Борисов: Ден за смирение и надежда. Прощавам на всички, простете и Вие!

Премиерът обеща да не щади сили за опазването на здравето на хората
Обновена: 14 мар 2021 09:06 | 14 мар 2021 09:04, Камелия Цветанова
531
Борисов: Ден за смирение и надежда. Прощавам на всички, простете и Вие!
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

„Днес е ден за прошка, ден за смирение и надежда! Християните вярваме, че ако простим оскърбленията, огорченията и обидите, и на нас Господ ще прости. Прощавайки, вървим към спасението“. Това написа в официалния си профил в социалната мрежа Facebook премиерът Бойко Борисов.

Още по темата


"Повече от година полагаме денонощни усилия да преведем българите през ковид-пандемията, която всеки ден поставя света пред нови и по-трудни изпитания. Разбира се, винаги може да бъде направено повече и по-добре. Но както и досега - няма да щадим сили в опазването на живота и здравето на хората", казва Борисов.

„Многократно съм заставал пред Бог и пред хората, за да призная грешките си и да измоля прошка. Вярвам в мъдростта на народа ни и в Божията закрила. Нека бъдем по-добри! Аз на всички прощавам, простете и Вие!“, написа премиерът.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


531
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
363
3
 
2
 
! Отговори
1 преди 3 години
др.борисов,българския народ нищо не ти е направил,че да му простиш,но ти с геноцида,който извърши ,никога ,няма да получиш прошката,на българския народ.
362
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Прощаваме ти Боци! И се готви за Борисов 4. Няма как да дадем управлението на България в ръцете на отровените мутри и ортакът им- фигурант!
361
0
 
4
 
! Отговори
МИЛЕН преди 3 години
АЗ ЗА КП И ШАЙКА НЕ ГЛАСУВАМ А ВИЕ
360
2
 
5
 
! Отговори
Нели преди 3 години
ОСТАВКААААА ЗАТВОООООООР
359
1
 
3
 
! Отговори
тиша преди 3 години
ОВЧЕДУШИЕТО Е СМИРЕНО ВЕЧЕ И ВИЕ СИ КРАДНЕТЕ КОЛКО ИСКАТЕ НЯМА КОЙ ДА ВИ ЗАКАЧА
358
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма дата на статията от Снайпер,цитат:Според източниците от ГД БОП след срещата в Дубай властта и паричните потоци ще се контролират от две тройки - "Таки, трибуквена групировка и Маджо" и "Цветелина Бориславова, Борисов и Пеевски".
357
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ТикволандияОт това,което прочетох току-що,разбрах,че ГЕРБ са прави,мога да пусна и линкове.
356
5
 
3
 
! Отговори
Тикволандия преди 3 години
"Как може да бъде опростен грехът на този, който все още притежава плодовете на своя грях?"Шекспир, "Хамлет"Да му простим за чекмеджето с пачките и за това, че за три мандата ни докара до най-бедната и корумпирана държава в ЕС? Няма да стане.
355
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Изглежда Костов ще се окаже прав за проклятието на България.
354
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Току-що прочетох какво се е случило. Турците са ви изиграли яко,ужас!И то целия сценарий е бил разигран ,заради роднина на Ердоган,който да превземе чужд(и български) бизнес ,в който е участвал и Божков!А Божков е искал да разреши проблема,но де факто още по-дълбоко е забъркал лайййната чрез Радев,ужас.
353
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Прощаваме ти и ние,бъди жив и здрав!
352
0
 
8
 
! Отговори
Боряна преди 3 години
До Анонимен 359България е сключила договори само с двама производители-АстраЗенека и Санофи. Вторите не направиха ваксина. И така заложихме на една ваксина. Ние, не Европа, отказваме договори с Янсен и Пфайзер. Доклад от 18.11.на Комисията по здравеопазване към НС. В този доклад се посочва, че е изтекъл срокът за договор с Пфайзер, за ваксината на Янсен, България е изпратила категоричен отказ. При желание за ваксина дори 50%, това са 2 милиона души.Цитирам бившият управител на НЗОК.
351
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Обаче-*** приватизаторката, Йончева- с трите къщи,Р.Овч. и т.н. са света вода ненапита,честни,почтенни, некрадливи,чиста момина сълза! Те са толкова невинни милите, че даже не им трябва и прошка-едно защото са наследници на Партия убивала свещеници в лагери и второ/най-вече/-щото карат на комат хляб и кофичка кисело мляко,по заръка на старата им съпартийка-коя беше,а,помните ли я нея? И на Орешарски, и на Жан Виденов не им трябва прошка-те милите толкова наивни бяха,излъгани..
350
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако ИТН е с ДПС(както пише в някои медии), спокойно може да се гласува за тях,но дали са с ДПС, един Господ знае, по-добре директно да се гласува за ДПС!
349
4
 
16
 
! Отговори
СИК-ТИР преди 3 години
Тоя е най-мразенияти най-крадлив политикв историята на България,а и като тотално на гъл,и неграмотен.ДОЛУ ГЕРП!!!
348
4
 
13
 
! Отговори
до Кюлчо Чекмеджиев преди 3 години
Дядо Боко, не ти прощавам!Има защо....Не искам и ти да ми прощаваш!Няма защо....Ади мерси.
347
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
АБВ,ДСБ,Татяна Дончева,БСП,ВМРО са партиите за които мога да гласувам,ако герберите бяха сменили Бойко с някой друг и за ГЕРБ щях да гласувам,ДПС също са добра партия - те са европейска партия.
346
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На такива като вас няма никаква прошка само в затвора или на бесилото идийоти мутри вън
345
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Току-що прочетох в "Снайпер.бг" защо са преследвали президента,президента е бил човек на Божков,затова са го преследвали,след това двамата олигарси са се разбрали помежду си да не се поръчват,но Радев щял да обере парсата,заради тези интриги.Вие наистина трябва всички да си поискате прошка един на друг и да си простите,всички имате грехове.Прави са хората,че не искат да гласуват и странят от политиката и интригите,защото това е ада на Земята!
344
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
https://afera.bg/%D1%88%D0%B5%D1%84%D1%8A%D1%82-%D0%BD%D0%B0-%D0%B0%D0%BD%D1%82%D0%B8%D0%BC%D0%B0%D1%84%D0%B8%D0%BE%D1%82%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%B8-%D0%BC%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%B8%D1%8F%D1%82%D0%B0-%D0%BD/