Борисов: Ден за смирение и надежда. Прощавам на всички, простете и Вие!

Премиерът обеща да не щади сили за опазването на здравето на хората
Обновена: 14 мар 2021 09:06 | 14 мар 2021 09:04, Камелия Цветанова
531
Борисов: Ден за смирение и надежда. Прощавам на всички, простете и Вие!
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

„Днес е ден за прошка, ден за смирение и надежда! Християните вярваме, че ако простим оскърбленията, огорченията и обидите, и на нас Господ ще прости. Прощавайки, вървим към спасението“. Това написа в официалния си профил в социалната мрежа Facebook премиерът Бойко Борисов.

Още по темата


"Повече от година полагаме денонощни усилия да преведем българите през ковид-пандемията, която всеки ден поставя света пред нови и по-трудни изпитания. Разбира се, винаги може да бъде направено повече и по-добре. Но както и досега - няма да щадим сили в опазването на живота и здравето на хората", казва Борисов.

„Многократно съм заставал пред Бог и пред хората, за да призная грешките си и да измоля прошка. Вярвам в мъдростта на народа ни и в Божията закрила. Нека бъдем по-добри! Аз на всички прощавам, простете и Вие!“, написа премиерът.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


531
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
303
5
 
8
 
! Отговори
ОТКРАДНА НАД преди 3 години
5 МИЛЯРДА ЕВРО И СЕГА ИСКА ПРОШКА ОТ КОЙ И КОЙ ДА ТИ ПРОСТИ ПРОСТОТИЯТА?КОЛКОТО ЩЕ ТИ ПРОСТЯТ БРАТЯ ИЛИЕВИ ИЛИ ЛУКАНОВ?АЙДЕ ПРИ ЧАУШЕСКУ ДА БЯГАШ С ОНЯ КЪДЕТО СЕ КРИЕ В ХРАСТИТЕ?
302
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Боко ке падне!
301
4
 
2
 
! Отговори
Боряна преди 3 години
До Анонимен 333Аз през цялото време говоря за ваксините. Да каже "НЕ на ЕС" както направиха Словакия, Чехия и Унгария. Дадоха възможност на населението да получи и други ваксини, освен определените от ЕС. Ние обявяваме масова ваксинация, но ваксини няма. След което пристигат само АстраЗенека, които са спрени временно в много държави. За това "НЕ" става въпрос, извинявам се ако грешно съм написала. Но понеже заради това "покланяне" пред ЕС и аз пострадах, след като останах без ваксина.
300
5
 
11
 
! Отговори
Тикволандия преди 3 години
"Как може да бъде опростен грехът на този, който още притежава плодовете на своя грях?"Шекспир, "Хамлет"А чекмеджето на Бойко? И за него ли да му простим.
299
8
 
4
 
! Отговори
А Нинова,Радев, преди 3 години
хулиганстващите герои, влели се в партията със смешното име за изправящисе мутри кога ще поискат прошка за тормоза над гражданите? Сетих се,презлятото,на куково лято.Те няма защо да искат прошка,защото са безгрешни инад житейската суета.Някой да е чул комунист да иска прошка?Нещо повече,може да пожелаят ние да им искаме прошка.Прошка затова,че сме ги търпелида въвеждат хаос и безредици,да плюят по медиите,да хвърлят отпадъци исквернят държавни символи,да пречат на гражданите.Прощавайте!
298
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Скоро при бай Ставри
297
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
КАК Д А ТИ ПРОСТИМ КАТО И ОТ ВАКСИНИТЕ-ЗДРАВЕТО НА ХОРАТА ПРАВИШ ДАЛАВЕРА В БЪЛГАРИЯ ВСИЧКИ ЗНАЯТ КОЙ Е ПОРЪЧАЛ И НА КОЙ Е РОДНИНА.ИМА ЛИ НЕЩО ДА НЕ НИ ЗАКОВЕШ НА ПОСЛЕДНО МЯСТО
296
1
 
4
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
До до ПроСоТоимаш предвид напъна на МЕНТЕТО-герботлрол,който драска от моя ник?-327 ?..това е една нещастна ,незадоволена "чаршафено" гербомажоретка.Аз вече не й обръщам внимание...
295
2
 
3
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
До Анонимен335ай,верно че сай изрепчил с тая простотия Мутрьо!Добре че видях какво си написал,защото малоумията му от статията не ги прочетох..
294
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Повече от година полагаме денонощни усилия да преведем българите през ковид-пандемиятаИ заради кръчмарските гласове обрече хиляди да умрат. Кризата през април и май ще надмине с много починалите от вълната в края на миналата година.
293
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Многократно съм заставал пред БогХахаха ... мислех че само Исус е правел този номер с възкресението, и то само веднъж. Антикомунистът и тук е Отличник.
292
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ИстуканНормалните хора имат висок жизнен стандарт. Неграмотниците и лентяите нямат, но това е защото са нискоквалифицирани и мързеливи, а не защото няма възможности.Никой не е казвал, че демокрацията значи наготово. Трябва да си го заслужиш и тогава е ЧУДЕСНО!
291
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Боряна"Нещо не се разбираме. Кой говори за излизане от Европа. Става въпрос, че сме втора ръка хора в Европа"ТИ, мила.Ето това са думи от твоя пост: "да кажете "НЕ" на ЕС"А това, че ти се чувстваш като "човек втора ръка в ЕС" си е твой проблем. Аз се чувствам пълноправен гражданин на ЕС и където и в ЕС да отида с мен се отнасят като такъв.
290
2
 
9
 
! Отговори
Истукан преди 3 години
Няма да му прости народът за това, че го предаде. Хората не ги интересуват магистралите му, искат висок жизнен стандарт.
289
10
 
3
 
! Отговори
Позитано преди 3 години
Браво!!! Давайте все така по ленински другари и другарки от форума ! Да покажем какви сме силни в плюенето и омаскаряването . Слава на БКП и лично на другарката Нинова и другаря Радев !!!
288
3
 
13
 
! Отговори
8 преди 3 години
Чакай бе аратлик!Ти нали беше съвършен,не си признал нито една грешка , камо ли грях , а искаш прошка !Това не е ли лицемерие и демагогия!?Бог не обича тези неща!
287
8
 
4
 
! Отговори
до ПроСоТо преди 3 години
Едно време майка и вуйчо са ги кръстили тайно в църквата. Страхували се хората да ходят на църква. На прадядо брат му беше отец (лека му пръст). На попа децата не ги приели да учат в университета защото попа бил предател на народа според БКП. Какво да кажат за Сирни Заговезни Нинова и Радев, като са комунисти?
286
2
 
8
 
! Отговори
Боко тиквата преди 3 години
да каже каде е скрил парите....
285
10
 
5
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
Борисов поне е запознат с християнската традиция да се иска прошка на Сирни Заговезни!Защо не чух *** и Румен Грипенов Решетников да искат прошка?Дали защото са петолъчници, а петолъчниците нито вярват в Бог, нито грешат???Товарищи?
284
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
МаяМа от любов по Борисов дори на този светъл празник цял ден се занимава с джипката на Бойко. Вкараха джипка в офиса на новата и партия. То бива, бива.. ама влюбена бабка да се излага нещо идва в повече. Качила си клипа в профила бабката без срам от децата и съпруг 2 :D Хората коментират колан за 930 щ.д. с марката "Ерме" на един от сътрудниците. Някой налива доста пари в тези партии фантоми. Триото открадна 100 000 лв от даренията за протеста. Крадеца вика дръжте крадеца.