! Отговори
Kit Chelin преди 3 години
До Анонимен Човече кьорав ли си или гербераст. Пътувай само от София до Правец и виж какви тунели и мостове са построени. Един мост се равнява на 10 строени по времето на твоя измислен вожд, да не говорим за Аспаруховия мост. Магистрала "Тракия" беше построена 3/4, др. Борисоооф дострои останалото и се похвали, че той я построил. За зала "Армеец" беше осигурено финансирането, проектирането и строителството на 80%" и нея си присвои. Колко язовири, пътища, АЕЦ и болници са построени преди него.
319
6
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хората си работят, ама тоя точно какво работи като отиде там и се снима не е ясно. Ще видим за колко време ще се разруши това дето го правят, че нещо всичко направено от тях бързо пропада
318
7
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
тоя какво работи освен да гледа страшно от великия си джип и да чака връзкарите да му ръкоплпяскат по команда
317
2
 
19
 
! Отговори
помнещ преди 3 години
до 328 Амиии сам прецени че БНТ все още е НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ! Макар и там да има Бойкофили които Не го крият! Всички останали са Бойкофилски! Промиват яко мозачетата на младите българи най вече! Ние помнещите борчето бивше,няма как да ни повлияят! -:)
316
4
 
29
 
! Отговори
Койчо преди 3 години
А кого осъдиха за лъжа бе бойче
315
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво на Първа програма! И жалко, че друга държава прави документалните филми за нашата история! Срамна работа... честита да ни е родината на асфалта и всичко останало което не ми се изброява... тъжен трети март момичета и момчета...
314
7
 
38
 
! Отговори
Лойко преди 3 години
Жалка карикатура си без капка чест и достойнство ...обида за човешкия род въобще. Скрий се в някоя дупка и не се показвай.
313
5
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
има ли държавни служители тук, на 2500-3000 нето заплата, известни като герберастки ***?
312
1
 
12
 
! Отговори
Щирлиц преди 3 години
До ВасилДа не обиждаме третокласниците,те не са виновни.
311
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бочко що изби свинете, дето хората гледаха. На кой господар служиш?
310
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Kit ChelinИ къде са тези обекти, покажи ми ги?
309
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Къде се скри бе " Тонка"? Беше " ЦАР" от години в този "сайт" на властта? -:) Има ли "статии" за Борчето бивше и Ти беше тук!-:) Май и ти усещаш вече полъха на промяната?! Значи това за теб Тук е било просто "работа"? Очаквах да ми отговориш за " Страндцата".А ти бега с 200 от сайта! -:))))
308
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Такова дебелоочие не съм срещал