Борисов ядосан: Лъжци и манипулатори, никой нищо не е забранявал

Лесно е да коментираш свободата, ама трябва и работа, заяви премиерът
3 мар 2021 13:38, Ния Христова
434
Борисов ядосан: Лъжци и манипулатори, никой нищо не е забранявал
Снимка: БГНЕС
"Лесно е да коментираш свободата, но трябва и работа". Това заяви по време обиколката си из "Хемус" премиерът Бойко Борисов, предаде агенция "Фокус". Той коментира и тържествата по повод 3 март и политическите изказвания на президента Румен Радев.
 
"Няма по-красива гледка от работниците, които и на днешния ден с ръцете и труда си създават бъдещото на българина. Лесно е да коментираш свободата, ама трябва и да се свърши доста работа. По свободни надали са били българите някога", каза Борисов.
Още по темата
 
Премиерът отвърна и на твърденията, че са забранени честванията на Шипка: 
 
"Искат да изопачат думите, че някой им е забранил да празнуват. Тържества по време на пандемия никой не прави, а да се работи това е достойно. Фактът, че тези, които коментират са там, където искат, никой не им е забранил - такива лъжци, манипулатори. Аз обичам да показвам, това е българинът - работещ и правещ сам своята история".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


434
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
347
1
 
1
 
! Отговори
Mopcku_ преди 3 години
Мутро, що не отиде ти да ги речеш тия неща на Шипка, а прати трибуквената цензурирана абревиарута?
346
3
 
11
 
! Отговори
ОНЗИ преди 3 години
АБЕ ГОТИН БАЙ СТАВРИ ТЕ ЧАКА *** МУТРА
345
8
 
8
 
! Отговори
Minuva42 преди 3 години
Единия се катери веднъж годишно на Шипка да покаже, че е голем патриот, другия му отвръща от тунели и мостове, че трябвало да се работи...Това им е политическата програма - между това трябва да избираме...хващайте си парцалките и двамата и да ви няма!
344
5
 
22
 
! Отговори
Не го дразнете преди 3 години
Ядосан бил.Винету вечно си е ядосан.Ако не си съгласен с него много нервен става.
343
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Застроят къща и сложат трибагреника високо,тука едно знаме няма по тия калпави строежи,поне напразника бе ....!И тоя пишман инжинер като Доган,какво инспектира,какво експертно мнение дава, това ли му е работата или гледа да върви,че да пълни долапите, да се задави дано!
342
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Господи,прибери си тая банкянска вересия,че ни втръсна!
341
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ТОЛУП-ВЪН.Да се махаш.
340
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
При БСП е така; Едно се говори, Друго се мисли , Трето се върши.
339
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Премахнели си корупцията. То всеки ще се захване за работа.Рекетьорите; /Централното Отопление, Монополисти/ на ужким дружестава с оод с Безодговорно статуктво, оператори, Асоциации, Политически Номенклатури, . ../ Ще ОТПАДНАТБез да се изпълнява Върховенството на Закона
338
9
 
14
 
! Отговори
дидо преди 3 години
"Лесно е да коментираш свободата, ама трябва и работа, заяви премиерът" - тя и работата ти е толкова , видяхме те 10+ години , трагедия е
337
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Лойко - като си толкова работлив, колко пъти ходи до Народното Събрание в последните 2 години? Или вече си забравил, че сме парламентарна република?!?
336
5
 
15
 
! Отговори
az преди 3 години
То си личи колко си българин, на връх Шипка единствено не са се качвали Сюлайман Паша и ти Бойко , да знаеш
335
1
 
7
 
! Отговори
Бай Коко преди 3 години
Работните на празник се познават.
334
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 348Абе разбирача? "Освободителите"ни защо ни отнеха Южна Добруджа и я дадоха на Румъния? За Македония няма да те питам. След изцепката от Сан Стефано, ако не бе Бисмарк, нямаше да има България. На Берлинския конгрес защо не е имало само български представители, след като ни се е решавала съдбата? Какво са ни освободили, като до 1908-*** сме васали на Османската империя! Защо празнуваме 3март. Представената на руското управление в България петиция защо не е видяла бял свят?
333
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не са препоръчителни! Никой не е казвал, че са забранени! "Като не сте мал нрете"! Никой не може да ви спре! Фигуранта не случайно го изхвърлиха от Естония като мръсно коте. Защо там не се прави на мъж?
332
13
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тъпa мутpa
331
12
 
20
 
! Отговори
ЧАО ШАЙКА преди 3 години
И не забравяйте шайкаджии... ПРОТЕСТА не е угаснал.ПРОТЕСТА не ви е забравил... ПРОТЕСТА тлее и ви чака и всеки момент ще избухне с още по голяма сила.... Де да имате нахалството и да направите правителство "TYЛYП-4, а започва тpичането и ще бъдете публично опозорени(eBaни) ...ей, събудете се и си бегайте по живо по здраво.Светът ще ви се стъжни, Бг-то ще ви е тясно.....ЧАО TYЛYП, ЧАО ШАЙКА, бай Ставри ви чака!!!!
330
0
 
16
 
! Отговори
Щирлиц преди 3 години
Уважаеми пасажери,затегнете коланите.Кацаме след пет минути,а самолетът е без пилот,защото го е страх от приземяването.
329
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Магистралката защо не е на шипка да падне на колене пред загиналите Руски освободители.
328
6
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Отменянето на тържеството е във връзка с постъпило до кмета на Габрово Таня Христова писмо от главния държавен санитарен инспектор Ангел Кунчев, в което се съобщава за повишаване на броя на новорегистрираните случаи на Covid-19 в страната" ... и после този човек на снимката се прави на ударен. Хептен за балами взима хората. Обидно е, наистина! Обидно е такъв човек да стои на кормилото на държавата. Хора, гласувайте! Дори и да не успеем, поне ще знаем, че сме опитали!