Борисов: Ден за смирение и надежда. Прощавам на всички, простете и Вие!

Премиерът обеща да не щади сили за опазването на здравето на хората
Обновена: 14 мар 2021 09:06 | 14 мар 2021 09:04, Камелия Цветанова
531
Борисов: Ден за смирение и надежда. Прощавам на всички, простете и Вие!
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

„Днес е ден за прошка, ден за смирение и надежда! Християните вярваме, че ако простим оскърбленията, огорченията и обидите, и на нас Господ ще прости. Прощавайки, вървим към спасението“. Това написа в официалния си профил в социалната мрежа Facebook премиерът Бойко Борисов.

Още по темата


"Повече от година полагаме денонощни усилия да преведем българите през ковид-пандемията, която всеки ден поставя света пред нови и по-трудни изпитания. Разбира се, винаги може да бъде направено повече и по-добре. Но както и досега - няма да щадим сили в опазването на живота и здравето на хората", казва Борисов.

„Многократно съм заставал пред Бог и пред хората, за да призная грешките си и да измоля прошка. Вярвам в мъдростта на народа ни и в Божията закрила. Нека бъдем по-добри! Аз на всички прощавам, простете и Вие!“, написа премиерът.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


531
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
323
2
 
3
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
До ПроСоТо-МЕНТЕ 364ама ти просто демонстрираш поговорката:-"Лудуморанема"!ега ти мизерията дето си!
322
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Те за тва си има една поговорка. Политиката е *** и човек е хубаво да не се занимава с това. Само, че когато човек е зависим от системата е хубаво да ги наградиш отрицателно.Еми може да няма значение кой подкрепяш, но не можеш да отречеш, че.народа им писна.Имам чувството, че цялата държава са агенти. Кой на Русия, кой на САЩ. Аз не знам дали има друга такава държава в която всеки да се интересува от политика.Имам познати в САЩ, които буквално не знаят кой какъв в СЕНАТА. Т.е. не им пука
321
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ПРАГМАТИКАТАБойко има общо с БКП колкото и милионите членове на Партията, които бяха там, защото това беше да си добър гражданин.Ако Бойко беше истинското БКП нямаше след промените да пази разни шефчета, а той щеше да е с куфарчетата с парите.
320
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 362Друго, и това е не по-малко важен въпрос, защото засяга цялостната ориентация на България: България е малка страна и за хубаво или за лошо, се налага да се имаме политика ориентирана към някакъв център. България е стара европейска държава и корените ни са европейски, което означава, че естествената ни политика трябва да е към Европейска принадлежност. Доста държави през вековете са се опитвали да ни откъснат от това, но ние не трябва да го забравяме.
319
7
 
4
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
Бойко, пращай шофьора на самолет в Масква да докара ваксината на колхозниците, предназначена за едър рогат доб'итък!Феновете на Блядостан знаят, че си бил комунист, знаят, че си имате приказка с Путин, ако им уредиш и съветската, пардон, руската ваксина, пак ще бъдеш премиер!!!
318
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 362Няма значение аз кой подкрепям.Ако си сериозен за това кой да подкрепиш, чети им програмите. Но не им чети обещанията, а дали имат визия за определени проблеми. Погледни, дали проблемите както са ги посочили са наистина такива, или някъде лъжат за това какво е реалното положение.Погледни за ПРИОРИТЕТИТЕ им. Нинова обикаля страната и обяснява в умиращи общини, които нямат НИКАКВИ производства, как щяла да прави нови болници. Това е популизъм. Няма пари за такива неща ...
317
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Искам да попитам тогава за кой. Мене ми е ясно иначе какво става, но тези от ГЕРБ не мога да ги разбера що за хора са. То не бяха скандали и чудесии. Искам да попитам ти кой подкрепяш също
316
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 360БСП докараха България до глад, чудовищна инфлация и долар от 3000 лева само едно от кратките им управления след промените.Корнелия е уволнявана за Корупция. Два пъти. Всички шефове в "социалната" партия БСП са милионери.Ако искаш да питаш още нещо казвай.
315
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хора не знам за вас. Никога не съм бил комунист, но по-добре БСП от колкото тия. Тотална анархия е в държавата. Аз съм млад, но искам да попитам имало ли е друга власт като тази ???Изцапана от какво ли не.Айде някой да отговори.Иначе лично аз се колебая между БСП, ИЗПРАВИ СЕ БГ ИЛИ СЛАВИ...
314
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До БорянаСега ще ти напиша много бавно, дано разбереш.ЕС НЕ Е СПИРАЛА никоя страна да преговаря за ваксини извън тези, за които преговаря съюза от името на всички страни членки. Ще оставя настрани, защо "примерите" ти бяха точно със страни, които вдигнаха шум покрай историята със Спутник, но е интересно, освен че сикаш да имаш избор, дали искаш да създаваш зависимости.Например, релевантен въпрос е, защо руснаците и китайците, ако искат да си продават ваксината, не си подадат документите?
313
0
 
