Борисов от Велинград: Досега нямаме неизпълнено обещание

Кирил Ананиев припада в момента на телефона, посочи премиерът
Обновена: 7 мар 2021 16:14 | 7 мар 2021 16:05, Красимир Ангелов
295
Борисов от Велинград: Досега нямаме неизпълнено обещание

Нямам неизпълнено обещание. Това заяви премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов по време на посещение във Велинград, става ясно от видеоклип в профила на министър-председателя във Facebook.

Още по темата
"Гледал съм много улици и много сме направили - стотици километри. Като гледам какви блокове са направени около улицата, се чудя как са направени без улицата. Защо не се прави и инфраструктурата? Направихме Околовръстното шосе. Доста неща се направиха. Отпуснати са пари за три учили в града. Колкото повече правим, толкова повече хората искат", заяви Борисов.

Той посочи, че не ходи никъде предизборно. "Досега нямаме неизпълнено обещание, затова като ме хванат, искат да правим. Кирил Ананиев припада в момента на телефона", пошегува се Борисов.

"Ние години наред правим пътища и има какво да покажем в отговор на чуждите празни предизборни приказки. Сега и Радев е в предизборна кампания, след като обяви, че е кандидат за президент", изтъкна лидерът на ГЕРБ.

По-рано в рамките на посещението си в село Кръстава Борисов посочи, че продължава изграждането на пътища, детски градини и водоеми, за да са спокойни хората в региона и да живеят добре.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


295
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
174
0
 
10
 
! Отговори
Снежа преди 3 години
Поздравявам Борисов с песен на Азис:Припев: ***! ***! ***! Сбогом, аз без тебе мога!
173
1
 
15
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Българино! Този индивид от времето,роден и живял през комунизма.И си легнал една вечер като комунист.И се събудил на следващият ден като "демократ"! Е Пунта мара,както казват Румънците! Престани да се занимаваш с този човек! Болна "личност"! Страдаща ОТ МАНИЯ за ВЕЛИЧИЕ! Загуби ни поне 10 г от живота! Гаранция! На тези избори.Излез масово и гласувай ЗА КОГОТО СИ ИСКАШ И СЕТИШ! Ще стои ПО ДОБРЕ ОТ ТАЗИ БИВША МУТРА Комунистическа! Твое право е! Той пак се надява на това! ТИ ДА НЕ ГЛАСУВАШ МАСОВО!
172
0
 
4
 
! Отговори
Сейржия преди 3 години
До До 181Ами че кой?Хамериканците ли ? Те имат имат да освобождават Ирак,Афганистан,че и себе си трябва да освобождават,....и изобщо целия свят,е ако може!
171
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Основният проблем е, че не помня абсолютно нищо да е обещавал, а около него винаги е имало само скандали.Да не говорим, че не смее да отиде в парламента да му задават въпроси.Толкова за обещанията му. Само хвърля наляво-надясно едни пачки наши пари и мучи "аз, аз, аз, аз дадох".
170
3
 
16
 
! Отговори
мак преди 3 години
Радев може да се кандидатира когато си иска и за каквото си иска, т.лупа и той се кандидатира, само той ли има право? На ... с джипка защо Радев му пречи още от първия ден на мандата? Празни приказки плещи т.лупа, предизборни и не само, кампания я води от година и има комфорта от медии, че го превъзнасят и отразяват. Не знае, какво е правомощия, какво може премиер и какво -президент. Умник, та дрънка и зло.бар.
169
0
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
И ще вметна само,че прибирайки се от Велинград,по посока София.Точна в 14 и 10. Спряхме поради катастрофирала Тойота джип металик.Беше събрала мантинелата в дясно,та почакахме и в 2 те колони автомобили около 30 минути.Беше с регистрационен номер от Южна България!-:) Който е бил там,знае за какво говоря!-:)
168
1
 
12
 
! Отговори
Пиарчо преди 3 години
Абсолютно вярно е ние от герб винаги си изпълняваме обещанията,просто защото нищо не обещаваме.Нещо като оня дето питал,;какво става с нашата работа както обеща,нашия същия за когото се сещате каза ГОВОРИХ С МОЯ човек той каза -ЩЕ ВИДИМ.Така,че засега се радвайте на висок икономически растеж!
167
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За вашите приближени на които сте обещали милиони ли става на въпрос? Щот леко към народа не се спазват обещанията.
166
2
 
17
 
! Отговори
ПРОСВЕТЕН преди 3 години
Добре че където живея пътищата не ги строи БОКО ТИКВАТА (АСФАЛТ ПАША по известен във тези райони) да се рушат малко след като са направени!!!!ПАТОЛОГИЧЕН ЛЪЖЕЦ във "Държава" със затихващи функции!!!Питай възрастните хора по селата колко "спокойно" живеят!!!Малко ги "пообират",но всичко е в реда на нещата!!!Жалък и *** доносник(агент Буда) и нагаждач!!! Щом такива "екземпляри" "управляват" Родината, сънародниците си заслужават "мизерията",в която "живеят"!!!!!!!!
165
2
 
19
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Това майтап ли е?-:) Точно преди 4 часа се върнахме със семейството ми от Велинград!-:)Та бяхме няколко дни там.Кога това бивше борче и мутра е било там,та нещо И НИЕ НЕ РАЗБРАХМЕ?-:)Нито жив полицай видяхме,нито калинките на др Борисов видяхме там.Тоя"инкогнито" ли е бил там?Щото дето тръгне става билни!То "кортежи и полиция"!Какво ли не?Днес не е 1 април нали?!Тоя днес може да каже че е бил на всякъде и са го посрещнали всякак!Ако беше там,щях гаранция да му подвикна.Мутро Оставка! Лицемер СИ!
164
4
 
13
 
! Отговори
Велик Лидер преди 3 години
Господ живот да му дава, още много суджуци и пържоли да хапва, че малко е отслабнал от неуморна работа!
163
0
 
1
 
! Отговори
до 180 преди 3 години
Дай тон за музиката, де
162
5
 
5
 
! Отговори
До 181 преди 3 години
А вие какво чакате,пак ли риснаците да ви освободят?
161
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Боко Тиквата е при кмета на Симитли в момента.
160
16
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Червените *** ***! Музика!
159
2
 
3
 
! Отговори
Бам Бам Ръбъл преди 3 години
Македонскио автор под егидата на ЦРУ е насочил педераскиот си меч към София и Букурещ!
158
3
 
12
 
! Отговори
Психолог преди 3 години
Спри с проверките на пътищата,колко народ утрепа с тях,ами инспектирай затвориTе, e така да свикваш!
157
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Боко Т,по правилно е да казваш не ,,неизпълнено,, а напълнено(шк)
156
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Джаба българоядецът си оглежда закуската.
155
1
 
17
 
! Отговори
dtrumppp преди 3 години
получавам главоболие от тоя оял се наглец