Ангелов на среща с туроператорите заради Африка

Браншът иска да знае какви ще са мерките поне 15 дни предварително
21
Ангелов на среща с туроператорите заради Африка
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Здравният министър Константин Ангелов и туроператорите се срещат днес. Едно от изискванията на бранша е да бъдат предупреждавани за предстоящи мерки поне 15 дни предварително, предаде БНТ.

Още по темата


В петък беше въведена задължителна 10-дневна карантина за прибиращите се от Африка и правилото ще продължи за неопределено време заради опасността от пренасяне на нигерийски и южноафрикански варианти на вируса.

Има 6 доказани случая на заразени с коронавирус сред завърналите се български туристи от Занзибар, като все още не са готови резултатите дали става дума за новите опасни варианти.

Според туроператорите не трябва целият континент да е под един знаменател заради различното разпространение на заразата.




 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 18 Малко за политикаДа предвидят какво ще стане след 15 дни могат разумни хора със знания и опит, а не Калинките на ГЕРБ. При тази епидемия нещо Калинките на ГЕРБ научават с месец-два закъснение какво се е случило. Примерно тази трета вълна започна от средата на януари, а Калинките на ГЕРБ до вчера "чакаха данни" и не знаеха, че има трета вълна. Даже и сега не си признават за третата вълна.
18
0
 
0
 
! Отговори
Малко за политика преди 3 години
До Анонимен 15: "След 15 дни ситуацията обикновено е доста различна"? Ако министър Ангелов, кризисният ни щаб и всичките доценти и професори които дават акъл по телевизията не могат да предвидят какво ще стане след 15 дни, каква полза имаме от прогнозите им?Предварително беше ясно, че като разхлабят мерките през февруари пикът на заразените ще е точно за изборите. Така че всичко е предвидено - по гербаджийски.
17
0
 
0
 
! Отговори
Тикволандия преди 3 години
Решението е да бъде командирован министър Ангелов в Африка. Да оправя африканците, тук бактъндисахме вече от него.
16
0
 
3
 
! Отговори
зна4ка + QR преди 3 години
абе този да не е от израел, защо го показвате и цитирате ежедневно....
15
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
С тази епидемията нещата се променят бързо. След 15 дни ситуацията обикновено е доста различна. Тези може да искат и да знаят една година напред какво ще е, но да го научат от вируса, а не от хора.
14
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Как 15 дни предварително?! Мутрите решават какво да се прави 15 минути преди да издадат заповедта за промяната, а промяната влиза в сила или на следващуия ден или до 2-3 дни по-късно.
13
10
 
2
 
! Отговори
Стефанов преди 3 години
Всеки със собствен бизнес живо се интересува от политиката на държавата, защото от това зависи прехраната му. Масово долните коментари на злобари, чиито капацитет достига да реди консерви на рафта в Била за 800лв. Вместо да злобеете и завиждате, че някой може да си организира собствен бизнес, помислете как може и вие да успеете. Злобата и завистта няма да ви доведат до никъде.
12
2
 
9
 
! Отговори
зер преди 3 години
туроператорите не са далеч по наглост и от ресторантьори. и аз искам среща с шефа на тотото да ми каже числата 1 седмица по-рано.
11
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо да разговаря с тях? Пълна карантина, всекидневни проверки от РЗИ, глоби. Заради едни селфита и снимки да се разболеят още хора.
10
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе какво ще ходи да им се обяснява. Това е положението има пандемия. По време на пандемия искаш да пътуваш независимо къде няма проблем. Но после карантина и това е. Това са правилата, всеки да си прави сметката. Едно за сметка на друго. Айде стига с тази свободия, всеки да си прави каквото иска без да се съобразява с никой. Ако е сам на тази планета да прави каквото иска.
9
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 3Просто се казва няма да се прилагат мерки в този бранш и така.Не е неощ невъзможно.
8
1
 
1
 
! Отговори
Iordan Ivanov Geolog преди 3 години
Постъпват данни от тестове на природата за минимизиране на нагло вредни облъчвания причинявани от тежко терористична техника ударно произвеждана от човешката индустрия.Освен остър Електромагнитен смог и режещи високо вредни радиоактивни облъчвания с последвало активизиране на древни аномални зони причинявани от скенери монтирани на автомобили вкл ЛАЗЕРНИ<ЛЕД<КСЕНОНОВИ И ХАЛОГЕННИ В ПЕКИН СА ЗАСЕЧЕНи ОБЕМНИ АНОМАЛИИ ПРИЧИНЯВАНИ ОТ КОВИД ГЕНЕРАТОРi>>Warnings COVID GENERATORS IN BEIJING заразява
7
2
 
9
 
! Отговори
а преди 3 години
Тия вчера казаха че всичко е СУПЕР, днес че е зле а тия искат 15 дни ХАхахаххах
6
5
 
25
 
! Отговори
Един преди 3 години
Какво излиза? Група от около 100-ина души решили да си направят кефа в смутни времена и цял бранш се закачил за тях. Начесали си крастата и след това имат претенции към държавата, която се опитва да опази другите граждани от лекомислието на групата. Както всеки бранш и този носи от девет кладенеца вода, за да докаже своята невинност и да обвини държавата, че не се справя... Добре, че не сме във война - с това ниво на солидарност ще ни превземат за нула време...
5
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ех, тия предизборни срещи.....Когато ти е по-важно да си политик с мандат, отколкото мъж с орехчета....
4
2
 
19
 
! Отговори
И защо? преди 3 години
Мен миналия март никой не ме предупреди 15 дни преди локдауна. Защо въобще Ангелов се среща с тях? Имало някакъв африкански щам, бил проблемен защото не го лови ваксината, нещата изглеждат ясни, че за занзибарци трябва карантина, като за всички други хора, които идват от рискови държави
3
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Браншът иска да знае какви ще са мерките поне 15 дни предварително"Тези искат невъзможното!
2
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браншът да носят пачки и няма да има мерки.
1
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Крадецът вече тотално е делегирал правото за справяне с кризата на своите калинки,идеята е да прехвърли всички негативи от случващото се на чужд гръб!