4
 
! Отговори
Хцйжйжйжйж преди 3 години
До ВладимирОважителна?!?!? *** си ти моето момче!
312
3
 
2
 
! Отговори
Владимир преди 3 години
Вие се пише с главно "В" само в оважителна форма.
311
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ти не знам дали прощаваш, но народа така като гледам и слушам какво си говорят ще те наградят с отрицателен знак на изборите.
310
4
 
15
 
! Отговори
Сандо преди 3 години
Няма да има прошка за теб , престъпникО!
309
2
 
8
 
! Отговори
o/o преди 3 години
боко ,нормален българин не би ти простил, но пробвай да искаш прошка от бай Ставри -ти го познаваш -широко скроен и всеопрощаваш грехове но в центалният затвор.успех боко.
308
3
 
2
 
! Отговори
Боряна преди 3 години
До Анонимен 348Много бавно ще напиша за да разбереш. Пример с изброените държави дадох, защото те предпочетоха да вземат ваксини от всякъде където могат и взеха собствено решение. Показаха, че са държави и не чакат ЕС за разрешение. Аз предпочитам Пфайзер от ваксините, които ни разреши ЕС. Изобщо не ме интересува чие производство е ваксината. Но искам право на избор и тогава ще се почувствам европеец. Да, сега се чувствам втора ръка, защото някой друг решава вместо мен.Дори подписвам съгласие..
307
1
 
7
 
! Отговори
Боряна преди 3 години
До Анонимен 333Радвам се за теб, че където и да отидеш се чувстваш достоен европеец. Продължавай да се чувстваш както искаш! Сигурно имаш отговор и защо заплати, пенсии, здравеопазване, спорт, култура и пътища у нас не са европейски. Защо в Европа плащат на хората в локдаун, а у нас отпуснаха кредити? Защо толкова интелигентни хора избягаха? Преди СССР, сега ЕС и Америка.Кога ще изправим глави? Как мога да се чувствам нормален европеец като нямам нищо общо с нормалния европейски живот.Успех!
306
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Боряна"Аз през цялото време говоря за ваксините. Да каже "НЕ на ЕС" както направиха Словакия, Чехия и Унгария. Дадоха възможност на населението да получи и други ваксини, освен определените от ЕС."ХАХАХАХАХА.Нали искаше да се ваксинираш с ПФАЙЗЕР! КАКВО ОБЩО имат Словакия, Чехия и Унгария с това? Чакай да се сетя, ами че това са страните, които си поръчаха СПУТНИК! Ахахахахахаха. Толкова плоски лъжи бива, бива, но това .. Както казах, бананите, Спутника ... всичко води към едно ...
305
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Борисов, много малко хора ще ти простят. Повечето те проклинат. Човешките съдби, които си унищожил ще се върнат върху теб със страшна сила.
304
5
 
11
 
! Отговори
ОТКРАДНА НАД преди 3 години
5 МИЛЯРДА ЕВРО И СЕГА ИСКА ПРОШКА ОТ КОЙ И КОЙ ДА ТИ ПРОСТИ ПРОСТОТИЯТА?КОЛКОТО ЩЕ ТИ ПРОСТЯТ БРАТЯ ИЛИЕВИ ИЛИ ЛУКАНОВ?АЙДЕ ПРИ ЧАУШЕСКУ ДА БЯГАШ С ОНЯ КЪДЕТО СЕ КРИЕ В ХРАСТИТЕ?